Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Juventus je trećinu sezone bio loš skroz. Nisu oni krivi što su konkurenti bili loši kad to nisu smijeli biti. To je sva mudrost. Ništa posebno Juventus kao tim nije odigrao, kao niti da je neki individualac cijelu sezonu bio na visokom nivou.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne vidim da itko išta priča niti je pričao osim onih koji su pokušali predstavit kako je Inter ravnopravan konkurent u borbi za naslov i kako je naslov u prvoj Conteovoj sezoni imperativ,a samo kako bi se kasnije naslađivali tvrdnjom koju nitko drugi nije izbacio nego oni sami.Klasika na ovom dijelu foruma.
Inter je 45 minuta od vrlo dobre prve sezone pod Conteom.Najbolji rezultat od 10./11.I prema poziciji na tablici i bodovno.
Ronalda po noktima zakacis negdje na rubu 16m okrenut od gola i onda ovakvi pišu po pravilima i slično, a sad kad je kontra kao ibrete se nešto. Jednostavno antipaticni likovi sa kojima se normalno diskutovati ne može
nema potpisa
Ljudi 7 poraza i osvoje ligu ukinite je odmah
Interu ce ovo biti uspjeh bod iza prvog uspjesna sezona a juve igra najgoru sezonu u zadnjih 20 godina
Interu ce ovo biti uspjeh bod iza prvog uspjesna sezona a juve igra najgoru sezonu u zadnjih 20 godina
Da Lukaku ima boljeg partnera u napadu od Lautara vjerujem da bi glatko osvojili titulu. Igrač manje bukvalno, definitivno jedan od najgorih napadaca koje sam gledao ikad
Svaka cast Conteu sto ga je istrpio, za nadat se da ce ga uprava uvaljat nekome, pa da dovedu i Lucarelia ako treba umjesto njega

Svaka cast Conteu sto ga je istrpio, za nadat se da ce ga uprava uvaljat nekome, pa da dovedu i Lucarelia ako treba umjesto njega
I na kraju Inter samo bod iza Juveta 
Ne zna ni Sarri kako je osvojio ligu al sta ga briga. Nek smo ih napokon vala dobili u gostima pa makar

Ne zna ni Sarri kako je osvojio ligu al sta ga briga. Nek smo ih napokon vala dobili u gostima pa makar

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa sad kad nisu nece nikad moj Gereroo, ovakav juve pustat da osvoji trebaju se svi popisati po svojim igracima misleći na inter lacio Napoli Atalanta
kazem ti Lautaro je igrac manje na terenu, i tako je citavu sezonu. Da je forsiro Alexisa veci dio sezone Inter bi glat uzeo ligu, mada ne mogu ni to sad garantovati obzirom da su luzeri
Pa vi polazite od pretpostavke da je Inter odigrao sezonu na max svojih mogucnosti, a realnost je drugacija, najvise smo bodova izgubili iz pozicije u kojoj smo vodili, i pogotovo je tesko bilo kad se ozljedio Sensi i Handa,roster je tanak i previse se ovisi o nekim igracima. Da je bilo malo vise srece sigurno da se mogao uzeti naslov. Ovisno o transferima iduce sezone scudetto mora biti pod moranje, svim silama se baciti na osvajanje pa sta bude.
@Geero - za tebe se bas vidi da nisi gleda utakmice Intera, pogotovo ove prije korone, samo svoj neki inat tjeras ovdje u zelji da dokazes da je Lautaro olupina, a istina je drugacija, bio je uz Sensia najbolji igrac, dok nisu krenile price o transferu i pritisak novinara, Messia, izbornika Argentine i drugih za njegov prelazak u Barcelonu.
@Geero - za tebe se bas vidi da nisi gleda utakmice Intera, pogotovo ove prije korone, samo svoj neki inat tjeras ovdje u zelji da dokazes da je Lautaro olupina, a istina je drugacija, bio je uz Sensia najbolji igrac, dok nisu krenile price o transferu i pritisak novinara, Messia, izbornika Argentine i drugih za njegov prelazak u Barcelonu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Al se svi brinu za Inter
Conteova prva sezona, Covid-19 itd
Napredak tjece po planu definitivno

Conteova prva sezona, Covid-19 itd
Napredak tjece po planu definitivno

Meni je logicno da se conteu da otkaz i vrati spaleti jer je ovo uzas sto je conte uradio.
Ovo je najjače od svega,sad ili nikad priča...kao ako sad nisu uzeli neće ni iducih 10 godina

A oluja je svakim danom sve jača.Ona dolazi.A najviše će i pogoditi one koji žive u neznanju ili odbijaju progledati.Za njih će budućnost biti najbolnija.
Bezveze serete al haj morate nesto.
Kolkogod Juve bio los i dalje je ispred Intera. Nazalost al tako je.
Al Inter odigrao najbolju sezonu unazad 10 godina. Najbolja odbrana,drugi najbolji napad i drugo mjesto. Napredak je evidentan...
Kolkogod Juve bio los i dalje je ispred Intera. Nazalost al tako je.
Al Inter odigrao najbolju sezonu unazad 10 godina. Najbolja odbrana,drugi najbolji napad i drugo mjesto. Napredak je evidentan...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Inter je prvi put u zadnjih 10 godina bio kompetitivan i konkuretan i za sta, do sada je bio fiorentina u najbolju ruku. I jasno je ko bijeli dan da je dolazak contea i marote napredak dvije vasione u odnosu na prethodnike.
I opet se pojavljuju pojedini navijaci intera da to ne vide i prizeljkuju otkaz conteu....za mene je to frapantno saznanje, al hajd.
I opet se pojavljuju pojedini navijaci intera da to ne vide i prizeljkuju otkaz conteu....za mene je to frapantno saznanje, al hajd.
Juve se cuva za Ligu prvaka koju opet osvaja.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli