Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Insala glupi Vettel se opet raspada 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Bole 2010 Abu Dhabi i 2012 Brazil, baš bole 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva ce biti razlika iducu sedmicu,kad se vozi na istoj stazi? Sta govore komentatori da ce biti drugacije nesto?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nece se koristiti tvrde komponente guma ko sto su danas koristili, moraju mekse
steta za sainza i mclaren beze ispade iz bodova, kostalo ga je sto je pritiskao da stigne charlesa..

steta za sainza i mclaren beze ispade iz bodova, kostalo ga je sto je pritiskao da stigne charlesa..
-
- Moderator
- Kontakt:
Auh, moguće je i iduće sedmice da pravi show nastupi.
Zašto je Stroll imao ovako loš vikend. Ne mislim samo na plasman i loš odnos sa gumama.
Zašto je Stroll imao ovako loš vikend. Ne mislim samo na plasman i loš odnos sa gumama.

"We need to suffer. And we need to fight."
Ahaa pa dobro,to znaci bice vise stajanja u boksu,mozda i bude malo zanimljivije,mozda ne bude 30sek prednosti mozda bude 25QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 avg 2020, 17:11nece se koristiti tvrde komponente guma ko sto su danas koristili, moraju mekse![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
F1:Imaju utrke na Bliskom istoku, u Kini, glavni sponzor Aramco, Petronas...
Also F1:
Also F1:
#Punoljetstvo
pa kleče ispred j3benog Aramco banera, o cemu pricamo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- chelsea358
- Kontakt:
Za šampionat bi bolje bilo da je Hamiltonu pukla u momentu kad je Bottasu, bar bi mala šansa postojala za Bottasa.
Prilicno dosadna trka do zadnjih par krugova.
Prilicno dosadna trka do zadnjih par krugova.
Bottas u supermoćnom Mercu na svježim gumama ne prelazi mrtvog Vettela na starijim gumama u nikad gorem Ferrariju.
Rosberže, yebo si nas za sva vremena, shvataš li to kretenu?

Rosberže, yebo si nas za sva vremena, shvataš li to kretenu?
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma i Rosberg je Bottas, samo što se smio trkati. I onu titulu je uzeo jedva jedvice. Bio bi zanimljivi šampionat, ali opet bi Hamilton uzimao titule.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
u Formuli 1 je uvijek bila tanka linija izmedju "najdosadnija trka ikad" i "classic race koja ce se pamtiti", dovoljno je da se desi neka drama u posljednjih par krugova i zaboravlja se nezanimljivih 90% trke

Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da je činjenica da je tu bio 3 godine prije hamiltona tj da je bio sa ekipom od samog početka bila i važnija, ali nacionalnost je pomogla, i ime između ostalogVrebac je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:22Rosberg je bio Njemac i Mercedes nije mogao „tjerati“ Rosberga da bude striktno drugi Vozac ekipe.
plus bio je dosta bolji vozač od bottasa
- AshburtonG
- Kontakt:
Da li je ovo jedna od najvecih dominacija jedne ekipe u svom sportu/kategoriji generalno gledano?
Gledam danas na austrijskom kanalu, oni bas imaju velike strucnjake i inzinjere kao sukomentatore, i neki bivsi clan Mercedesa hladno kaze, imaju dosta noviteta i poboljsanja na cekanju, ali uopce ne zele da izlaze s tim trenutno, jer im je cak i ovaj "default mode" dovoljan za dominaciju, a pitanje je da li ce im i trebat do kraja ove sezone, s obzirom na nesposobnost konkurencije..
Gledam danas na austrijskom kanalu, oni bas imaju velike strucnjake i inzinjere kao sukomentatore, i neki bivsi clan Mercedesa hladno kaze, imaju dosta noviteta i poboljsanja na cekanju, ali uopce ne zele da izlaze s tim trenutno, jer im je cak i ovaj "default mode" dovoljan za dominaciju, a pitanje je da li ce im i trebat do kraja ove sezone, s obzirom na nesposobnost konkurencije..
Zato je najveci ikad! Jos neki dokaz?
-
- Kontakt:
Bgm i Rosberg je bio drugi vozac. Uvijek su favorizovali Hamiltona, ali je Rosberg imao muda da ih odyebe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.