Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gdje to ima petica 8 maraka u mostaru, nema gdje nisam jeo cevape tamo, desetka bude 7 maraka, 8 na starom mostu cini mi se, al preko nije ni ona a kamo li petica
Pa eto zamisli da ti naplate 1,6KM po cevapu hahahahBosniaBoston je napisao/la: ↑04 avg 2020, 16:56Ma i na carsiji pljackaju. Neki dan bio kod Ferhatovica, 8 KM cener što bi bila pristojna cijena da je masa mesa stvarno 200-250 g kako i treba i kako reklamiraju. Bog me ubio ako u onih 10 cevapa ima i 100g, ukusni su ali ne vrijedi
I u hodzicu je slicna velicina
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Normalno, nece kiseliti kupusrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:05To mora da je neki Visocak otvorio cevaparu u Mostaru![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ima kod Bahre 15ka za 7 cini mi se

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Ono trecina cevapa, ne vrijedi ni tih 7

- BoixosNois1899
- Kontakt:
+1
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jest, mrvice. Tanki su cevapi u Mostaru bas, nisam jos jedino u Korzu probao, probat cu i tamo. U Roti nisu losi cevapi ali je lepina presuha.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U Roti su meni isto dobri, i Tima Irma na starom ima dobre, i bolju lepinju puno.A u korzu nista posebno, jos kugla kajmaka cini mi se dvije marke, daj bjezi

I za pitanje migranata BiH se natovarila predstavnicima stranih organizacija koje nam pametuju šta i kako. Na osnovu nefunkcionalne BiH na stotine europskih i svjetskih predstavnika, pregovarača, zagovarača zarađuje platu, privukli smo sve europske dobro plaćene izražatelje zabrinutosti ko muhe na ****.
Post ti je prijavljen.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 avg 2020, 10:17Ruganje osobama sa Downovim sindromom , kako jadno ...
Da se nasmijemo ?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Bravo .alex1991 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:56Post ti je prijavljen.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 avg 2020, 10:17Ruganje osobama sa Downovim sindromom , kako jadno ...
Da se nasmijemo ?
Šta si napisao kao razlog ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Izazivanje opće opasnostibombaysaphire je napisao/la: ↑04 avg 2020, 18:00Bravo .alex1991 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:56Post ti je prijavljen.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 avg 2020, 10:17
Ruganje osobama sa Downovim sindromom , kako jadno ...
Da se nasmijemo ?
Šta si napisao kao razlog ?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.