Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
Dal je za ovaj bajram bario amidžišne?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:10Evo opet ovaj balavac iz Sapne pokusava bit sasav
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Nece ga ni one iako je poridicna tradicijaHeller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:12Dal je za ovaj bajram bario amidžišne?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:10Evo opet ovaj balavac iz Sapne pokusava bit sasav
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Nisi se hvalio da si Tešnjak s materine strane. Lijepa je to čaršija.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
Nullius in verba
- PovratakKralja
- Kontakt:
Mama mi je porjeklom iz cerske za razliku od tvoje kojoj korjeni potjecu sa Šickog Broda.Heller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:25Nisi se hvalio da si Tešnjak s materine strane. Lijepa je to čaršija.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
Stara mi je iz Doboja mrmote.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:35Mama mi je porjeklom iz cerske za razliku od tvoje kojoj korjeni potjecu sa Šickog Broda.Heller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:25Nisi se hvalio da si Tešnjak s materine strane. Lijepa je to čaršija.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
Nullius in verba
PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.

Trebao si sjeci vece kurbane pa ne bi trazila drugo

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ne možeš ti njima ugodit, žensko je to bolan. Prošle godine jednoj iz Doboja dobio kurban od plecke, kaže ona ja volim više od bjelih bubrega. Ni dan danas mi nije jasno šta je htjela da kažeHusika je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:39PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.![]()
Trebao si sjeci vece kurbane pa ne bi trazila drugo![]()
![]()
![]()
![]()

Pitaj je kad bude na ŠickomPovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:50Ne možeš ti njima ugodit, žensko je to bolan. Prošle godine jednoj iz Doboja dobio kurban od plecke, kaže ona ja volim više od bjelih bubrega. Ni dan danas mi nije jasno šta je htjela da kažeHusika je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:39PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.![]()
Trebao si sjeci vece kurbane pa ne bi trazila drugo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Izvini helleru ali si danas pokazao jedno lice za koje nisam mogao vjerovati da imas...
Zato ovo i pisem, zasluzo si!
Helćo dobio si sad lekciju, nemoj slučajno da te ko vidi kako se razbacuješ činjenicama.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koje, ono koje s tobom činjenicama pod briše? Možeš pisati šta hoćeš, još uvijek ćeš biti intelektualni patuljak koji mijenja temu i stavi klip od 20 sekundi i piše nešto treće.Husika je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:55Pitaj je kad bude na ŠickomPovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:50Ne možeš ti njima ugodit, žensko je to bolan. Prošle godine jednoj iz Doboja dobio kurban od plecke, kaže ona ja volim više od bjelih bubrega. Ni dan danas mi nije jasno šta je htjela da kaže![]()
![]()
Izvini helleru ali si danas pokazao jedno lice za koje nisam mogao vjerovati da imas...
Zato ovo i pisem, zasluzo si!
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Husika hoće opet u Banoviće izgleda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne može da vjeruje da neko može činjenicama krenuti kontra njega! Kako se usuđujem da ne vjerujem random fb stranici a da vjerujem svom razumu i očima!! To moje odvratno lice koje se usuđuje da posumnja u bezgrešnost Sv. Husike Padvanskog. Magare tvrdoglavo.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 03 avg 2020, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- PovratakKralja
- Kontakt:
To što vjeruješ svom razumu nije neki argument.
Ali sto je Osim pokazao lice to je tek tragedija...
Forumas godine, po ovome sta pises mozes biti jedino mister koride na Cevljanovicima!
Vidi ti tuge i jada sto se razabacuju nekim cinjenicama i nabacuju neke fore na volej jedan drugom, tjesi usran upisanog...
Koje to cinjenice mati Fato moja mila!
Forumas godine, po ovome sta pises mozes biti jedino mister koride na Cevljanovicima!
Vidi ti tuge i jada sto se razabacuju nekim cinjenicama i nabacuju neke fore na volej jedan drugom, tjesi usran upisanog...
Koje to cinjenice mati Fato moja mila!
JeSi Li SvJeStAn ŠtA pIšEš aAaAaAaAaAaAaHeller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 19:00Ne može da vjeruje da neko može činjenicama krenuti kontra njega! Kako se usuđujem da ne vjerujem random fb stranici a da vjerujem svom razumu i očima!! To moje odvratno lice koje se usuđuje da posumnja u bezgrešnost Sv. Husike Padvanskog. Magare tvrdoglavo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.