FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro znamo da su Vladan i Zizu u startnih 11, idemo dalje 
Sve ispod 0:7 je sramota, moramo odmah ici na prvo mjesto 

Kovačević, Hodžić, Salčin, Šerbečić, Miličević, Oremuš, Đokanović, Jukić, Tatar, Velkoski, Handžić
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I fanimo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eh Zizu sad ako nisi u prvih 11 kad nema Rahmanovica,neznam onda kad ces bit.Sreca je pa ima 5 izmjena.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
A ja Zinedina i Pidru imam na fantasyu 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Šta je sad sa Pidrom ?
Mi smo najtezi definitivno za izbor samo Besim i Kova sigurni

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nisam nešto pratio prelazni rok, jer realno danas očekivati neku veću pobjedu ili klasično ono naše "patnja na poečetku sezone"?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pidro steal za 200k, još da igra kuknjava
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Da se samo citiram

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan

Pa ti si ziv!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa bit ce Pidro prvi izbor kroz sezonu siguran sam nemoj mjenjat,vidjela se u generalci realno razlika izmedju njih dvojice gledano za tu poziciju.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 avg 2020, 16:47Pidro steal za 200k, još da igra kuknjava
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 avg 2020, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj prva takmičarska tekma nakon ne znam ni sam koliko dana i odmah na ovoj yebenoj podlozi. Samo da ne bude povreda 

ZZ