kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kevin love 22 poena i 21 skok,meni iči na legendu njujorka oakleya po odrazu,ali je još bolji skakač,i ono što je meni još nevjerovatnije i fascinatnije,čovjek trojke šuta sa 41 %
E sad Love je cudesan skakac.Sto mene cudi sto ima jako los sut iz igre za jednog krilnog centra cak je taj sut los i za jednog beka 43% suta iz igre je jako lose.
0.5 blokova za jednog krilnog centra je lose,ekipa mu prima najvise poena u ligi s Sunsima tj po 109,s tim sto je omjer te ekipe 5-17 takodje drugi najgori u NBA.Sad kad ovo sve vidim pitam se igra li on uopste odbranu.
Protiv Minnesote svi imaju preko 24 asista,sto je najvise u NBA sto jedna ekipa dopusti,Minnesoti u prosjeku svi ukradu 9.5 lopti po utakmici i tu su nagori u NBA.Love ima 2.4 gresaka po utakmici puno za krilnog centra.
Kad se sve sabere cudesan skakac od kojeg koristi nema ekipa ,ima malo je rec los sut od 43% ,znaci da iz primarnog zadatka da daje koseve iz reketa je slab ,pa se izvlaci na tricu i tu mu ide bolje.
U citavoj NBA karijeri za nepune 3 godine 13.4 poena,10.6 skokova,45% za 2,i 33% za 3.
Za to vrijeme mu je ekipa upisala citavih 44 pobjede i 142 poraza,
Na kraju cudesan veliki skakac,koji treba dosta da popravo ostale segmente igre