Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Borac, Zrinjski i Željo pobijedili, kompleksi proradili. 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sta ti lutvin uvlakac pratis.Plavac87 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:13ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:44Jesu li u Sarajevu svi igraci na broju? Sto ovolika kvota protiv Krupe? Sinoc 1,45 a sad skoro 2.
Interesantno. Pratim.![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:

Dvije legende, uskoro opet jedan protiv drugoga.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Hocel to Kesoljub preuzet zeljinu akademiju? Pa da igraju medjusobne prijateljske?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam kakvo ti je zadovoljstvo vrijeđati vašu legendu? Znamo svi da obraza nemate ali pišaš po sebi.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Pa trazi sebi slicne, znaci samo moze s Amarom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RollingPaper
- Kontakt:
Do kad ćete pravit prepucavanja od ove teme sa forama na nivou predškolske.
-
- Kontakt:
RollingPaper je napisao/la: ↑02 avg 2020, 16:12Do kad ćete pravit prepucavanja od ove teme sa forama na nivou predškolske.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
2 KesoljubaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑02 avg 2020, 16:16Jedan se tuži na sudu sa klubom čiji je trener, a drugi potpisao ugovor sa golemom otkaznom klauzulom, pa se poslije potrudio da cim prije dobije otkaz... dvije legende![]()
Bože sačuvaj, ne poštuju svoje pa kako će tuđe.
U redu što su uprava i lazni hadzija hajcali da otjeraju Husrefa ali ne vidim razlog da ga se pljuje. Odvratno.
U redu što su uprava i lazni hadzija hajcali da otjeraju Husrefa ali ne vidim razlog da ga se pljuje. Odvratno.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Opet bih da pitam nase drage kone koji kose pocupase zbog Husa...
Je li Matic legenda kluba koji je jurio i samarao one sto su prodali tekmu ili su legende upravo oni koji su uzimali pare i time sudskom presudom izbacili klub u drugu ligu...
Ostavite se Musemica, on je svoje naplatio, pomenite nekad Matica, covjek je cuvao i cast i postenje kluba, ali izgleda da je pogrijesio...
Je li Matic legenda kluba koji je jurio i samarao one sto su prodali tekmu ili su legende upravo oni koji su uzimali pare i time sudskom presudom izbacili klub u drugu ligu...
Ostavite se Musemica, on je svoje naplatio, pomenite nekad Matica, covjek je cuvao i cast i postenje kluba, ali izgleda da je pogrijesio...
Iskreno smeta mi, kao Sarajliji, sportisti i čovjeku da se ne cijene godine rada i toliki uspjeh. Rijetki su navijači Želje koji ne poštuju Husrefa jer je insan. Dugo sezona je radio za mizeriju u vašem klubu, trpio sve i svašta, bio uz klub kada za kifle niste imali a sada kada je došlo nešto para, umjesto da zaradi i naplati sve, otjeran kao cuko od lezbejkinog lobija i njenih pudlica.
Sramno i žalosno pitari, stidite se!
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 02 avg 2020, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Kakvi ovdje kapaciteti pisu, kao da se bez prestanka takmice za najbesmisleniji post dana. Danima govore o tudjim dresovima, platama, igracima i onda kad se njih spominje kazu "gledaj svoje, pusti nas"
Kako vam se da vise, ja ako nesto ne volim, ne zanimam se. Sta me briga kad je bila plata u Radniku iz Bijeljine, ili jesul stigli dresovi Slobodi.
Pojedinci ovdje su isti kao oni likovi sto ih cura ostavi pa je nastave pratit na instagramu, fb i komentirat kakav joj je novi momak i s kim se druzi.

Kako vam se da vise, ja ako nesto ne volim, ne zanimam se. Sta me briga kad je bila plata u Radniku iz Bijeljine, ili jesul stigli dresovi Slobodi.
Pojedinci ovdje su isti kao oni likovi sto ih cura ostavi pa je nastave pratit na instagramu, fb i komentirat kakav joj je novi momak i s kim se druzi.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A hajde nadji mi post gdje sam ja ista napisao za njihove dresove i sl?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 16:30Kakvi ovdje kapaciteti pisu, kao da se bez prestanka takmice za najbesmisleniji post dana. Danima govore o tudjim dresovima, platama, igracima i onda kad se njih spominje kazu "gledaj svoje, pusti nas"![]()
Pojedinci ovdje su isti kao oni likovi sto ih cura ostavi pa je nastave pratit na instagramu, fb i komentirat kakav joj je novi momak i s kim se druzi.![]()
![]()
Posto ocigledno na mene aludiras
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.