To su sve besplatni "transferi" i plate koje dobijaju. Sad ispade da ce Kovacevica platiti i vise nego sto ta trojica zaradjuju. A - ha, kako da ne.Historicar je napisao/la: ↑31 jul 2020, 19:10Ne znam, odakle vam to, da Zvezda nema pare, a pogotovo da su slabi.U julu su realizovali tri transfera, Katai (plata 480.000 eura po sezoni), Spiridonović (400.000) i danas Kanga (500.000 + 300.000 bonusa na ruke).
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nema sanse da cemo za nekog klinca dati skoro 2 mil.
Zvezda te pare daje za provjerene igrace, a sada nam je prioritet stoper i spic. Nudili smo 3 mil za onog Bastosa iz Lazia, sada ganjamo Ivanovića i Federica Machedu.
Zvezda te pare daje za provjerene igrace, a sada nam je prioritet stoper i spic. Nudili smo 3 mil za onog Bastosa iz Lazia, sada ganjamo Ivanovića i Federica Machedu.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Placanje mladih igraca iz regije je Dinamov nacin rada....niposto Zvezdin....ko god imalo prati to je jasno....ovako se i pisalo za onog malog iz Borca
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa da. Zvezda ganja permanentni uspjeh. Prodaje svoje klince posle samo pola god-god u prvom timu za po 4-5 mil. i onda od tih para dovodi povratnike i strance koji.mogu odmah igrati evropu.
Meni se kao i 90 % navijaca ne svidja taj sistem,ali tako je kako je.
Evo citam da ce vjerovatno i Gavrića prodati Atalanti za 4 mil. i bonuse...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Bajram Serif Mubarek Olsun svim navijacima FK Sarajevo koji slave bajram od novog clana foruma
Ma zvezda je duzna bogu i narodu na stranu sve ostalo brend idt. Zvezdu i partizan drzava stiti. Oni su prema srzsvi duzni trocirfene milione. Samo im drzava to halali... zna se zbog cega.. tamo ni jedan milijarder i bilo ko ne moze uci zbog tih stvari... da ne znam koga da dovedu ostanu mu duzni more para...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mene nesto sramota posjetioca na našoj temi od silnih insajderskih ubleha. 

https://www.m.ozzartsport.com/fudbal/ve ... anu/362945
Duzni za vodu, za struju, banke cekaju rate, klubovi, menadzeri jos državi duh imaju 6M€
Duzni za vodu, za struju, banke cekaju rate, klubovi, menadzeri jos državi duh imaju 6M€
Ma zeljo na vecem nivou...FoSte95 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 19:52https://www.m.ozzartsport.com/fudbal/ve ... anu/362945
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo je primjer kako se ne treba raditi, jedna sezona bez evrope i sve ode dođavolaDenchi je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:03Ma zeljo na vecem nivou...FoSte95 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 19:52https://www.m.ozzartsport.com/fudbal/ve ... anu/362945
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne samo to, nego ako im drzava okrene ledja nek se pozdrave s klubom..FoSte95 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:08Ovo je primjer kako se ne treba raditi, jedna sezona bez evrope i sve ode dođavolaDenchi je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:03Ma zeljo na vecem nivou...FoSte95 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 19:52https://www.m.ozzartsport.com/fudbal/ve ... anu/362945
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bas bih volio da mi to objasnis?!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:09Ne samo to, nego ako im drzava okrene ledja nek se pozdrave s klubom..
Evo, jedno pitanje, 2 LŠ, prezimljavanje u LE = cirka 70-80 mil € + 30-ak mil od transfera = minimum 100 mil. € prihoda za 3 poslednje godine.
Projektovani budzet je 20-25 mil € x 3 = 60-70 mil. €.
100 - 70 = 30 mil. € ciste zarade.
E sad, objasni mi gdje su pare?!
Apel za uposlene u klubu ili ko već radi na ovim društvenim mrežama i ko pravi ove slike/klipove...
Sa utakmice ili treninga se mogu nabacati svakakve slike, ali ovo sa predstavljanjem pojačanja, dresova, press konferencije mora ići profesionalno, kreativno. Ulozite trud, ne treba vam aman neko znanje iz photo/video dizajna, neko je već rekao, malo iskopirajte evropske klubove nije sramota. Pogledajte par klipova na YouTubeu kako koji efekat ubaciti, frameove, slowmotion, malo nešto da se trzne.
Kakvi god da su ovi novi dresovi, ovo je trebalo odraditi profesionalnije, a ne ovako na livadi u Butmiru. Nadji profesionalnog fotografa ako već ne znaš odradi fotošuting za ovakve stvari, reflektori, jednolična pozadina koja se lakše može obrađivati u photoshopu, malo se trznite po ovom pitanju. Jedina promjena na dresovima su ove čize koje se na ovom 4K filmiću ne primijete, a ključne su jer je to jedina razlika spram prethodne garniture, ako se moze tako nazvati.
