Ajde mali prati odlaske iz svog kluba i ne prdi previse...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Je li se Krupa žalila za onu precku, koja je preimenovana u penal...?
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Gdje ćemo gledat pregled kola?
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Oprez, ljudi, obraća nam se ojađeni Machak!
Ima li nestašice? U titulama, novcu i svemu?Machak je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:42Lendric ako ode za 150.000 eura to je dokaz da je klub u besparici, 150.000 € ili jednostavnije cirka 300.000 KM je nikakva suma za nas klub koji ima toliko tekucih izdataka u sadasnjme periodu i blisko buducem, a da ne pricamo o prijasnjim dugovima, kamatam i ostalom.
Jaca sila sto bi se reklo, mora se ziviti i placati ali ovo je presedan zasita prvo kolo i ostajemo bez glavnog napadaca, uprava jos jedan minus.
- Kockoglavi
- Kontakt:
To ti je aparat koji kad pogodis precku sudiji se pricini da si igrao rukom i odmah sudi penal...E sad da ne bi bilo ofirno, on ko fol broji predjene kilometre, ali i stiti ujedno da ne puca lobanja...Visestruka namjena i podjelio nam je juce pred pocetak tekme...

Kako mi onda odemo u LP kad nas svi resetujuMachak je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:52Ma nema Divovi ste, ali ce vas prvo restartovati prvak Moldavije u LP, onda opet u EL doprvak Malte, a onda redom u ligi Zeljo, Borac, Zrinjski !
Bog te vidio prvo kolo prosli oni vec odbranili titulu.![]()
Hhahaha najaca izjava ovih bolida ovdje Crnkic je k od covjek i ne treba svirat a poslije na forumu kolektivno svrsavaju i mole Boga da im dodje Crnkic kakve ublehe nije realnofeniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:55Ovdje igrac Krupe glup ko noc. Sta ima sirit ruke ovako ko Isus, povecava sansu za penal 70 %
A gledaj sudije i gdje stoji, znaci on na ovoj strani uopste ne treba bit ima pomocnog. On bi trebo bit ovdje gdje je slobodan prostor na desnoj strani snimka i vidio bi sve dobro. Ovako je sam sebi kriv sta god da svira.
AL da posle onog nesviranog penala za TC navijaci Zelje jos imaju obraza pricat nesto. Katastrofa, ljudi bez karaktera ( jos im je opravdanje za to Crnikc je k od covjeka i ne treba mu svirat ).
Kad racunate prodaju lendrica racunajte da ga prodati ne mozete. Ako ne vjerujete, pitajte amara da vam pokaze ugovor 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakav crni ugovor. Zar to nešto vrijedi u PLBIH

Vidi se da ništa nisi naucio o Amaru, a tolike godine ga pratiš

Amar bi strpao Lendrića u gepek, odvezo ga u Rusiju, ratnu Ukrajinu ili gdje vec treba, istreso ga pred vrata kluba - kad bi neko ponudio 150 milja eura za njega.
Pa dragi Hrachak hocemo li opstanak izboriti tako losi??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Reko je Amaw da ga nece prodati jer mu je dao utakmicu protiv Veleza da se dokaze da zeli igrati u velikom klubu kakav je zeljo, i on se dokazao...
Kakva ba rusija kakvi bakraci, ostaje on u voljenom Zelji.... Bolje mu ovde za dz igrati nego tamo negdje za pare
Kakva ba rusija kakvi bakraci, ostaje on u voljenom Zelji.... Bolje mu ovde za dz igrati nego tamo negdje za pare
-
- Kontakt:

Vidi, nemoj da te ko cuje da si ovo napisao.
Imas catapult za 3 marke imas za 30 000.
Tako i ostale. U bih, ovo znam iz prve ruke, najbolji paket ima samo sarajevo.
Kod vas je npr standardni.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Njima katapult dolazi na vrata. Ako na vrijeme ne daju reket, dodji pistoljdzije i katapultiraju ih kroz prozor

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.