Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
drinin vuk je napisao/la:Ovako prije svega moja pjesma nije imala namjeru da istakne mrznju ni prema kome,drugo prvi sam koga bas briga za komsinicu.Onda otac mi je poginuo,a bio je deklarisani Grobar,kao i velika vecina familije,ali cak mi je pricao i prakticno 60% njegove generacije u JNA 80 godine.Stoga ne pricaj svasta.Isto tako ne mozes tvrditi nesto sto ne znas,ali isto tako ne znam da li se sjecas odnosa Prosineckog i Bobana,koji je svi znamo pravi U,a Prosi je jednom prilikom istakao da mu je drago sto je Boban napravio to sto je napravio,vise puta je isticao da mu je pobjeda protiv srpskog kluba reprezentacije draza od bilo kakvog drugog zivotnog cilja.Onda msm da 80% danasnjih Delija nije bilo na tribini 91 godine,stoga realno nzm kako ce ga prihvatiti,al jedno znam da ce Grobari imat jos vise motiva,prakticno hipoteticki vec vidim koreografiju na jugu na derbiju sa grbom komsinice u sahovnici.A razloga za ovakav moj stav je i previse,toga smo svi svjesni zasto da se pravimo glupi......
p.s. ponavljam nikog ne mrzim,ali isto tako neke stvari vecina navijaca srpskih grupa nikad zaboraviti nece,desilo se to komsinici za koju me briga ali prvi bi volio da je bilo koji srpski strucnjak na klupi makar se radilo i o najvecem pljuvacu Partizana...
ja se sve i jedne recenice drzim sto sam tada i sada napisao... tada su i druge okolnosti bile na ss.ba, dalo se i pisati o politici... da najzad, nista nisam napisao (tada) sto nije odgovaralo istini i nikoga uvredio nisam.alan_kardec je napisao/la:A ti cole_ch si demagog samo takav! Otprilike si na forumu od kad sam i ja i sjećam se tvojih komentara o ratu, spominjao si SANU.... a sad nekome držiš ovdje predavanje kako živi u prošlosti.
Na avataru ti slika čovjeka koji otvoreno negira holokaust, a ti nekome govoriš da je ksenofob. Tužno!
cole-ch je napisao/la:ja se sve i jedne recenice drzim sto sam tada i sada napisao... tada su i druge okolnosti bile na ss.ba, dalo se i pisati o politici... da najzda, nista nisam napisao (tada) sto nije odgovaralo istini i nikoga uvredio nisam.
da ne bude zazabune, holokaust (nekazem da nije bio) negira i dobar deo zidova, dobar deo evrope i sveta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.