Ted Mosby je napisao/la:O Sunsima
Da lose ste sutirali, odgledao sam vas sinoc na kratko... Rudy gay vas je srusio nema sta, trojkom za produzetke, to vas je pokopalo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ted Mosby je napisao/la:O Sunsima
Ted Mosby je napisao/la:Ali da je Frye zabio slobodno prije, bilo bi +4 i sve bi bilo riješeno
Ted Mosby je napisao/la:Šta prokockaše sinoć Clippersi. Sinoć dosta zanimljivih utakmica
Sta hoces reci???don_burza je napisao/la:sinoc sam se sjetio cijele zenske familije i gordonu i fisheru
don_burza je napisao/la:pa sasuo gordonu sve sto je izgubio dvije lopte i fiseru sto je dao kos
igrač od 22 godinealfarouqaminu je napisao/la:don_burza je napisao/la:pa sasuo gordonu sve sto je izgubio dvije lopte i fiseru sto je dao kos
Aha, ma gordon je debilcina, covek nije neki bogzna kakav igrac i nikada nece ni biti........ Gubi lopte kad je najpotrebnije, gresi kad se utakmice lome...Kakav je to igrac??????
Ne zaboravi druze da je kobe dosao u nba sa 17 godina????BernardBarnjak je napisao/la:Eric Gordon je odlican igrac. Pravi proizvod Indiana U. Covjek igra sa srcem i gine na svakoj utakmici. Pogledajte prosjek koseva 24.3 pa ce vam sve biti jasno. Nema jos 22 pune godine...
Izgubio utakmicu pa sta? To ne znaci da je los igrtac!
Pogledajte malo igru Kobe Bryanata (youtube) u rookie i drugoj NBA sezoni u play off utakmicama protiv Utaha kada je lomio table i sam izbacio Lakerse iz play offa!
Monolog je napisao/la:Uh, odličan klip. Nego, od svih ovih poena, asistencija i kojekakvih poteza, meni je najviše u oči upala katastrofalna tehnika šuta Shawna Mariona. Ono je sramota nazvati šutem.
IMA NAS AL NESTO SITNOleonardo je napisao/la:Ima nas jos ovdje koji vole NBA kosarku na forumu![]()
<3 Hawks
Admir_Sa je napisao/la:ako njujork udje u play off ove sezone ja cu sebi muda odrezat na sred sarajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.