Javite mi Keri da je Miletic na stadionu bio bez ikakvih zavoja u opremi. Brinem se da ga srce ne opali koliko se jadan nasikirao.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Aha,najveci
Mozda i vidis u Bijeljinizeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:33Da mi je vidjeti Zeca, Stilica, Alispahica i Lendrica u prvih 11 svi u top formi rodio bih se...
Nemoj Zeca na onaj teren
Krilni
Ti si do sad na svim pozicijama doveo igraca a niđe nikog
To ja da se malo raja zagrije
Bolji je Sadiković od Alispahića1921boy je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:51Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Tomić - Alispahić - Štilić - Zec - Juričić - Lendrić bio bi sex žešći mada mislim da nema namjeru da se vraća u našu ligu jer može dosta bolje i ako bude dolazio to će bit TC ili Svinjski jer ce ponuditi abnormalne cifre pogotvo sisoje
Tvoje mišljenje ja smatram da je Meša čvršći i jači na lopti od Dadebojamora je napisao/la: ↑03 avg 2020, 22:11Bolji je Sadiković od Alispahića1921boy je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:51Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Tomić - Alispahić - Štilić - Zec - Juričić - Lendrić bio bi sex žešći mada mislim da nema namjeru da se vraća u našu ligu jer može dosta bolje i ako bude dolazio to će bit TC ili Svinjski jer ce ponuditi abnormalne cifre pogotvo sisoje
Ubipitar je rekao da ne bi trebalo biti nista strasno hvala Bogu, a vidio si i na onoj slici da je normala bez nekih zavoja ili bilo cega. Normalno stoji naslonjen. Da je sta vise i ozbiljnije sumnjam da bi uopste dolazio na stadion danas.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:36Ma @ljoze brate, crno mi pred ocima kada sam cuo za povredu Miletica. Odmah mi flesevi u glavi kad je bogi morao igrati. Valjda nije nista strasno, drzimo fige. Momak je odlicno trenirao, opasan je iz prekida pravo.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Faraon iz Visokog i 22 gosta.