Sta pokazuje ova slika ustvari? Gdje lopta zavrsila poslije ovog, gdje udarila, apsolutno se nista ne vidi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moja Handza, lik ti ko iz matrixa priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
Sta pokazuje ova slika ustvari? Gdje lopta zavrsila poslije ovog, gdje udarila, apsolutno se nista ne vidi
Joj bijednikadejavu je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:50Moja Handza, lik ti ko matrix priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
![]()
Ovakvima treba vezat ruke uz tijelo i tako da tjedan dana trenira, cisto zbog ovakvih situacija. Imam i neke malo brutalnije metode, ali ostavit cu ih za sebe. Video kad pogledam 10 puta vise mi naginje da nije ruka, ali isto tako da sam bio na licu mjesta isti sekund bi penal svirno. Nitko ovde nije ostecen, sto naravno ne znaci da nece bit u iducim kolima.dejavu je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:50Moja Handza, lik ti ko matrix priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
![]()
tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 09:28Ovakvima treba vezat ruke uz tijelo i tako da tjedan dana trenira, cisto zbog ovakvih situacija. Imam i neke malo brutalnije metode, ali ostavit cu ih za sebe. Video kad pogledam 10 puta vise mi naginje da nije ruka, ali isto tako da sam bio na licu mjesta isti sekund bi penal svirno. Nitko ovde nije ostecen, sto naravno ne znaci da nece bit u iducim kolima.dejavu je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:50Moja Handza, lik ti ko matrix priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
![]()
Imaju total 20 igraca
Ma ponio loptu rukom desnom nadole bas se vidi u pokretu....pogodila ga inicijalno da u prsa ali je nosi lik rukom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.