Ti da si neko mudo, do sad bi mi se javio/našao me. Ili makar rekao ko si ustvari.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Zaboravio si tifu, raspalog narkomana.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- QUARTERBACK
- Kontakt:
de ne ofiraj se momakPovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Kad sam vidio o kakvom profilu osobe se radi, izgubio sam svaku volju za kaišanjem.Heller je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:52Ti da si neko mudo, do sad bi mi se javio/našao me. Ili makar rekao ko si ustvari.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Tifa nije u pokretu NP.
Đesi našao da pljujem po legendama?
"We need to suffer. And we need to fight."
Tek sad vidim da je Imčo napiso da pljujem po Naniću. Kakav lažov. 

- feniksptica
- Kontakt:
ZP I Arabeske - Lijepa Alma uzivo s koncerta na yt. Cisti sex..umjetnost..onaj dio s Zelom najjaci
Pa ako nekome prijetis druze prijeti mu licno, reci docu ti nahlupat par samara i to je to. Cuj mudonje prijet s nekim drugim covjekom..koji pobjeze helikopterom kad krenu na njega btw
Pa ako nekome prijetis druze prijeti mu licno, reci docu ti nahlupat par samara i to je to. Cuj mudonje prijet s nekim drugim covjekom..koji pobjeze helikopterom kad krenu na njega btw
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nanić i Orić ne mogu u istu rečenicu.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:44Ovaj pljuje po Nanicu i ostalim legendama. Nije cudno što mu je elvis što udara zene gospodin.
Za razliku od ostalih ovdje , mislim da je Naser ratni heroj to što se politika umješala kasnije dosta mu je oduzela te ratne zasluge ...
Međutim, Naser poslije rata je sve to debelo p.osrao , kada je postao klasični kriminalac...
Najgore od svega ušao je u posao sa Keljemendijem , dozvolio da heroin sa Kosova se masovno proširi po Bosni i Hercegovini...
Ratni heroj je postao diler heroina

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nađi gdje pljujem Nanića. Ako nađeš tebi šaljem 100 KM, a molim forumsku zajednicu da me banuje istog momenta.
PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:16Bog ti nije podario smisao za humor, ali ti zato nije dao ni pamet.Epidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:04Nisam znao da si beskucnik pa random raskrsincu u Siminom Hanu gdje peres sajbe smatras sobom.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:00
Neuki idu preko grane da peru guzove za 1300 eura a intelektualno nadahnuti (kakav sam i sam) zarađuju iz svoje sobe sa 17 godina.

Epi izvini moram!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Do srijede u izolaciji, onda bi mi trebali vaditi krv pa da vide kakva je situacija. Barem su tako rekli

U globalu sam dobro nakon trećeg dana, fascinira me činjenica da sam psihički još dobar s obzirom na izolaciju

Fala što pitaš

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Nema dalje , Zelefeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:05ZP I Arabeske - Lijepa Alma uzivo s koncerta na yt. Cisti sex..umjetnost..onaj dio s Zelom najjaci

Kako je samo ilahija savršeno uklopljena ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.