Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima te neke mitske ljepote kad s visine posmatraš sitni zub kako kmeči i laje, nejak i nesretan. Uživamo čitati komentare naših komšinica dok pobjeđujemo i osvajamo trofeje, a oni jadni tapkaju u hijatusu.
BUDI ŽELJO.
BUDI ŽELJO.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 04 avg 2020, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nas barem niko nas ne laze i ne zavlaci, znamo kakav je ugovor i koliko moramo cekat da se promjeni i cekamo. Mislim nemam nista protiv vasih dresova j.ebe mi se, nego onako pisem jer mi to smrdi na neki lopovluk kalsicni bosanski jbga. Neke stvari se ne poklapaju i jucer il prekuce postavi jedan psot na ovoj temi bez provociranja da mi neko odgovori svi sute. Jer ni vi ne znate sigurno bas. A kad malo provociram znam da cete odgovorit i samo to sam htio provjerit.Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:20ha ja treba se ugledati covjek na vas četiri godine u sustini isti dres nosite i tad nikakve potrebe za cekanjem ne bi bilo perpetuum mobile na pitarski nacinfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:14Kaze personalizirana oprema ne moze stic, al obicna s istog mjesta moze stic...Ne mogu Zelji napravit zbog korone drugim mogu.![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
pa logicno je da su ovi brze dosli jer su lagerski dresovi u pitanju i da su ih vec imali na stanju i npr. neku noc je zvezda nove od macrona predstavila gdje su dobili samo novi dres a sorc i stucne ostale od prethodne godine gdje su cekali bukvalno do zadnjeg trenutka da im dres dodje npr zelji je dosla sva oprema samo jos ti dresovi fale i koji ce biti objavljeni prvo na macronovim sluzbenim stranicama pa tek na zvanicnojfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:24Pa nas barem niko nas ne laze i ne zavlaci, znamo kakav je ugovor i koliko moramo cekat da se promjeni i cekamo. Mislim nemam nista protiv vasih dresova j.ebe mi se, nego onako pisem jer mi to smrdi na neki lopovluk kalsicni bosanski jbga. Neke stvari se ne poklapaju i jucer il prekuce postavi jedan psot na ovoj temi bez provociranja da mi neko odgovori svi sute. Jer ni vi ne znate sigurno bas. A kad malo provociram znam da cete odgovorit i samo to sam htio provjerit.Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:20ha ja treba se ugledati covjek na vas četiri godine u sustini isti dres nosite i tad nikakve potrebe za cekanjem ne bi bilo perpetuum mobile na pitarski nacinfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:14Kaze personalizirana oprema ne moze stic, al obicna s istog mjesta moze stic...Ne mogu Zelji napravit zbog korone drugim mogu.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Kompletna oprema i polar. Sve rucni rad.

-
- Kontakt:
Srpska kluba? Ma ja nije ni cudo. Kad sam cuo da frajer mrtav hladan na tvu rece da su gradu Leipzigu srbi dali ime po lipama sve mi je bilo jasno.

Treba obratiti paznju gdje je sudija i matrix polozaj igraca Krupe.dejavu je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:50Moja Handza, lik ti ko iz matrixa priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
Sta pokazuje ova slika ustvari? Gdje lopta zavrsila poslije ovog, gdje udarila, apsolutno se nista ne vidi
![]()
Nema sudije na svijetu koji ovo ne bi svirao.
Ne mogu da vjerujem da u 2 godine navodnog koristenja nemate nijednu sliku igraca koji stavlja, nosi, skida sistem???Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:05]
jesi ti paglu il samo bezobrazan ono stavljeni GPS moduli onako u kućištu na pokaz bravo denchi kompjuteru![]()
sta mislis odakle dolaze podaci koliko je tko pretrcao nakon tekme sto se mogu pronaći
od vidovite dzemile mozda jer tvoj mozak sigurno tako razmislja
Mozda je fakat nevidljiv ko La Adzemija, elitna akademija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj jesam kokuz samo jos marku u dzepu imam nemozes ni zvake kupit. Pasa moj mozes zato stadion nisi ti kokuz.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zna li iko koliko od ovih 15 miliona koje je m:tel dao, ce ici klubovima a koliko lopovima u savezu?Pitanje TV prava je riješeno. Davor Šuker je u ime HNS-a u poluvremenu utakmice Rijeka - Lokomotiva u Šibeniku potpisao ugovor sa tvrtkom Endorpin Magine LTD koja je tako i formalno postala nositelj TV prava HNS-a, koja se u najvećoj mjeri odnose na utakmice Prve HNL.
Ugovor je sklopljen na 10 godina, počevši od 2022. godine na vrijednost od 103 milijuna eura, dakle nešto više od 10 milijuna eura po sezoni. Od toga će golema većina ići prvoligaškim klubovima.
E Cuj, stavljali Lutvi Polar na sapu...
Znaci samo ste jedan dobili pa prvi koji stigne do Lutvage taj ga nosi...
Nije se imalo za vise...

