Imas neki problem s mojom inteligencijom? Pokusao pogoditi, promasio i sta sad?joker90 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:32Čestitke paša na predikciji! Inteligencija svojstvena navijaču našeg Željkana.zeljovac21 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:21Danas Sarajevo pokazuje svoju jalovost u igri koja ih je krasila citavu proslu sezonu i Krupa uzima 1:0 iz kontranapada.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Što bih imao? Samo bacaj predikcije, po mogućnosti i pare stavi idući put.zeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:34Imas neki problem s mojom inteligencijom? Pokusao pogoditi, promasio i sta sad?joker90 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:32Čestitke paša na predikciji! Inteligencija svojstvena navijaču našeg Željkana.zeljovac21 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:21Danas Sarajevo pokazuje svoju jalovost u igri koja ih je krasila citavu proslu sezonu i Krupa uzima 1:0 iz kontranapada.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pa ako nastavite igrati kao danas mogao bih se dobro oparitijoker90 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:36Što bih imao? Samo bacaj predikcije, po mogućnosti i pare stavi idući put.zeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:34Imas neki problem s mojom inteligencijom? Pokusao pogoditi, promasio i sta sad?
- egocentrik
- Kontakt:
Znaci da si poltron, na forumu pričaš jedno a na kladi zatego dvicu veliku ko dokurcenkov secerzeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:40Pa ako nastavite igrati kao danas mogao bih se dobro oparitijoker90 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:36Što bih imao? Samo bacaj predikcije, po mogućnosti i pare stavi idući put.zeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:34
Imas neki problem s mojom inteligencijom? Pokusao pogoditi, promasio i sta sad?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Isplati se ovoj Areni da prenosi Sarajevo, pa sve i jedan navijač Željkana se ne odvaja od TV-a kad igra šampion. Uz Arenu i apoteke bi mogle zaraditi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Plavac87 gleda i reprize
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Apsolutno ne, a ti me ubijedi u suprotno.
Citirat cu ti ovaj post u maju.

Dajte post o pišanju krvi i lobanjama...
Da si gledao utakmicu vidio bi zbog cega ga je izbacio iz igre. Jedan od najvecih problema generalno kod nas i to ne samo u fudbalu nego i u svemu drugom je nas mentalitet.Addict je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:25Nekako prođe bez komentara onaj potez Osima mlađeg sinoć. Ubacio je malog Subašića sinoć u 65. izvadio u 85. Imali su isti rezultat prije i nakon njegovog ulaska, ne vidim šta je dijete tako loše uradilo da zasluži da ga izvede tako. 3:0 je bilo kad je ušao, 5 minuta do kraja ga vadi a isto je 3:0. Po meni fuj potez, tako se ponijeti prema djetetu od 19 godina. Pa i da je bio tako loš, ne vadiš ga 5 minuta do kraja, ništa se ne bi promijenilo, održi mu lekciju na kraju, kaži šta je uradio šta nije, ne onako. Šta je to, kao neki autoritet ili šta?
Meni baš fuj potez prema djetetu.
Mali je usao u igru u 65-oj minuti i 20 minuta samo setao po terenu. Setao. Nije pokazao nikakvu zelju. Totalno nezainteresovan, bezvoljan, prolazili pored njega kao da ne postoji, kao da je duh.
Jedno je kad neko lose igra, kad nije u formi i slicno a drugo je kad je pristup los, kad izgleda kao da nemas nikakvu zelju ne za fudbalom nego za zivotom. Ne moze argument biti ekipa vodi 3:0 pa zbog toga moze da se ponasa tako.
Ne postoji opravdanje za tako ponasanje nekog igraca. Osim je i Zebu koji je bio jedan od najboljih igraca u ligi u tom trenutku izbacio iz igre zbog loseg pristupa nakon 20-tak minuta prvog poluvremena.
Ako je Sedad imalo pametan a jeste, zapitat ce se zbog cega ga je trener(koji ga je doveo iz Kaknja, dao mu dugogodisnji ugovor i sansu da igra u seniorskom timu Zelje)izvadio iz igre nakon 20 minuta, pa ce mozda izvuci i pouku iz toga i shvatiti da takav pristup nece proci nikad i nigdje..
-
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 01:48
Nekako prođe bez komentara onaj potez Osima mlađeg sinoć. Ubacio je malog Subašića sinoć u 65. izvadio u 85. Imali su isti rezultat prije i nakon njegovog ulaska, ne vidim šta je dijete tako loše uradilo da zasluži da ga izvede tako. 3:0 je bilo kad je ušao, 5 minuta do kraja ga vadi a isto je 3:0. Po meni fuj potez, tako se ponijeti prema djetetu od 19 godina. Pa i da je bio tako loš, ne vadiš ga 5 minuta do kraja, ništa se ne bi promijenilo, održi mu lekciju na kraju, kaži šta je uradio šta nije, ne onako. Šta je to, kao neki autoritet ili šta?
Meni baš fuj potez prema djetetu.
Nije mu familija u roku od 15 minuta uplatila kes na kamatarev racun. Kad je hivan javio sinu da pahe nisu legle, odma ga je izveo. Mislio mali ighati a ne placati. Nece da moze!
bahati pitari,veoma bahati !

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ko visoko leti nisko pada. Ovi pojedinci sto spamaju temu ovdje (pitari) su davno izgubili kredibilitet i postali obicni trolovi. Naravno to oni nece priznat nikada ali zato ih i vecina raje ne shvata ozbiljnim.
Cast izuzetcima naravno.
Cast izuzetcima naravno.
@igrajlopte 🐦
Tako je.
AKADEMIJA!!!
AKADEMIJA!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Amaw ckapi boji se Lemdare, lako se na na malog zebu i juniore deratLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:22Zavisi sve kako bi se privatno uklopili. Lendric je isto kao Rahmanovic zivac, ali privatno je jako dobar sa Osimom i odmah je drugacije, drugacije se odnosi prema treneru. Da nisu privatno ono nesto posebno dobri ne bi ni 2 dana Lendric i Osim funkcionisali.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Penal za 5arajevo!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Vidi se po umbro sportvision dresu ko je ovo, tabutce malo plavo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Penal samo nije ovim kmezavcima sa druge strane Miljacke... 
Hvala sto nas pratite i klikcete na nase objave

Hvala sto nas pratite i klikcete na nase objave

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.