FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trebali smo pogadjat rezultate ovih prijateljskih 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Dno dna, ovaj Begic mi je mrzi od Muniba Usanovica i one garniture.Najveca ubleha,najveci lopovi.DAJTE NAM DEZINFEKCIONI TUNEL BAGRO JEDNA
-
- Kontakt:
Sto ne kazes, rezultat danasnje tekme je 5:0
A gle šta je u maju bilo kad je jedan portal to objavio. Inače ovi advokati su članovi bordo prijatelja.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 16:43Dno dna, ovaj Begic mi je mrzi od Muniba Usanovica i one garniture.Najveca ubleha,najveci lopovi.DAJTE NAM DEZINFEKCIONI TUNEL BAGRO JEDNA
Valjalo bi i kod 'vakoAdvokatska kancelarija “Avdo Salihbegović i Hajrudin Kapetanović” iz Sarajeva koja se prijavila kao punomoćnik Elvedina Begića zatražila je uz prijetnju zaštite klijenta putem nadležnog suda da u roku od sedam dana od prijema dopisa **** portal objavi javno izvinjenje za tekst “Da li Dino Begić želi vladati Savezom i poslije drugog mandata? Navodno planira postati počasni predsjednik sa velikim ovlastima?” na isti način kako je objavljen tekst u kojem su navedeni navodi Sportskog Žurnala jer mu je time prouzrokovana šteta ugleda
Naime, već od samog starta nove sezone u Bundesligi, a početi će sredinom septembra, navijači će se vratiti na tribine uz četiri jako važna pravila.
Prvo i ključno pravilo je da do kraja godine neće biti gostujućih navijača širom stadiona u Njemačkoj, nego će pravo na gledanje utakmica imati samo navijači domaće ekipe.
Drugo pravilo tiče se navijanja, tačnije neće biti dozvoljeno stajanje i grljenje kako bi se pravila atmosfera, nego će navijači morati sjediti i pratiti utakmicu.
Točenje alkohola na stadionima u Bundesligi je do sada bila normalna pojava, ali to sada više neće biti slučaj, barem do 31. oktobra.
Četvrto pravilo tiče se samih klubova, a to je da će morati da čuvaju podatke o prodaji karata, ukoliko bi došlo do zaraze, kako bi nadležni mogli pratiti klastere.
- dubioza144
- Kontakt:
Ma ide to i do 7

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
A sto se sad fanaticosi ne zale? Samo ih repka zanima i generalno ih zaboli **** za sve ostalo osim reprezentativnim nogometom, kosarkom i jos par sportova gdje se mogu kulturno uslikati
Na ** portalu tekstualni prenos Željo-Bosna u 18:15
Hajde, Kerime!Kerim Memija napustio Vejle: Hoće li se vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine?

@igrajlopte 🐦
Trebao je “javiti” ranije da ce biti slobodan igrac.

Ne vjerujem da ce Osim ga dovesti sad pa da imamo 3 desna beka. Da nije dosao Blazevic ok onda bi bilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma igro je i lijevog beka.. Nije momak jedan period mogao ni da igra ono sto najbolje zna, a to je desnog beka. Vjerujem da je mogao puno vise kod nas pokazati ali eto sta je tu je. Sad bi nam dosao ko budali samar.

@Ljoze
Bolji je od sve trojice. Samo nek on dodje

@igrajlopte 🐦
FK Željezničar: Muftić, Drina, Mulaosmanović, Beća, Miličević, Alispahić, Duraković, Zec, Subašić, Mujić, Hajrić.
Što se žuri Amaru da Zeko uđe u formu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mislim da je dobra stvar sto je poceo igrati, a pogotvo ove prijateljske. Onako kad se zurilo, udje nespreman, zapne da se dokaze i to se pretvori u horor.
Bice on od velike pomoci, uvjeren sam.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Da mi je vidjeti Alispahica u najjacem sastavu. Nisam ga vidio 100 godina. 

Nadam se i ja da će uhvatiti ritam konačno.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 18:12Mislim da je dobra stvar sto je poceo igrati, a pogotvo ove prijateljske. Onako kad se zurilo, udje nespreman, zapne da se dokaze i to se pretvori u horor.
Bice on od velike pomoci, uvjeren sam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Gode Zecu sad ove prijateljske, mora uci u takmicarski ritam. Zna Amar.
Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Memija - Alispahić - Sadiković (Tomić) - Štilić - Juričić - Zec - Lendrić
Uf
Uf
Rodjeni su pitarske picke!