FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 17:39

Go zvezda, robert samo napred do lige sampiona :D :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2010, 18:17

drinin vuk je napisao/la:Ovako prije svega moja pjesma nije imala namjeru da istakne mrznju ni prema kome,drugo prvi sam koga bas briga za komsinicu.Onda otac mi je poginuo,a bio je deklarisani Grobar,kao i velika vecina familije,ali cak mi je pricao i prakticno 60% njegove generacije u JNA 80 godine.Stoga ne pricaj svasta.Isto tako ne mozes tvrditi nesto sto ne znas,ali isto tako ne znam da li se sjecas odnosa Prosineckog i Bobana,koji je svi znamo pravi U,a Prosi je jednom prilikom istakao da mu je drago sto je Boban napravio to sto je napravio,vise puta je isticao da mu je pobjeda protiv srpskog kluba reprezentacije draza od bilo kakvog drugog zivotnog cilja.Onda msm da 80% danasnjih Delija nije bilo na tribini 91 godine,stoga realno nzm kako ce ga prihvatiti,al jedno znam da ce Grobari imat jos vise motiva,prakticno hipoteticki vec vidim koreografiju na jugu na derbiju sa grbom komsinice u sahovnici.A razloga za ovakav moj stav je i previse,toga smo svi svjesni zasto da se pravimo glupi......

p.s. ponavljam nikog ne mrzim,ali isto tako neke stvari vecina navijaca srpskih grupa nikad zaboraviti nece,desilo se to komsinici za koju me briga ali prvi bi volio da je bilo koji srpski strucnjak na klupi makar se radilo i o najvecem pljuvacu Partizana...

Alo NEOBJEKTIVNI, otkud ti ovdje? Kakva je ono pjesmica? Ti pričaš o nekom srpstvu?! Čitaj: Brkić, Plojović, stariji i mlađi ljajić, Aganović, Nuhi....
Nešto te nisam vidio ovdje da osudiš razbijanje klupskih prostorija Crvene zvezde, ali su ti zato sad puna usta srpstva! I da ne zaboravim, robijeva majka je makar Srpkinja, a Kleova nije. :P :P :P
Zbog takvih mi je sad srce ko kanta što je Prosinečki došao na klupu (ili što će doći). :D

A ti cole_ch si demagog samo takav! Otprilike si na forumu od kad sam i ja i sjećam se tvojih komentara o ratu, spominjao si SANU :roll: .... a sad nekome držiš ovdje predavanje kako živi u prošlosti. :roll: Na avataru ti slika čovjeka koji otvoreno negira holokaust, a ti nekome govoriš da je ksenofob. Tužno!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 09 dec 2010, 18:32

Slika @Devil-a vrijedi 1000 baklji :D
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2010, 18:36

Da, svakako! :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 dec 2010, 18:37

alan_kardec je napisao/la:A ti cole_ch si demagog samo takav! Otprilike si na forumu od kad sam i ja i sjećam se tvojih komentara o ratu, spominjao si SANU :roll: .... a sad nekome držiš ovdje predavanje kako živi u prošlosti. :roll: Na avataru ti slika čovjeka koji otvoreno negira holokaust, a ti nekome govoriš da je ksenofob. Tužno!
ja se sve i jedne recenice drzim sto sam tada i sada napisao... tada su i druge okolnosti bile na ss.ba, dalo se i pisati o politici... da najzad, nista nisam napisao (tada) sto nije odgovaralo istini i nikoga uvredio nisam.
da ne bude zazabune, holokaust (nekazem da nije bio) negira i dobar deo zidova, dobar deo evrope i sveta.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 09 dec 2010, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 dec 2010, 18:40

Dok nije otišlo u drugom smjeru, moram reći da je tema Zvezda a ne (ne)postojanje holokausta :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 dec 2010, 18:42

evo jedan zanimljiv (patriJotski :mrgreen: ) video...

