Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mora neko i guzice prati, ne mogu svi na lagan način doci do novca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne guraj si svasta u guzicu pred web kamerama, nije vrijedno paraPovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:00Neuki idu preko grane da peru guzove za 1300 eura a intelektualno nadahnuti (kakav sam i sam) zarađuju iz svoje sobe sa 17 godina.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko je rekao da je bila zbranjena?
Mozda ovi sto od Pavelica, Busuladzica, Draze prave heroje, niko normalan ti nece reci da se nije smjela praktikovati vjera...
Ako si bio vjernik nisi mogao na bitan polozaj iz objektivnih razloga, nisi pozdan jer vjerujes a zanemarujes cinjenice, nepovjerenje u tebe onih iz druge religije itd!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- PovratakKralja
- Kontakt:
Sta je, baca lik odlicne folove, zasto da to ostane neprimjeceno?
Zasto?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Nisam znao da si beskucnik pa random raskrsincu u Siminom Hanu gdje peres sajbe smatras sobom.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:00Neuki idu preko grane da peru guzove za 1300 eura a intelektualno nadahnuti (kakav sam i sam) zarađuju iz svoje sobe sa 17 godina.
Random raskrsnicu u SH. Koliko misliš da SH ima raskrsnicaEpidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:04Nisam znao da si beskucnik pa random raskrsincu u Siminom Hanu gdje peres sajbe smatras sobom.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:00Neuki idu preko grane da peru guzove za 1300 eura a intelektualno nadahnuti (kakav sam i sam) zarađuju iz svoje sobe sa 17 godina.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne bih znao, ne zalazim po pripiz.dinamaHeller je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:06Random raskrsnicu u SH. Koliko misliš da SH ima raskrsnicaEpidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:04Nisam znao da si beskucnik pa random raskrsincu u Siminom Hanu gdje peres sajbe smatras sobom.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:00
Neuki idu preko grane da peru guzove za 1300 eura a intelektualno nadahnuti (kakav sam i sam) zarađuju iz svoje sobe sa 17 godina.![]()

- PovratakKralja
- Kontakt:
Bog ti nije podario smisao za humor, ali ti zato nije dao ni pamet.Epidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:04Nisam znao da si beskucnik pa random raskrsincu u Siminom Hanu gdje peres sajbe smatras sobom.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:00Neuki idu preko grane da peru guzove za 1300 eura a intelektualno nadahnuti (kakav sam i sam) zarađuju iz svoje sobe sa 17 godina.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Tupavci, a ne gospoda. Posebice ovaj desno.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Vjerovatno ga ne viđa po gradu, pa ne vidi kakav je duduk, u svakom smislu.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:44Ovaj pljuje po Nanicu i ostalim legendama. Nije cudno što mu je elvis što udara zene gospodin.
Niko nikada nije pljuvao po Naniću. Nego po kriminalcu, ratnom zločincu i kukavici, Naseru Oriću. Ali ti to dobro znaš.
Nullius in verba
- PovratakKralja
- Kontakt:
Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Bolje da si mi yebao 78% familije po materinoj strani nego ovo rekao.

Prva činjenica je ta što su pomenuti dvojac tvorci pokreta koji je Sarajevo podiglo sigurno za level iznad što se same umjetnosti tiče. Osnovan je Novi primitivizam koji je poslao u zenit EX YU muzike bendove kao što su Zabranjeno pušenje, Plavi orkestar, Crvena jabuka, Elvis i njegovi meteori, Bombaj štampa + televizijski program u vidu TLN. Valjda takvo kulturno naslijeđe ima veći značaj od prašine u svemiru. Ako ti percepiraš drugačije umjetnost i inovacije, ok.
Druga stvar, ova dvojica su druga liga u očima Sarajlija, likovi ostali za vrijeme rata u Sa dok su Brega, Čola, Kusta i Nele onanisali po BGu. Ne možeš po tom mjeriti umjetnika, ali ni u jednom trenutku se nije pljuvalo po gradu za razliku od ostalih izuzev Čole. Zamisli rat, na TVu se sat vremena isključiš iz ratnih misli kako bi pogledao ratne nadrealiste. Valjda je i to neka korist njihova.
Ljudi su pišali po sistemu, slali poruke ljudima, fazon je samo što je bitno hoćeš li znati upiti to ili ne. Pušenje i Meteori su najinovativniji sarajevski muzički projekti u prošloj nam državi.
Ako za tebe muzika predstavlja nebitnu stvar, zaobilazi svaku vrstu teme đe se ovakvi akteri spominju.

"We need to suffer. And we need to fight."
Umjetnost je eufonija, a ne kakofonija. Nadam se da sam bio jezgrovit u iskazu.Captain4 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Bolje da si mi yebao 78% familije po materinoj strani nego ovo rekao.![]()
Prva činjenica je ta što su pomenuti dvojac tvorci pokreta koji je Sarajevo podiglo sigurno za level iznad što se same umjetnosti tiče. Osnovan je Novi primitivizam koji je poslao u zenit EX YU muzike bendove kao što su Zabranjeno pušenje, Plavi orkestar, Crvena jabuka, Elvis i njegovi meteori, Bombaj štampa + televizijski program u vidu TLN. Valjda takvo kulturno naslijeđe ima veći značaj od prašine u svemiru. Ako ti percepiraš drugačije umjetnost i inovacije, ok.
Druga stvar, ova dvojica su druga liga u očima Sarajlija, likovi ostali za vrijeme rata u Sa dok su Brega, Čola, Kusta i Nele onanisali po BGu. Ne možeš po tom mjeriti umjetnika, ali ni u jednom trenutku se nije pljuvalo po gradu za razliku od ostalih izuzev Čole. Zamisli rat, na TVu se sat vremena isključiš iz ratnih misli kako bi pogledao ratne nadrealiste. Valjda je i to neka korist njihova.
Ljudi su pišali po sistemu, slali poruke ljudima, fazon je samo što je bitno hoćeš li znati upiti to ili ne. Pušenje i Meteori su najinovativniji sarajevski muzički projekti u prošloj nam državi.
Ako za tebe muzika predstavlja nebitnu stvar, zaobilazi svaku vrstu teme đe se ovakvi akteri spominju.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.