Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Sve odrađeno korektno, i u drugom ovako da odradi i to je tih 12pts u prosjeku što može da zabija sa 20 minuta igre.
Razigrava opet lijepo i u odbrani nije ispadao.
Zaslužuje da igra ispred ovog Martina, Chiozza ili Johnsona.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Dobar ,dobar...Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 avg 2020, 20:48Sve odrađeno korektno, i u drugom ovako da odradi i to je tih 12pts u prosjeku što može da zabija sa 20 minuta igre.
Btw,Koji vam je za T.Johnsona to je dokazan igrac.
njegova najbolja partija, hajde sad nastavi tako.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
A jbg, evo samo sto ga covjek nahvali, on baci dvije frlje. Treba ici na taj ulaz i floater.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidi se velika doza straha kad krene na ulaz, ovaj zadnji šut tačno je razmišljao da li da krene na ulaz i ipak ošuta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dzaba, za nekoga ko treba biti ball handler i scorer, on nema nimalo samopouzdanja. Ako u ovoj utakmici ne moze pokazati mu.da, onda ne znam... Mislim da od njega nece biti ni blizu ono cemu smo se nadali.
Meni je Musa večeras bio dobar .
Stabilan u odbrani a i naprijed je uradio par solidnih akcija.
Nekako se vidi da je željan da se dokaze
Stabilan u odbrani a i naprijed je uradio par solidnih akcija.
Nekako se vidi da je željan da se dokaze
Solidno je sve odradio,ehh sada ne znam sta vi ocekujete

Btw,sa njim na terenu su djelovali sasvim dobro,jer nije uzimao svaki shut.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tesko je pokazati mu.da kad znaš da moraš da se dokažeš i da srljaš.
Samo ovako neka nastavi kao večeras i imat će garantovanu karijeru u NBA.
Fino razigravao, zabio tih 8pts. Imao 5rbs.
Nije to neka statistika Bog zna što, ali je večeras po prvi put lično na košarkaša koji zaslužuje biti u NBA.
@Lumani, jeste Tyler dokazan igrač, ali on u zadnje vrijeme ciglari užasno. Ja sam samo rekao da Musa zaslužuje ispred njega da igra, ne da ovaj ne treba nikako igrati.
A i ovim Luwawu kad krene krene sve pogađa .
On i Musa su razlicite pozicije druzeTracy3McGrady je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:55Tesko je pokazati mu.da kad znaš da moraš da se dokažeš i da srljaš.
Samo ovako neka nastavi kao večeras i imat će garantovanu karijeru u NBA.
Fino razigravao, zabio tih 8pts. Imao 5rbs.
Nije to neka statistika Bog zna što, ali je večeras po prvi put lično na košarkaša koji zaslužuje biti u NBA.
@Lumani, jeste Tyler dokazan igrač, ali on u zadnje vrijeme ciglari užasno. Ja sam samo rekao da Musa zaslužuje ispred njega da igra, ne da ovaj ne treba nikako igrati.

Sve U svemu,danas dosta korektan i nije Blow- Out.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dokaz da je večeras ličio na igrača je i ovo da je dobio povjerenje u samoj završnici.
Igra zadnja dva minuta
Igra zadnja dva minuta
Da je jos jedna trojka usla, moglo bi se pricati o odlicnoj utakmici. Ovako, bio je dosta dobar i nadati se da ce biti jos bolji. Ja imam utisak da kao od sale (sa ili bez bloka) gotovo uvijek moze probiti svog prvog cuvara, ali da poslije nema hrabrosti da cesce baci floater, vec izbacuje loptu saigracima na distancu. Balansa sutnutih i dodanih lopti u takvim situacijama mora promijeniti. Btw, bilo je i par lijepih prodora na desnu stranu, mada se nijednom nije odlucio otici do kraja.
Samo naprijed, Dzanane!
Samo naprijed, Dzanane!

nista, sad cemo se radovati i kad lici na igraca, ha ghuraba moj:-)
ne znam, nadao sam se da ce nocas iskociti i odigrati nesto poput ovoga sto je francuz odigrao:-)
bio je solidan ali strah me je da za njega stvarno nema buducnosti u ovoj ekipi sa svim najboljim igracima. cak sam prilicno siguran u to i kakav trejd bi mu dosao ko budali samar.
ne znam, nadao sam se da ce nocas iskociti i odigrati nesto poput ovoga sto je francuz odigrao:-)
bio je solidan ali strah me je da za njega stvarno nema buducnosti u ovoj ekipi sa svim najboljim igracima. cak sam prilicno siguran u to i kakav trejd bi mu dosao ko budali samar.
Čudi me samo sto je instagram izbrisao
Ja se svima vama koji u vecerasnjoj partiji vidite nesto obecavajuce divim. Kada neko cita sta pisete rekao bi da je Musa izdomirao a bilo je sljedece:
8 poena (3/7 FG, 1/4 trice i jedno slobodno nakon tehnicke)
Ukupno za Netse je igralo 10 igraca + Crawford koji je igrao samo 6 minuta.
Bio je ukupno OSMI po poenima u Netsima.
Da Crawford nije nikako igrao ili da nije igrao samo 6 minuta Musa bi bio treci najgori po poenima (ovako cetvrti).
Osmi je bio i po minutazi.
Uzimajuci ovo u obzir sta onda tek reci za igrace koji su veceras bili bolji od Dzanana.
8 poena (3/7 FG, 1/4 trice i jedno slobodno nakon tehnicke)
Ukupno za Netse je igralo 10 igraca + Crawford koji je igrao samo 6 minuta.
Bio je ukupno OSMI po poenima u Netsima.
Da Crawford nije nikako igrao ili da nije igrao samo 6 minuta Musa bi bio treci najgori po poenima (ovako cetvrti).
Osmi je bio i po minutazi.
Uzimajuci ovo u obzir sta onda tek reci za igrace koji su veceras bili bolji od Dzanana.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 39 gostiju.