[youtube][/youtube]

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 09 dec 2010, 18:43

[youtube][/youtube]

UŽIVAJTE DELIJEE :D
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 18:53

Go delije go, sjajan video :D :D !!!!!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 dec 2010, 19:25

Robi i zvanicno trener,tako mi bar stiglo u SMS-u od kluba. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2010, 19:50

cole-ch je napisao/la:ja se sve i jedne recenice drzim sto sam tada i sada napisao... tada su i druge okolnosti bile na ss.ba, dalo se i pisati o politici... da najzda, nista nisam napisao (tada) sto nije odgovaralo istini i nikoga uvredio nisam.
da ne bude zazabune, holokaust (nekazem da nije bio) negira i dobar deo zidova, dobar deo evrope i sveta.

Ispade da holokaust negira pola svijeta! Ali nema veze, da ne ulazimo u dalju raspravu, tvoji stavovi-tvoja stvar, a moji stavovi-moja stvar. Ja samo ne mogu lažnog morala, to me izbija iz cipela. Ništa lično! ;)

DOBRODOŠAO ROBBY!!!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2010, 19:55

Naebo je Robi i to posteno.
Prvo sam od sebe :mrgreen:
A drugo,naravno delije odmah na pocetku hoce rezultate.
A u timu jedva dva igraca da znaju razlikovati loptu i pikado :lol: .
Isto kao da dodjes u buregdjincu i trazis porciju cevapa.Kad ti ovaj kaze nema ''pose-res mu se na zanat.Da ne govorim sta bi mu tek sa jogurtom uradio. :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2010, 20:14

Morebit da si upravu i da je na`ebo, ali zna on šta se od njega očekuje (valjda). Evo kako reče "ima viziju", pa da vidimo. Situacija nije nimalo dobra, -5 na iza partizana, ima podosta igrača kojima treba dati šut kartu. Kako će se nositi sa pritiskom i to je posebno pitanje. Iskreno, nisam optimista.
Ali lijepo ga je vidjeti da se vratio!!! Bolji je uglavnom od nekih mediokritetskih prethodnika sa klupe Zvezde.
RIP Adis Selmanović

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 dec 2010, 20:54

@alan k., nije po meni vec po literaturi koja je obradjivala to polje... zaboravi, nebitno.

Plasim se i ako Robi bude nesto znao od trenerskog posla da mu Vladan ne zagorca zivot. :(

Lukicu odlazi, povedi Adzica i klapu iz uprave. Pikseto, molim te vrati se bar na dve godine. :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 dec 2010, 22:49

Nadam se da ce moderacija izbrisati ove slike koje propagiraju fasizam i banovati postavljaca te slike!
Dio Arsenala

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 dec 2010, 23:09

Neka mu je sa srećom i da Zvezdu vrati u vrh evropskog fudbala.

[youtube][/youtube]
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 dec 2010, 23:17

ovo je fudbal
[youtube]tp://www.youtube.com/watch?v=LQEyTe735vU&feature=related[/youtube]
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 dec 2010, 23:31

hvala velikom Bogu pa se i mi na balkanu pomaknusmo bar jedan korak naprijed...nek je se jedna legenda kluba vratila u zvezdu a da se ovaj put nije gledala nacionalnost....veliki hrvatski (a naravno prije jugoslovenski igrac) preuzeo je zvezdu i odlucio srcem a ne politicki....prosinecki je na terenu bio zaljubljenik u fudbal i takav je ostao...dok su se brojni fudbaleri na balkanu petljali u politiku robiju to nikad nije bilo bitno...potez robija i zvezdine uprave pokazuje da politika i sve okolnosti na balkanu nisu mogli unistit dusu fudbala
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 dec 2010, 12:00

Pjesmu o Prosinečkom nisam želio obrisati dok cjelokupna moderacija ne vidi o čemu se zapravo radi, a što se tiče ove slike; hm, iako sam i sam protiv svih vrsta "izama", ovdje je slika šampionske generacije koja je osvojila Kup Šampiona. Čisto sumnjam da je ova slika postavljena zbog dizanja ionako velikih tenzija, tako da...

Također, što se tiče "tri prsta" kao pozdrava, tu također postoje 2 teorije, jednu je već naveo i @Alan Kardec, a drugu mi svi itekako dobro znamo.

No, da ne idem ni ja u oftopičarenje, dosta više o toj slici, na istoj su sportisti koji su osvojili Kup Šampiona, a ne Ratko Mladić, Radovan Karadžić i ostali ratni zločinci.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.