Znaci samo ste jedan dobili pa prvi koji stigne do Lutvage taj ga nosi...

Nije se imalo za vise...
-
- Kontakt:
Htjeli su oni da koriste polar, al ih zaj.beo dobavljac, nije nikad dostavljen
Alo Real Madrid, vi ste svoje pokazali...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:23Sto pitari i manijaci ne naprave temu samo za sebe?
Mogli ste vi da vedrite i oblacite ovom temom, kao sto ste radili kad je corona zavladala, al ste htjeli biti Real Madrid ove lige, poletili visoko i imali jak pad...
Cekaj ba u nas je standardni NIKE ugovor, kod vas je najveci, istorijski, milionski, najveci u regiji.....i ne zna Macron dje ste toliko je jak ugovor....daj im nesto s lagera...daj im opremu za treniranje ono od finske repke sto je ostalo.....Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:20ha ja treba se ugledati covjek na vas četiri godine u sustini isti dres nosite i tad nikakve potrebe za cekanjem ne bi bilo perpetuum mobile na pitarski nacinfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:14Kaze personalizirana oprema ne moze stic, al obicna s istog mjesta moze stic...Ne mogu Zelji napravit zbog korone drugim mogu.![]()
![]()
Znaci, SCENE!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma dobili svi
I onda individualno da trce i doneses treneru da vidi rezultate
I jedan fudbaler bilo mu mrsko trcat i skonta na cukinu nogu svezat i pustit cuku da trci i donjet te rezultate
Al nije cuko Lutvo
Jedan drugi cuko je u pitanju
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajd @Denchi nemoj zezatDenchi je napisao/la: ↑04 avg 2020, 09:05Cekaj ba u nas je standardni NIKE ugovor, kod vas je najveci, istorijski, milionski, najveci u regiji.....i ne zna Macron dje ste toliko je jak ugovor....daj im nesto s lagera...daj im opremu za treniranje ono od finske repke sto je ostalo.....Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:20ha ja treba se ugledati covjek na vas četiri godine u sustini isti dres nosite i tad nikakve potrebe za cekanjem ne bi bilo perpetuum mobile na pitarski nacinfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:14Kaze personalizirana oprema ne moze stic, al obicna s istog mjesta moze stic...Ne mogu Zelji napravit zbog korone drugim mogu.![]()
![]()
Znaci, SCENE!![]()
![]()
![]()
![]()
Imamo opremu boli glava
Pogledaj u cemu su izasli protiv Veleza
Jel moguce da nijedne slike nema s tim polarom? Ko je to koristio jer kod Amara niko ne nosi....to su mozda trazili za Misketovog vakta...pa probali jedan dan cim je Siljak potpisnik....to se placa ta platforma nije jeftina...plus ti treba lik da vodi te podatke i mjerenja i da ti pokaze promjenu....znaci non-stop se mora nositi.....svrakino1921 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 09:06Ma dobili svi
I onda individualno da trce i doneses treneru da vidi rezultate
I jedan fudbaler bilo mu mrsko trcat i skonta na cukinu nogu svezat i pustit cuku da trci i donjet te rezultate
Al nije cuko Lutvo
Jedan drugi cuko je u pitanju
I ne lazite da imate 2 cuka

Najjaci ugovor komsija ima potpisan sa dbavljacem opreme, samo nema opreme... Al to je normalno, jer je najveci ugovor...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.