miki_92 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:22
zovu me iz Telemacha jer na kraju mjeseca istice dvogodišnji ugovor, reko koje su pogodnosti novog dvogodišnjeg ugovora kaze brzi net, reko to me po defaultu slijedi ajmo dalje, Arene SD, vec plaćam Arene HD wtf, kaze imamo Pink kanale, reko neka hvala nazovite me kad sklopite ozbiljnu ponudu
dan te j3bo kao pijaca neka treba da se cijenkam s njima da dobijem neku povlasticu, dok novi korisnici dobijaju popuste po 6 mjeseci/godinu
da ne pričam o tome da je tretiranje novog i starog korisnika različito protiv zakona koji je donesen u zadnjih godinu dana, ali moze kod nas sve
Isto kao i kod mene , od početka sam njihov korisnik , 80 KM mjesečno im dajem sada ...
Do sada nije bilo zamjerki , pogotovo na internet ali kako sam EON uzeo malo malo šteka ...
Vidim malo malo za nove korisnike ekstra ponude , kažem im ja razumijem ja da želite nove korisnike privući i tako treba , a nas stalne korisnike ko yebe čuj SD Arene nude
Kakvi su to debili , kad su uzeli Arene odem ja odmah kod njih da priključe HD Arene i to je 6 KM mjesečno, plus tada je bio neki paket 6 mjeseci SD Arene ili je to svima bilo ne sjećam se ... Tako jednom gledam utakmicu i nešto šteka na HD Areni i prebacim na SD Arene , kad fino zaključali kontam haj nema veze možda je automatski tako , nazovem ja da uključe kaže istekao gratis period ako želim treba da potpišem novi ugovor, ja im kažem jeste li svjesni da ja imam HD Arene i da vi želite da plaćam dodatno SD Arene !?!?!
Djevojka mirnim tonom kaže to je jedini način, da su takve naredbe ...
Što kaže Justin yebi ga , može im se ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!