Sretno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sretno
A TSS da se zeli baviti ozbiljno nogometom, otiso bi on u Ajdukbelosevic28 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:46Trebotic je kao pojacanje a Oremus ojebina koju treba otjerati iz kluba ? Samo pitam...no hard filings...
Ne pitas na pravoj adresi. Ja nikada nisam rekao da Oremus nije pojacanje, naprotiv. Igrac koji odigra onakav mec protiv Celtica ne moze biti corava kokos jer Celtic nije protivnik koji dozvoljava takvim igracima da pokazu bilo sta. To sto ovdje ljudi od Oremusa ocekuju da uzme loptu i predje sve, pa i golmana, je vec do poganog mentaliteta.belosevic28 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:46Trebotic je kao pojacanje a Oremus ojebina koju treba otjerati iz kluba ? Samo pitam...no hard filings...
6 puta se povrijedio.Zip je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:49A TSS da se zeli baviti ozbiljno nogometom, otiso bi on u Ajdukbelosevic28 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:46Trebotic je kao pojacanje a Oremus ojebina koju treba otjerati iz kluba ? Samo pitam...no hard filings...
Jaci ba Zrinjski, mi smo tarabe koji ce se boriti za evropuStroj1946 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:59Trebotić je još jedna khurčina u nizu kao i ostali što su bili kod njih Kukoč, Ibanez, Veselinović, Šovšić itd.
Ako je Zrinjski jači od nas po imenima i igrački, nekim forumimašim bi savjetovao da prestanu pisat ovdje jer ne pratimo izgleda isti klub i ligu i nek počnu pratiti drugi klub a i sport možda
Života mi ne mogu da vjerujem nekad...Zip je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:01Jaci ba Zrinjski, mi smo tarabe koji ce se boriti za evropuStroj1946 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:59Trebotić je još jedna khurčina u nizu kao i ostali što su bili kod njih Kukoč, Ibanez, Veselinović, Šovšić itd.
Ako je Zrinjski jači od nas po imenima i igrački, nekim forumimašim bi savjetovao da prestanu pisat ovdje jer ne pratimo izgleda isti klub i ligu i nek počnu pratiti drugi klub a i sport možda
Sad ide ona....Stroj1946 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:03Života mi ne mogu da vjerujem nekad...Zip je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:01Jaci ba Zrinjski, mi smo tarabe koji ce se boriti za evropuStroj1946 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:59Trebotić je još jedna khurčina u nizu kao i ostali što su bili kod njih Kukoč, Ibanez, Veselinović, Šovšić itd.
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, napoleon72 i 40 gostiju.