Bravooooo, idemo dalje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fino fino idemo dalje. Dobiti Mladost u rahatluku docekat zrijeb LP. Bravo momci bravo Vinko. Naprijed FKS
Dobro je, 3 boda su tu, ocekivo sam tesku utakmicu, nije super a nije ni lose.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve u svemu prilicno dobra utakmica uz izuzetno solidno prvo poluvrijeme. Ja sam izuzetno zadovoljan, 3 boda su 3 boda... Mora se bolje u narednom periodu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pobjedom otvorena sezona, idemo po titulu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Bas je bilo tesko poslije 0:0 na poluvremenu
3+ na tablici, idemo u Doboj Kakanj po nova 3....
Samo jako
3+ na tablici, idemo u Doboj Kakanj po nova 3....
Samo jako
Biti šampion, pobjeđivati, pritom gledati sitne plave duše kako i dalje kleče i cmizdre - neprocjenjivo.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Nije lose,,samo ne znam cemu toliko cekanje za izmjene,,do kad ima ugovor F Hodzic?
Odličan start 2. poluvremena. Idemo jako i dalje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrhunski, čestitke. Zundo, svaka čast na debiju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vinko Marinovic
4 meca - 4 pobjede
Gol razlika 12:3
4 meca - 4 pobjede
Gol razlika 12:3
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
losa igra, nikakva. Ali vazno je da smo pobijedili. Mora ovo puno bolje
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Do 30.6.2025Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:27Nije lose,,samo ne znam cemu toliko cekanje za izmjene,,do kad ima ugovor F Hodzic?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Super je ovo bilo lagana pobjeda idemo dalje. Samo naprijed Sarajvo
Nije ovo lose, na ovakvom terenu, vrucini, nekako mi je djelovalo kao sa 50% snage...
Tacno se vidi da imamo jak i kvalitetan sastav, imamo tu sirinu, mogucnost kombinovanja raznih varijanti...
Velika je stvar ulazak ovih mladih igraca, jednostavno nastavljamo sa uvodjenjem akademaca u prvi sastav i to treba pozdraviti...
Ono sto sam rekao, necemo ispocetka imati neku leprsavu igu, ali iz kola u kolo vidi se da ce ova ekipa da melje...
Jela opet uradio nevjerovatan posao, momci su puni snage i zaista impresivno djeluje...
E sad pogodio sam rezultat i strijelca tako da od moderatora tražim dres odma'...
Tacno se vidi da imamo jak i kvalitetan sastav, imamo tu sirinu, mogucnost kombinovanja raznih varijanti...
Velika je stvar ulazak ovih mladih igraca, jednostavno nastavljamo sa uvodjenjem akademaca u prvi sastav i to treba pozdraviti...
Ono sto sam rekao, necemo ispocetka imati neku leprsavu igu, ali iz kola u kolo vidi se da ce ova ekipa da melje...
Jela opet uradio nevjerovatan posao, momci su puni snage i zaista impresivno djeluje...
E sad pogodio sam rezultat i strijelca tako da od moderatora tražim dres odma'...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Poštujem i cijenim Handžića, ali opet je danas pokazao da je igrač za posljednjih 20-30 minuta utakmice. Ne kažem da je loš, već tad je najkorisniji i treba ga što više koristiti tada. Ahmetović je klasa za ovu ligu, primanje lopte, varke tijelom, lopta u prostor, ma sve zna...
Najbolje pojačanje decenije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Rutinski bas,ko na terminu,da nije ove vrucine nebi se nesto ni preznojili.Super.Mene je protok lopte i igra na prvu bas odusevio,pogotovo danas bez nekih kreativaca u vezi bas se lagano iznosila lopta i pravio visak po stranama.
Zadovoljan sam nema sta. Krupa nam nije ni dosla do gola sem tih nekih suteva iz vana odlicno smo branili sve,stoperi presigurni,cak mi Milicevic djeluje puno hladnokrvniji i bez po' muke nalazi rijesenja .Dobro je imati stopera koji zna lopte.
Bit ce ovo sve bolje i bolje.
Zadovoljan sam nema sta. Krupa nam nije ni dosla do gola sem tih nekih suteva iz vana odlicno smo branili sve,stoperi presigurni,cak mi Milicevic djeluje puno hladnokrvniji i bez po' muke nalazi rijesenja .Dobro je imati stopera koji zna lopte.
Bit ce ovo sve bolje i bolje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prekida se nagradna igra nažalostVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:32Nije ovo lose, na ovakvom terenu, vrucini, nekako mi je djelovalo kao sa 50% snage...
E sad pogodio sam rezultat i strijelca tako da od moderatora tražim dres odma'...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hrvoje danas bez ijedne greske svaka mu cast!