A nagazna je ovo ja mislim ali eto vidjet cemo hoce li biti ista na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:53Uz Efendica i Halilovica bit ce Velez puno jaca ekipa
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forzza Velez
-
- Kontakt:
saff . ba je provjereniji izvor od sportskihManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:51Nakon “trice” na Grbavici u Veležu su shvatili da im nedostaje iskusni defanzivac. Kojem neće trebati adaptacija na naš nogomet.
**** saznaju kako je Velež u finalnoj fazi pregovora s jednim od najboljih defanzivaca u Premijer ligi.
Samir Efendić, jedan od najboljih defanzivaca u BiH trebao bi pojačati “Rođene”. Radi se o srčanom i beskompromisnom beku koji može igrati i kao stoper. Ukoliko se obje strane usuglase Efendić bi se do kraja sedmice priključio treninzima Veleža.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Provuci jos kroz koji filter da dobije bordo boju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ovak dres ce uci u istoriju najruznijih dresova ikad
-
- Kontakt:
Ma zato sam i napisao da je nagazna vjerovatno, ali nije da ne bi valjaokillafrommanilla je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:01saff . ba je provjereniji izvor od sportskihManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:51Nakon “trice” na Grbavici u Veležu su shvatili da im nedostaje iskusni defanzivac. Kojem neće trebati adaptacija na naš nogomet.
**** saznaju kako je Velež u finalnoj fazi pregovora s jednim od najboljih defanzivaca u Premijer ligi.
Samir Efendić, jedan od najboljih defanzivaca u BiH trebao bi pojačati “Rođene”. Radi se o srčanom i beskompromisnom beku koji može igrati i kao stoper. Ukoliko se obje strane usuglase Efendić bi se do kraja sedmice priključio treninzima Veleža.

Forzza Velez
Amar koji je tužio Željezničar sa zataznim kamatama je ljut na Slavka Petrovića jer je tužio Željezničar? Objasnite mi smisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar igračManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:51Nakon “trice” na Grbavici u Veležu su shvatili da im nedostaje iskusni defanzivac. Kojem neće trebati adaptacija na naš nogomet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zadnjih 7 godina osvajaju u ovim i sličnim crvenim nijansama.
Na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju navući trofej za jubilej.
A na kraju će, ponovo, dobiti jednog što visi preko dvoje

Još da je dres u pitanju imalo bi smisla.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- feniksptica
- Kontakt:
Moze l mi neko strucnije malo objasnit zasto neki broje nas superkup medju sluzbene trofeje ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Široki je igrao protiv Tuzle igrao dopadljiv fudbal.
Onaj igrač po lijevom krilu je strašno brz.
Onaj igrač po lijevom krilu je strašno brz.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ma to je smijurija i ne treba se brojati nikome. Taj trofej je izmisljen u ligama gdje ima para da se izmuze jos love i kao predigra za pocetak sezone.feniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:00Moze l mi neko strucnije malo objasnit zasto neki broje nas superkup medju sluzbene trofeje ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Oho, počelo jeFoSte95 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:49https://www.fa.ktor.ba/vijest/zakazana- ... bih/92859
Sad sve ima smisla![]()

Samo bi volio znati čime je to Begić zadužio bejha fudbal da mu se daje titula počasnog predsjednika

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovaj ako dodje, stavit ga na stopera vjerovatno..Dok jos nije kasno.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:51Nakon “trice” na Grbavici u Veležu su shvatili da im nedostaje iskusni defanzivac. Kojem neće trebati adaptacija na naš nogomet.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Nema nista od Efendica.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Time sto je vici i vicinim pudlicama ucinio uslugu i prekinuo prvenstvo.Osim13 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:52Oho, počelo jeFoSte95 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:49https://www.fa.ktor.ba/vijest/zakazana- ... bih/92859
Sad sve ima smisla![]()
Samo bi volio znati čime je to Begić zadužio bejha fudbal da mu se daje titula počasnog predsjednika![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ajde ba debilu, prebaci se na prepucavanja.
Da li je zaista moguce biti toliko glup i naporan?
Da li je zaista moguce biti toliko glup i naporan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.