Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Chievo u polufinalu playoffa nakon 1:1 s Empolijem.
Od svih ovih preostalih timova (Spezia, Pordenone, Cittadella, Frosinone) , Chievo je najbolja opcija za Serie A i jedini koji bi opet mogao biti stabilni prvoligaš.
Od svih ovih preostalih timova (Spezia, Pordenone, Cittadella, Frosinone) , Chievo je najbolja opcija za Serie A i jedini koji bi opet mogao biti stabilni prvoligaš.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih Frosinone jer imaju viziju i imaju vrhunski stadion za ITA standarde.
Džaba to sve kad svaki put ispadnu ekspresno u Serie B.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:54Ja bih Frosinone jer imaju viziju i imaju vrhunski stadion za ITA standarde.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- akisarajevo92
- Kontakt:
da bar ovi "noviji" klubovi koji ulaze u prvu ligu imaju neka gotivna imena, cuj Crotone, Pordenone, Benevento, Frosinone, Sassoulo, Spal...
kad smo kod Serie B, sljedece sezone za Regginu u vrhu napada ce igrati German Denis, Kyle Lafferty i Jeremy Menez
kad smo kod Serie B, sljedece sezone za Regginu u vrhu napada ce igrati German Denis, Kyle Lafferty i Jeremy Menez

Don't believe the hype.
Nećete znati jer očito navijate od 2012. ali za razliku od vas ja sam već jednom preživio mnogo gore sezone, mnogo veća razočarenja početkom 2000.-tih (gubitak titule u zadnjem kolu, ispadanje iz polufinala CL zbog gola u gostima...), i dočekao titule, doživio tripletu, ne znam hoćete li vi ikad doživjet taj osjećaj (neću biti kao vi pa reći "nećemo nikad saznati" jer je u fudbalu sve moguće pa možda i da Juve ne izgubi u finalu CL ili možda čak i osvoji tripletu). Tako da točak se okreće, doći će opet titule nije briga. Sad smo barem na nivou da se opravdano možemo nadati i ko zna možda već naredne sezone prekinemo dominaciju.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
pokusavaju dovesti hernanesaakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:05kad smo kod Serie B, sljedece sezone za Regginu u vrhu napada ce igrati German Denis, Kyle Lafferty i Jeremy Menez :kafa:
reggina je gotivna, neka su usli u serie b, a i reggio calabria je lijep grad na moru
- akisarajevo92
- Kontakt:
vratila se i Reggiana nakon duze vremena, bice zanimljivo vidjeti kakva ce biti Monza, ne bi me iznenadilo da odmah izbore novu promocijuChinaglia je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:23pokusavaju dovesti hernanesaakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:05kad smo kod Serie B, sljedece sezone za Regginu u vrhu napada ce igrati German Denis, Kyle Lafferty i Jeremy Menez
reggina je gotivna, neka su usli u serie b, a i reggio calabria je lijep grad na moru

steta sto ce za par dana u Serie C ispasti Perugia ili Pescara
Don't believe the hype.
ma neka ispadne pescara, totalno bezlican klubakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:27vratila se i Reggiana nakon duze vremena, bice zanimljivo vidjeti kakva ce biti Monza, ne bi me iznenadilo da odmah izbore novu promociju :mrgreen:Chinaglia je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:23pokusavaju dovesti hernanesaakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:05kad smo kod Serie B, sljedece sezone za Regginu u vrhu napada ce igrati German Denis, Kyle Lafferty i Jeremy Menez :kafa:
steta sto ce za par dana u Serie C ispasti Perugia ili Pescara
- Juventinisimo
- Kontakt:

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- tutankamon1905
- Kontakt:
Navijam za Inter, ali

Primjer inteligentnog podjebavanja..mogao bi nekim forumašima držat lekcije iz istog
- Juventinisimo
- Kontakt:
On vas redovno samara..samo vam preostaje da ga blokirate i priznate sportski poraz..nemocni ste..

@BuffonGigi uno di noi..Juventino vero..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Toliko je smijesno da ne mogu sebi da dodjem ...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Zafrkanciju na stranu, meni nije jasno da je Inter ispao iz kombinacija za scudetto ovako rano. Realno gledajuci, nemaju oni skoro nista slabiji sastav od Juventusa, jos je tu i Conte dokazani pobjednik. Marotta je za samo godinu dana uspio brutalan posao da napravi, i koliko vidim nastavlja s tim. E sad, da li je u pitanju šugavi DNK, ili nesto drugo, ne znam. Kako god bilo, dostignuce je i to sto su zaustavili strahovitu Atalantu da ne zabije 100 golova, iskrene cestitke.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kako su ispali rano iz borbe za skudeto kada su im falila samo 2 boda do titule 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jes kad smo se mi poceli zayebavat 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mjera je to za ovu sezonu. Inter i da je dobio Sassuolo i Bolognu Juve ne bi kiksao neke utakmice i opet bi osvojili. Zadovoljavajuci napredak u ligi... Vidjet cemo vec veceras sta ce se desit u EL. Getafe je zajban,ako se oni prodju otvoreno je sve do finala. Bit ce zanimljivo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.