FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi bi dresove kao da obucemo, a oni nam nesto ne daju.
Zao mi Subasica. Sjebat ce se vjerovatno, nije mala stvar da te neko zamjeni 10-15 minuta nakon ulaska u igru. Usao je sa Stilicem i vidjelo se da ga Stila grli i nesto mu govori prije ulaska. Primijeti se fkt jedinstvo medju igracima, bodre se, izvlace maksimum jedni iz drugih sto je super.
Zao mi Subasica. Sjebat ce se vjerovatno, nije mala stvar da te neko zamjeni 10-15 minuta nakon ulaska u igru. Usao je sa Stilicem i vidjelo se da ga Stila grli i nesto mu govori prije ulaska. Primijeti se fkt jedinstvo medju igracima, bodre se, izvlace maksimum jedni iz drugih sto je super.
Ti izgleda na iskustvo pametujesUBIPITAR je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:31Nije do mišljenja,nego previše ti nešto pametuješ za jednog tek registrovanog forumaša,nećemo se zavaravati.
Bice pobogu ,sta vam je ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Na Hajricu se vidi da nije jos sto posto spreman. Onako izgleda nekako tromo ali kroz ovih nekoliko utakmica i ono treninga sto sam pratio tako se lako nadje na pravom mjestu kada treba i redovno sve posprema u mrezu. Ima igraca koji su na samo takav njuh napravili svjetske karijere, tako da ne treba momka nikako podcijeniti.
Spominjali su i emisiju, da ce biti uskoro. Ja se nadam nekom kvalitetnom programu, normalnim i realnim analizama svih meceva
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Onaj bivsi trener Metalleghea, sto ga je trenirao u 2.ligi Slovenije, je rekao istu stvar. Uvijek na pravom mjestu.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:43Na Hajricu se vidi da nije jos sto posto spreman. Onako izgleda nekako tromo ali kroz ovih nekoliko utakmica i ono treninga sto sam pratio tako se lako nadje na pravom mjestu kada treba i redovno sve posprema u mrezu. Ima igraca koji su na samo takav njuh napravili svjetske karijere, tako da ne treba momka nikako podcijeniti.
Bas ga je hvalio.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nemam protiv momka nista ja najsretniji da zabije 20 za sezonu ali da bekric sa 35 god izgleda svjezije u 60 min nego on poslije 5 min to mi nije jasno.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:43Na Hajricu se vidi da nije jos sto posto spreman. Onako izgleda nekako tromo ali kroz ovih nekoliko utakmica i ono treninga sto sam pratio tako se lako nadje na pravom mjestu kada treba i redovno sve posprema u mrezu. Ima igraca koji su na samo takav njuh napravili svjetske karijere, tako da ne treba momka nikako podcijeniti.
Ti strucnjak za svjezinu nova disciplinaKometa je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:49Nemam protiv momka nista ja najsretniji da zabije 20 za sezonu ali da bekric sa 35 god izgleda svjezije u 60 min nego on poslije 5 min to mi nije jasno.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:43Na Hajricu se vidi da nije jos sto posto spreman. Onako izgleda nekako tromo ali kroz ovih nekoliko utakmica i ono treninga sto sam pratio tako se lako nadje na pravom mjestu kada treba i redovno sve posprema u mrezu. Ima igraca koji su na samo takav njuh napravili svjetske karijere, tako da ne treba momka nikako podcijeniti.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bzvz vam je prozivati momka nakon 10 minuta ligaškog fudbala i tu utakmici u kojoj nas u tom trenutku napad uopšte nije zanimao. Spustite malo loptu i apetite.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja volim kontrirati i srati, al ovaj je naopak izisao iz one stvari
Ma ti si genijalac, sto je brko strucan u procjeni igraca ti si u svjezini brata mi
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma šta se ima sjebati, ako je pametan ovo mu je motiv više i može mu samo valjati što se tiče nekih stvari.MrkiMedo je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:37Mi bi dresove kao da obucemo, a oni nam nesto ne daju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Pozdrav forumskoj raji najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini te kluba sa najvecom bazom navijaca u drzavi.
A poseban pozdrav za lobotomce uz pjesmu:
Jel’ dugo čitaš forum i konačno si odlučio da se pridružiš?BrkoBrkica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:15Pozdrav forumskoj raji najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini te kluba sa najvecom bazom navijaca u drzavi.

-
- Kontakt:
Napravio sam profil da se obračunam sa največim neprijateljima našeg kluba. Pogotovo onima koji javno pričaju da je Amar nekada mogao kupovati titule a da je razlog njegovog kraha vrijeme koje ga je pregazilo.
Nikada više ni blizu kluba jajare. Ostalo je još par kukolja preko kojih cure informacije da se riješimo i krenemo krupnim koracima naprijed.
Nikada više ni blizu kluba jajare. Ostalo je još par kukolja preko kojih cure informacije da se riješimo i krenemo krupnim koracima naprijed.
-
- Kontakt:
Hajric nije tip igraca kao Lendric koji igra pressing, presjeca lopte, kreira sanse itd. Hajric ce biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, proigravanja i ubacaje u 16 ce rutinski zabijati. Nemojte srat nakon 10 minuta protiv Veleza uz nemotivisane suigrace. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.