FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovdje ko da se jedva ceka neki kiks ili losa tekma da se pocne po klubu pljuvat. Neki nece da skontaju da se nije dugo igralo da neke ekipe udju ranije u formu a neke kasnije itd
Sutra ću gledati tekmu, ali ne znam da li ću baš na netu biti, pa da odmah post za 17:00h rezervišem, nek se smatra da ovo tad ide kad počnu Bošnjaci prepošteni da hraču i pametuju:
Koji ti je qrac Krste u prvoj postavi, a Zinedin na klupi?? Što je onda plaćena odšteta za momka ako će sjediti na klupi čak i kad je Rahman suspendovan??? Šta je problem??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Zaboravio si ovo:joker90 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:16Sutra ću gledati tekmu, ali ne znam da li ću baš na netu biti, pa da odmah post za 17:00h rezervišem, nek se smatra da ovo tad ide kad počnu Bošnjaci prepošteni da hraču i pametuju:
Koji ti je qrac Krste u prvoj postavi, a Zinedin na klupi?? Što je onda plaćena odšteta za momka ako će sjediti na klupi čak i kad je Rahman suspendovan??? Šta je problem??
Ne moze FKS voditi neko ko nije vojnik ovog kluba. Ne zna on prenijeti tu ljubav i emociju i objasniti igracima u svlacionici sta znaci nositi nas dres
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahhahahhahah a volim vas 
"Ne daj Krsteu da izvodi ebo ga skraćeni korner"..

"Ne daj Krsteu da izvodi ebo ga skraćeni korner"..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Sunce ti poljubim jesam li ja to vec procitao, da ce nam igraci danas imati pritisak jer igramo zadnji, a ono tek prvo kolo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jojjjj jest, meni jedna od dražih teorija. Ne bi me čudilo da jesi, počelo je to od tekme s Bosnom.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:33Sunce ti poljubim jesam li ja to vec procitao, da ce nam igraci danas imati pritisak jer igramo zadnji, a ono tek prvo kolo![]()
![]()

-
- Kontakt:
Mozda bi se Vinko trebao ugledati na taldziju kad je u prvom kolu odmarao pola ekipe i objasnio to kao da ih cuva za evropske tekme

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni javlja Serbecic da ne moze spavati..kaze uhvatio ga proljev koliki pritisak imaju..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sudija poslan da silji protiv nas....
- ElCartel11
- Kontakt:
Namjerno zamjenuli travu prije nase tekme, mozda su je i cipovali
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Musa je itekako 'sumnjiv' sudija. Pod pritiskom popušta, a najgore su mu kompenzacije.
Kao što sam ranije pisao, dosad nam je jedino sudio domaću protiv Krupe 2.3.2019. na AFH i previdio je čist penal nad Hebibom. Nadam se da će sutra biti na nivou

Kao što sam ranije pisao, dosad nam je jedino sudio domaću protiv Krupe 2.3.2019. na AFH i previdio je čist penal nad Hebibom. Nadam se da će sutra biti na nivou

Sutra 0:0 na poluvremenu, Bošnjaci prepošteni na Namovom profilu:
Kadrija Popičlić: Wot is dis?? You make us champion!! Fuck you rice man!
Šefket Kurcipušić: Spend mani! We must trofejs!!
bordobijeli: I am not stručan, but I will say our kouč is bad, ok? Nothing against him, but he bad, ok?
historičar: This, not, good, must, be, better,,,
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 02:01Sutra 0:0 na poluvremenu, Bošnjaci prepošteni na Namovom profilu:
Kadrija Popičlić: Wot is dis?? You make us champion!! Fuck you rice man!Šefket Kurcipušić: Spend mani! We must trofejs!!bordobijeli: I am not stručan, but I will say our kouč is bad, ok? Nothing against him, but he bad, ok?historičar: This, not, good, must, be, better,,,

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahahhahahjoker90 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 02:01Sutra 0:0 na poluvremenu, Bošnjaci prepošteni na Namovom profilu:
Kadrija Popičlić: Wot is dis?? You make us champion!! Fuck you rice man!Šefket Kurcipušić: Spend mani! We must trofejs!!bordobijeli: I am not stručan, but I will say our kouč is bad, ok? Nothing against him, but he bad, ok?historičar: This, not, good, must, be, better,,,

Rice man..

-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 02:01Sutra 0:0 na poluvremenu, Bošnjaci prepošteni na Namovom profilu:

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Stas nemam ja vremena kao ti 10 000 da ih napisem prepucavajuci se sa umnim bolesnicima i internet zavisnicima na prepucavanjima koji si i sam .
Meni je odlicno ,a koliko vidim samo ti i jos par njih pominjete tu osobu ,ja ne znam gdje sam ga pomenuo od tolike kolicine vremena provedene na internetu nije ti dobro.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Jesu ovo pravi komentari s njegovog fejsbuka?
Trenutno korisnika/ca: Homelander, zagorski i 40 gostiju.