Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
bio je on hrabar, itekako.
kad profulas 4 od 7, koliko je izveo u romi, red je da prepustis nekom drugom jer to ocito nije za tebe.
nema on tu smirenost kod penala poput perottia, ovog francuza.
kolarov ih bolje suta od dzeke takodjer, ako nista dosta jace pa je golmanu tesko skinuti ali je i on nakon promasaja odustao.
Ne treba se ni prisjecati onog penala za wolfsburg kada mu igrac odbrani:-)
tesko je biti papak poput ronalda i sutati 100 slobodnjaka sve dok ne zabijes a u klubu imas lika koji to radi za klasu bolje od tebe.
dzeki i ne trebaju ti golovi iz penala svakako, neka odigra jos 2 sezone bez povreda, trebao bi doci ispod tottia sto i jeste neki realan cilj.
znam samo da ga ne bih volio vidjeti u repki da krene sutati neki odlucujuci penal, drhtao bih vise od njega:-)
kad profulas 4 od 7, koliko je izveo u romi, red je da prepustis nekom drugom jer to ocito nije za tebe.
kolarov ih bolje suta od dzeke takodjer, ako nista dosta jace pa je golmanu tesko skinuti ali je i on nakon promasaja odustao.
tesko je biti papak poput ronalda i sutati 100 slobodnjaka sve dok ne zabijes a u klubu imas lika koji to radi za klasu bolje od tebe.
dzeki i ne trebaju ti golovi iz penala svakako, neka odigra jos 2 sezone bez povreda, trebao bi doci ispod tottia sto i jeste neki realan cilj.
znam samo da ga ne bih volio vidjeti u repki da krene sutati neki odlucujuci penal, drhtao bih vise od njega:-)
Vala u repki je sa penala bio uvijek i više nego siguran. A Pjanke isto zna ofulati iz penala. Ne znam koga bi zelio da vidim da suta neki odlučujući penal u repki...Prije je to bio Miske i Salihovic isto.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Višća bi trebao kod nas šutati penale. Ni Miralem nije loš u zandje vrijeme.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
I Ronaldo fula od 20 slobodnjaka njih 19, pa opet svaki suta. Najlakse je reci "ne ide me" i to je to. Pa zasto mu sluzi trening, siguran sam da kad bi malo vise obratio pozornost na to i da vise suta da bi i bolju kvotu imao.babino je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:47bio je on hrabar, itekako.
A što bi Džeki dali da šuta penale, ako ima boljih ?
Mi se ponašamo ko da Roma postoji samo da Džeko nabija statistiku.
Frajer nije dobar izvođač penala, ne daju mu da puca i to je to.
Mi se ponašamo ko da Roma postoji samo da Džeko nabija statistiku.
Frajer nije dobar izvođač penala, ne daju mu da puca i to je to.
Covjek hladno poredi slobodnjake, koje i najbolji izvodjac svijeta izvodi u procentu od mozda 20% i penale, koje najbolji izvodjac svijeta izvodi u procentu od 100%. 

Mosa Juve Roma je odradzena.
2 gola su nikakav uzorak. Ne znam šta ste se vezali penala, ne ide mu, svjestan je toga i ćao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kralj. Ja nisam toliko ni svoju Remzu opalio. Cuj 350.
Bajram mubarek Alpa!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I tebi brate Bajrambarecula.
-
- Kontakt:
Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
Nisam gledao utamicu, ali LOL! Roma uz jos par pojacanja moze do Skudeta.
Pedro dolazi...
Pedro dolazi...
Sta reci koju poruku poslati.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Isti Juventus koji je izgubio od Cagliaria?TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:36Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
⚜️~⚜️~⚜️
Juve ne moze meda bez Mireta
Fakt.
Fakt.
-
- Kontakt:
Hajd mi nadji Portugalca koji tjera Ronalda iz repke i kaze da bolje bez njega igraju? Kolike ti komplekse imas to je nerealno.TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:36Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
Sramotis normalne navijace Sarajeva.
Kao da je juce bilo... Nedostaje mi ovaj City
Dzeko-Aguero. Inject it into my veins

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.