Ali ce se znati uvijek ko je prvi prosao tj. ko je koga ispratio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ali ce se znati uvijek ko je prvi prosao tj. ko je koga ispratio
Blago vama svima koji ste optimistidelinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:05Ma ocekujem da zavrsimo utakmicu vec u prvom kao protiv Veleza i da onda samo lagano igramo i cuvamo snagu za BoracLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:03Ja ne ocekujem laganu utakmicu. Ne samo zbog kvaliteta protivnika vec i zbog uslova od terena, temperature ako bude ko ovih dana itd. Zadovoljan bih bio i sa minimalnom pobjedom. Kvalitet jeste na nasoj strani tu nema sumnji pogotovo jer ce se vratiti skoro svi koji su nedostajali, ali nije lagano bas igrati u uslovima kakvi su gore.![]()
Nije to onaj opasni Radnik,slabi su sad Ljoze,jeste bice los teren istina ali i pored toga ocekujem laganicu![]()
Maa nije to taj Radnik ko nekad,samo naravno ne smijemo olako uci u utakmicu,pa taman se igralo protiv Gorazda,ali sa pravim i ozbiljnim pristupom stvarno ne vidim nacin na koji mozemo kiksati ovu utakmicu.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:15Blago vama svima koji ste optimistidelinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:05Ma ocekujem da zavrsimo utakmicu vec u prvom kao protiv Veleza i da onda samo lagano igramo i cuvamo snagu za BoracLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:03Ja ne ocekujem laganu utakmicu. Ne samo zbog kvaliteta protivnika vec i zbog uslova od terena, temperature ako bude ko ovih dana itd. Zadovoljan bih bio i sa minimalnom pobjedom. Kvalitet jeste na nasoj strani tu nema sumnji pogotovo jer ce se vratiti skoro svi koji su nedostajali, ali nije lagano bas igrati u uslovima kakvi su gore.![]()
Nije to onaj opasni Radnik,slabi su sad Ljoze,jeste bice los teren istina ali i pored toga ocekujem laganicu![]()
...zadnju utakmicu koju sam miran dočekao je prošlosezonska protiv Zvijezde 09 kući. Tu sam stvarno bio ubijeđen da nema šanse da kiksamo. A prije toga...ne pamtim, možda u onoj sezoni kad smo porušili sve rekorde i osvojili duplu.
Generalno, liga je takva uvijek postoji šansa za svakoga, mada slažem se da je ovo najslabiji Radnik unazad 5-6 sezona.
Pa nisu nesto puno slabiji nego prosle sezone, i dalje je tu kostur ekipe : Djuric, Mekic, Karic, Subert, Novakovic, Bradonjic.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:17Maa nije to taj Radnik ko nekad,samo naravno ne smijemo olako uci u utakmicu,pa taman se igralo protiv Gorazda,ali sa pravim i ozbiljnim pristupom stvarno ne vidim nacin na koji mozemo kiksati ovu utakmicu.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:15Blago vama svima koji ste optimisti...zadnju utakmicu koju sam miran dočekao je prošlosezonska protiv Zvijezde 09 kući. Tu sam stvarno bio ubijeđen da nema šanse da kiksamo. A prije toga...ne pamtim, možda u onoj sezoni kad smo porušili sve rekorde i osvojili duplu.
Generalno, liga je takva uvijek postoji šansa za svakoga, mada slažem se da je ovo najslabiji Radnik unazad 5-6 sezona.
Cujemo se u petak nakon lagane pobjede,placas kafuirfo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:23Pa nisu nesto puno slabiji nego prosle sezone, i dalje je tu kostur ekipe : Djuric, Mekic, Karic, Subert, Novakovic, Bradonjic.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:17Maa nije to taj Radnik ko nekad,samo naravno ne smijemo olako uci u utakmicu,pa taman se igralo protiv Gorazda,ali sa pravim i ozbiljnim pristupom stvarno ne vidim nacin na koji mozemo kiksati ovu utakmicu.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:15
Blago vama svima koji ste optimisti...zadnju utakmicu koju sam miran dočekao je prošlosezonska protiv Zvijezde 09 kući. Tu sam stvarno bio ubijeđen da nema šanse da kiksamo. A prije toga...ne pamtim, možda u onoj sezoni kad smo porušili sve rekorde i osvojili duplu.
Ovaj novi lijevi bek kazu da je bas dobar, tako da i tu ne bi trebali imati vecih problema.
Kako god, nece nam biti lahko.
Treba ih pregaziti, mater ****. Ako ce nam deba mekic i starkelja djuric praviti probleme, **** onda nas. Mislim da glat uzimamo. FORCA ZELJOOOOObraco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Meni tri najdraže utakmice u BIjeljini - Stevo Nikolić u nadoknadi za pobjedu, Zeba nekih dvadesetak minuta pred kraj u sezoni 16/17 (ko da je neko od naših crveni imao) i Asim Zec 0:1 kad smo ostali bez licence.
I za tebe vrijedi isto,javi se da platis pivu nakon lagane pobjede.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Meni tri najdraže utakmice u BIjeljini - Stevo Nikolić u nadoknadi za pobjedu, Zeba nekih dvadesetak minuta pred kraj u sezoni 16/17 (ko da je neko od naših crveni imao) i Asim Zec 0:1 kad smo ostali bez licence.
Zato sto ne moze od terena jer ti naviknes na nesto i dodjes na nesto duplo losije. Tesko nama oni dupli pasovi i akcije mogu gore proci. Na Grbavici to ide ko halva jer je dobar teren i tu dolazi do izrazaja sva kvaliteta naseg tima, ali gore nema sanse. Moze proci mozda jednom.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Poluvrijeme ce biti 2 razlike za nas veliki odnosno najveci prijateljuLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:34Zato sto ne moze od terena jer ti naviknes na nesto i dodjes na nesto duplo losije. Tesko nama oni dupli pasovi i akcije mogu gore proci. Na Grbavici to ide ko halva jer je dobar teren i tu dolazi do izrazaja sva kvaliteta naseg tima, ali gore nema sanse. Moze proci mozda jednom.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Daj ti meni i 0:1. Sumnjam, bas sumnjam da ce biti nesto lagano gore.
Dela, svako kolo izbaci po jednog i eto.
Ma i ja vjerujem u pobjedu, eh sad hoće li biti lagana ne znam. Gledaj Slavku omjera protiv nas, samo 2 poraza, a skoro sve utakmice mrtve, zabili 7 golova njegovim ekipama (od čega 4 u jednoj tekmi). Biće mrtva tekma i u petak ko da gledam.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:33I za tebe vrijedi isto,javi se da platis pivu nakon lagane pobjede.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Ljoze pa sta cu sad,imam bar 2,3 polovnjaka.
Sve je to uredu ali nikad laganija pobjeda vjeruj mi,vjerovatno ce gurnuti Stilica i Miletica da dobijemo i na skoku prednost,ja se nadam a i vjerujem da ce to do poluvremena biti zavrseno,rece mi ovaj drug da tamo sad non stop prskaju teren pa i nece biti bas oranica kako smo navikli.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:45Ma i ja vjerujem u pobjedu, eh sad hoće li biti lagana ne znam. Gledaj Slavku omjera protiv nas, samo 2 poraza, a skoro sve utakmice mrtve, zabili 7 golova njegovim ekipama (od čega 4 u jednoj tekmi). Biće mrtva tekma i u petak ko da gledam.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:33I za tebe vrijedi isto,javi se da platis pivu nakon lagane pobjede.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Ljoze pa sta cu sad,imam bar 2,3 polovnjaka.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.