FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da ovoj Mladosti tek trebaju da se vrate ovi jaci igraci, mozda bas od idućeg kola, oni sto su kao bolesni bili, ovo su im juniori
Čuj 7 komada, nismo ti ni mi u nekoj formi. Samo pobjede, kakve god . Bit će i sutra patnja živa.
-
- Kontakt:
Joj u Kurdica dresa ko da je Rudar Breza 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ubi ga Kurdic, ko Kuduz Bademu.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 01 avg 2020, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Smiješno da je ovo penal.
Ništa novo za crvenu kokardu.
Guranje maksimalno kroz cijelu historiju.
Jedno od većih zla na ovim prostorima.
Ništa novo za crvenu kokardu.
Guranje maksimalno kroz cijelu historiju.
Jedno od većih zla na ovim prostorima.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Treba igrat, mora nauciti ove kontakte, i kod nas je fasovo vako bezveze....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo prva ostavka opa... puno se cekalo.. i stivi wonder bi bolje branio od ove rupe na golu mladosti
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako on ofirno umotava sve..Pantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 17:32Opet lazes
18. maj 2019. · Fudbalski klub Sarajevo novi je prvak BH Telecom Premijer lige
Prozivkom u hotelu ”Ibis” u glavnom gradu Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva, aktuelni prvaci i osvajači državnog Kupa danas su službeno počeli pripreme za novu sezonu
Bakir Tiro |
14.06.2019
Jel ovo 10 dana ? Majke ti kako mozes i imas obraza oremus u sloveniji predstavljen. Cujj u avionu haahahaha
Jeleskovic je trazio da pocnu pripreme 7 dana ranije. Husref poduzio igracima jos 7 dana a jeleskovic rekao da ne moze stici na taj nacin da dovoljno spremi igrace.

On je pogrešno shvatan vazda, on samo brani kad se iznose neistine, a prikači se na svaku stvar i nerijetko prvi krene. Komedija..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobar Kurdic, samo stajling brat iz Maoce 

Kako losi vezni u Pazaru, sve nazad lopte
Ma ispadaju kako su i upali svi ce ih kantat realno.Al eto jako dobro iskustvo za omladince .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vala smo im dali dvojicu na koje se uopste ne računa... A pratimo ih ko da je Djokanovic otiso na posudbu 

-
- Kontakt:
Pozdrav.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 avg 2020, 20:02Kako on ofirno umotava sve..Pantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 17:32Opet lazes
18. maj 2019. · Fudbalski klub Sarajevo novi je prvak BH Telecom Premijer lige
Prozivkom u hotelu ”Ibis” u glavnom gradu Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva, aktuelni prvaci i osvajači državnog Kupa danas su službeno počeli pripreme za novu sezonu
Bakir Tiro |
14.06.2019
Jel ovo 10 dana ? Majke ti kako mozes i imas obraza oremus u sloveniji predstavljen. Cujj u avionu haahahaha
Jeleskovic je trazio da pocnu pripreme 7 dana ranije. Husref poduzio igracima jos 7 dana a jeleskovic rekao da ne moze stici na taj nacin da dovoljno spremi igrace.
On je pogrešno shvatan vazda, on samo brani kad se iznose neistine, a prikači se na svaku stvar i nerijetko prvi krene. Komedija..
Ne znam da li ste zaboravni ili namjerno zavoravljate
Prošle godine su pripreme kasnile zbog strajka igraca i kasnio odlazak u Sloveniju. Ni Jeleskovic ni Husref nisu kumovali.
- siroliver69
- Kontakt:
Kako možeš biti sportski komentator s ovakvim glasom? Kako? A dobar je momak nema govora... Pu mater vam yebem, dadoše ga
Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Tatamata1946 i 31 gost.