Aha, lijepo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iz Kluba bi morali nastupiti prema Areni i naći način kako da 1921tv ekipa dobije prava za snimanje i emitovanje priloga (neka naprave neki dogovor, neka klub ustupi određen broj minuta na LED banerima Areni ako treba, neka Arena postane partner-sponzor ekipe 1921tv, ili nesto ...). Zaista je šteta da momci koji rade s takvom ljubavi priloge i tako profesionalno i kreativno sada budu oštećeni a da niko ni ne pokuša nešto.LjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:00Vidjet cemo sta su planirali. Po nazivu projekta moze bukvalno obuhvatiti 1000 stvari. Meni je drago jer su i igraci pruzili im podrsku preko instagrama. Vjerujem da momcima nije bilo lako jer su ulozili godine i godine truda i onda ti neko odjednom kaze ne moze vise. Sreca ljubav prema Zelji je prevelika da bi odustali sad. Mozda bude i ono sto smo trazili preko zvanicnog yt kanala za igrice sa igracima i to. Valjda objave uskoro taj prvi video. Nestrpljiv sam.![]()
Bez imalo pretjerivanja, 1921tv ekipa je jedina stvar u BH fudbalu koju možemo nazvati evropskom i modernom. Oni nisu bosanski Dinamo u svom poslu, nego bosanski Real Madrid. Momci rade nevjerovatnu promociju i Kluba i grada i Premijer lige.
Napisali su momci iz 1921 da se uskoro se oglasiti povodom ovog svega pa cemo vidjeti tu sta imaju za reci tj. da li imaju neke informacije da li je ovo konacno, kako sta. I meni je pravo zao jer su momci sto neko napisa neki dan i BiH promovisali snimajuci izvjestaje iz raznih krajeva. Od Kupresa, Konjica, Medjugorja itd itd, ali eto.rtm86 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:33Iz Kluba bi morali nastupiti prema Areni i naći način kako da 1921tv ekipa dobije prava za snimanje i emitovanje priloga (neka naprave neki dogovor, neka klub ustupi određen broj minuta na LED banerima Areni ako treba, neka Arena postane partner-sponzor ekipe 1921tv, ili nesto ...). Zaista je šteta da momci koji rade s takvom ljubavi priloge i tako profesionalno i kreativno sada budu oštećeni a da niko ni ne pokuša nešto.
Bez imalo pretjerivanja, 1921tv ekipa je jedina stvar u BH fudbalu koju možemo nazvati evropskom i modernom. Oni nisu bosanski Dinamo u svom poslu, nego bosanski Real Madrid. Momci rade nevjerovatnu promociju i Kluba i grada i Premijer lige.
Drago mi je bas da su ovako kreativni momci blizu kluba i blizu tog segmenta za promociju, marketing i slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo jedno krilo koje se spominjalo, al nista od toga

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da sam na tvom mjestu otisao bi kod Amara i objasnio nam jer on ne zna
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nadam se da ćemo ih opet gledati i da će dobiti punu slobodu da rade kao i ranije.LjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:39Napisali su momci iz 1921 da se uskoro se oglasiti povodom ovog svega pa cemo vidjeti tu sta imaju za reci tj. da li imaju neke informacije da li je ovo konacno, kako sta. I meni je pravo zao jer su momci sto neko napisa neki dan i BiH promovisali snimajuci izvjestaje iz raznih krajeva. Od Kupresa, Konjica, Medjugorja itd itd, ali eto.rtm86 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:33Iz Kluba bi morali nastupiti prema Areni i naći način kako da 1921tv ekipa dobije prava za snimanje i emitovanje priloga (neka naprave neki dogovor, neka klub ustupi određen broj minuta na LED banerima Areni ako treba, neka Arena postane partner-sponzor ekipe 1921tv, ili nesto ...). Zaista je šteta da momci koji rade s takvom ljubavi priloge i tako profesionalno i kreativno sada budu oštećeni a da niko ni ne pokuša nešto.
Drago mi je bas da su ovako kreativni momci blizu kluba i blizu tog segmenta za promociju, marketing i slicno.
Mozda smo boljeg nasli

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Blago tebi, dobro ti to radno mjesto

Irfoni, imam osjecaj da nismo vise nikog nasli za krilo

Hajde Tomicu
Da si sa mnom kod Azmira potpisao bio bi u vrhu ,eto ti Musija.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Koga smo poslali danas da skautira trening?
Nikog zvanicno

Imal neko da je otisao?
Bezideja, poco si meni vadit zivce, a to nije lako
Izbrisat ovaj komentar kakvo je ovo ponasanje moderatora?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.