Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sto ga brat popisaRobust je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:47Denchi je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:14Posteni dresovi od NIKE tehnickog sponzora broj 1svrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:39
Boze dragi
Ni postenih dresova nemaju
A oni lafu CATAPULT
Jel ovo postavljate nove standarde
samo za clanove / members only
Catapult sistem za pracenje performansi...
Kako imate spremnu sliku da i vi fol imate takav sistem, pokazi jednu sliku igraca da nosi???
Ahahahahahahahhahahaha pacenika
vec dvije godine zeljo na tekmama koristi ga a slike ti je moram slati imas na skoro svakom videu iz turske ove godine snimak igraca sa polarom
Ljuti se amaw sto slavko nije trazio vecu kamatu pa da on moze reci eto vidite da ja voliz zeljA, nisam ko slavko i ostali
Nece se pozdravljat
TheIvicnjak je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:16Ljuti se amaw sto slavko nije trazio vecu kamatu pa da on moze reci eto vidite da ja voliz zeljA, nisam ko slavko i ostali
Prije bih rekao da nemaju za zastavicumiky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:52Pošto meni cesto neke "gluposti" upadaju u prvi plan,
kada sam gledao utakmicu Zeljeznicar-Velez primjetio sam da domaci nisu dali gostima onu zastavicu na pocetku kad kapiteni razmjenjuju,nije ustvari Sadikovic ni imao kod sebe istu.Ovi iz Veleza su ispostovali taj "protokol". Na ostalim utakmicama sam vidio da su svi ispostovali tu vec standardnu proceduru kada kapiteni daju jedan drugom zastavicu svoje ekipe.
Bit ce da su nesto ljuti na Mostarce![]()
Ono je najveci degen komentator, glavata spodoba Kerim Priganicasvrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 19:26Kako onaj komentator hvali Vicu
Hvali stadion
Kako mu je bilo lijepo prenosit
Tamo vamo
Ja mislim da je on sa Hayata
Pitar naravno![]()
Zundo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:58Prije bih rekao da nemaju za zastavicumiky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:52Pošto meni cesto neke "gluposti" upadaju u prvi plan,
kada sam gledao utakmicu Zeljeznicar-Velez primjetio sam da domaci nisu dali gostima onu zastavicu na pocetku kad kapiteni razmjenjuju,nije ustvari Sadikovic ni imao kod sebe istu.Ovi iz Veleza su ispostovali taj "protokol". Na ostalim utakmicama sam vidio da su svi ispostovali tu vec standardnu proceduru kada kapiteni daju jedan drugom zastavicu svoje ekipe.
![]()
![]()
Mozda su je dali na klupi nekom, Sadikovic zaboravio. Bila je ona situacija kad su susjedi bacili nasu u wc solju, i pravdali se da je Stojkic nije dobio i prikazivali snimak gdje je stvarno boba nije dao, a zapravo je zaboravio na klupi i rekao nasem doktoru da im je odnese na klupumiky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:52Pošto meni cesto neke "gluposti" upadaju u prvi plan,
Krivo mu, planirao sebi tu lovu a oni morali dati Slavku.Vanja8 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:43TheIvicnjak je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:16Ljuti se amaw sto slavko nije trazio vecu kamatu pa da on moze reci eto vidite da ja voliz zeljA, nisam ko slavko i ostali![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.