Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Di Marzio pise da je Conte vjerovatno bivsi trener Intera.
Potpuno nejasan lik, rekao bih ludak neki. Nijedan ozbiljan klub ga nece zaposliti vise.
Inter ga nece otpustiti vec ce morati sam otkaz dati. Veoma djetinjast potez kukanja na upravu poslije kraja sezone.
Ne podnosim placipicke i drago bi mi bilo kada bi otisao, 12 mil mu neto plate dajemo i lik kuka. Ae zdravo.
Potpuno nejasan lik, rekao bih ludak neki. Nijedan ozbiljan klub ga nece zaposliti vise.
Inter ga nece otpustiti vec ce morati sam otkaz dati. Veoma djetinjast potez kukanja na upravu poslije kraja sezone.
Ne podnosim placipicke i drago bi mi bilo kada bi otisao, 12 mil mu neto plate dajemo i lik kuka. Ae zdravo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Conte i istroseni prdonja su svejedno bili ubaceni elementi u Svinjter..
Jos gore ce im biti sa Maxom, starim milanistom..slijedece sezone ce biti iza Milana..
Gledate ovoga naseg napolitanskoh saha..pusi, pije, drogira se..i opet uze scudetto..
Sta ti reci Juventus..
Sarri uzima CL sa stilom..

Jos gore ce im biti sa Maxom, starim milanistom..slijedece sezone ce biti iza Milana..

Gledate ovoga naseg napolitanskoh saha..pusi, pije, drogira se..i opet uze scudetto..

Sarri uzima CL sa stilom..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Conte je u svakom klubu zavrsio na isti nacin, ne vidim sto bi bilo drugacije sa Interom.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Inter coach Antonio Conte has reportedly been speaking to Juventus managers, players and former players for weeks, asking questions about Maurizio Sarri's future at the Allianz Stadium.

- JarnoTrulli
Oho, 352 opet.
Szczesny
De Ligt-Bonucci-Chiellini
Cuadrado-Benta-Arthur-Rabiot-Alex Sandro
Dybala-Runa
Ne trebaju Conteu ni pojacanja, sve ima vec po svom cejfu, plus siroka klupa.

Szczesny
De Ligt-Bonucci-Chiellini
Cuadrado-Benta-Arthur-Rabiot-Alex Sandro
Dybala-Runa
Ne trebaju Conteu ni pojacanja, sve ima vec po svom cejfu, plus siroka klupa.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
di francesco novi trener cagliarija
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vala su bili losi sa Zengom moj CIni,ne znam jel ti imas taj utisak ali od ekipe koja fino igra postali su ona prava seljacka talijanstina,po meni pametan potez

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
cagliari je zapoceo sezonu mnogo dobro i bili su na poziciji koja vodi u le, medjutim, dosla je serija losih rezultata i rolando maran je dobio otkaz, pa su doveli waltera zengu koji nije popravio situaciju, no realnost je da cagliari nema ekipu za le i ne znam sta tacno ocekuju od trenera
cagliari je ekipa za sredinu tabele, dakle, ne mogu u le, al ne bi se smijeli doci u situaciju da se bore za opstanak... di francesco je imao katastrofalnu epizodu u sampdoriji, no i sampdorija je krs, realno govoreci, tako da je cagliari stabilnija ekipa i trebao bi tamo ostati par sezona
mohamed fares bi mogao doci u lazio, navodno ga je trazio simone inzaghi
to bi bio dobar posao, no samo u slucaju da povreda ligamenata nije ostavila traga na njemu
jbg, to je tesko znati, neki igraci se vrate na prijasnji nivo, nekima to sjebe karijeru
svidja mu se sto se strateski traze pojacanja, dakle na pozicijama gdje je to potrebno (stoper, lijevi bek, vezni igrac i napadac, moguce i golman)
to bi bio dobar posao, no samo u slucaju da povreda ligamenata nije ostavila traga na njemu
jbg, to je tesko znati, neki igraci se vrate na prijasnji nivo, nekima to sjebe karijeru
svidja mu se sto se strateski traze pojacanja, dakle na pozicijama gdje je to potrebno (stoper, lijevi bek, vezni igrac i napadac, moguce i golman)
Sve si objasnioChinaglia je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:14cagliari je zapoceo sezonu mnogo dobro i bili su na poziciji koja vodi u le, medjutim, dosla je serija losih rezultata i rolando maran je dobio otkaz, pa su doveli waltera zengu koji nije popravio situaciju, no realnost je da cagliari nema ekipu za le i ne znam sta tacno ocekuju od trenera
cagliari je ekipa za sredinu tabele, dakle, ne mogu u le, al ne bi se smijeli doci u situaciju da se bore za opstanak... di francesco je imao katastrofalnu epizodu u sampdoriji, no i sampdorija je krs, realno govoreci, tako da je cagliari stabilnija ekipa i trebao bi tamo ostati par sezona

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
felipe anderson jeste u rimu, no ne vjerujem da je ovo istina, iz par razloga:
- borja mayoral bi trebao doci
- j. correa je tu
- ne znam dal bi se uklopio u formaciju koju koristi simone
- borja mayoral bi trebao doci
- j. correa je tu
- ne znam dal bi se uklopio u formaciju koju koristi simone
Zaboravio da postoji. Još jedan primjer kako igrače u Seriji A ne treba preplaćivati; Anderson, Belotti, Dollarumma, SMS itd., svi u jednom momentu cijenjeni na 100M manje-više što nema veze s razumom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Donnarumma igracina samo ovom laiku nije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti SMSa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JarnoTrulli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sacekaj da vidimo hoce li produziti ugovor. Ako ne produzi, onda spada u gore navedenu kategoriju. Ako produzi ugovor, onda je ocigledno u top 5 golmana u svijetu i broj 1. u Italiji.

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.