Sa utakmice ili treninga se mogu nabacati svakakve slike, ali ovo sa predstavljanjem pojačanja, dresova, press konferencije mora ići profesionalno, kreativno. Ulozite trud, ne treba vam aman neko znanje iz photo/video dizajna, neko je već rekao, malo iskopirajte evropske klubove nije sramota. Pogledajte par klipova na YouTubeu kako koji efekat ubaciti, frameove, slowmotion, malo nešto da se trzne.
Kakvi god da su ovi novi dresovi, ovo je trebalo odraditi profesionalnije, a ne ovako na livadi u Butmiru. Nadji profesionalnog fotografa ako već ne znaš odradi fotošuting za ovakve stvari, reflektori, jednolična pozadina koja se lakše može obrađivati u photoshopu, malo se trznite po ovom pitanju. Jedina promjena na dresovima su ove čize koje se na ovom 4K filmiću ne primijete, a ključne su jer je to jedina razlika spram prethodne garniture, ako se moze tako nazvati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam pratio, eto ipak nisam upravu..marconato je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:20Bas bih volio da mi to objasnis?!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:09Ne samo to, nego ako im drzava okrene ledja nek se pozdrave s klubom..
Evo, jedno pitanje, 2 LŠ, prezimljavanje u LE = cirka 70-80 mil € + 30-ak mil od transfera = minimum 100 mil. € prihoda za 3 poslednje godine.
Projektovani budzet je 20-25 mil € x 3 = 60-70 mil. €.
100 - 70 = 30 mil. € ciste zarade.
E sad, objasni mi gdje su pare?!
Ma lijepi nas investitor, ne dugujemo nikome ni marke
Pa nismo Real Madrid da sve mora ici pod konac.... 

mislim da se ne lazemo nije ni to lose ako se ugradi dobar postotak od narednog transfera, vjerujes u svog igraca da ce napraviti korak naprijed kad ode u jacu ligu. Jbg dinamo je puno duze prisutan u europi i njihovi igraci su godinama u izlogu. Ne pratim toliko zvezdu al imali ste vi dosta jacih transfera od ovih sto spominjes, recimo na prvu radonjic mada on nije zvijezdino dijete...marconato je napisao/la: ↑31 jul 2020, 19:41Pa da. Zvezda ganja permanentni uspjeh. Prodaje svoje klince posle samo pola god-god u prvom timu za po 4-5 mil. i onda od tih para dovodi povratnike i strance koji.mogu odmah igrati evropu.
Evo citam da ce vjerovatno i Gavrića prodati Atalanti za 4 mil. i bonuse...![]()
Ipak je zvezda brend koji ce privuci kvalitetne povratnike dok smo mi recimo nasim internacionalcima uvijek zadnja opcija ako sve propadne vani ali se nadam da ce to otvoriti vise prostora za nasu djecu ja sam uvijek za to da omladinci dobiju priliku. Evo ova prica o kovacevicu i zvezdi se poteze jedno godinu dana al ja i dalje ne vjerujem u taj transfer posebno po cijeni koja se spominje.
Nama treba biti cilj posloziti akademiju tako da ne priprema igrace za našu ligu nego za europski fudbal nesto slicno kao sto je mega radila u kosarci. Prodati igraca i po manjoj cijeni za pocetak dok se ti igraci ne pocnu dokazivati vani kod nas ih se vecina nakon par sezona vrati u BiH ili negdje u osrednji klub u regionu. Al tesko je to objasniti prosjecnom navijacu balkancu koji hoce sve instant.
Meni je mozda i veci uspijeh od ovih titula sto je ova uprava napravila iskorak kad je profesionalnost u pitanju, ne dozvoljava se da navijaci upravljaju klubom. Ne odgovaraju po medijima na neke neutemeljene prozivke ne iskacu iz pastete sto bi se reklo nego radom i rezultatima zacepe usta kriticarima. Ja sam ih prvi kritikovao dosta u pocetku al su mi promijenili misljenje i to najvise zbog toga sto nemaju neke egotripove i potrebu da se isticu nego u tisini rade svoj posao.
A price o dugovima koje zvezda ima su mi smijesne i mi bi bili u problemu da nam investitor okrene leđa... Gledati prvo sebe i raditi nikog kopirati ni zvezdu ni dinamo jer okolnosti u kojim klubovi posluju su veoma razlicite.
You are someone else I am still right here
Pazi, nista protiv tebe ili bilo koga,ali najjace mi je kada neko ko nema pojma o situaciji u Zvezdi i srpskom fudbalu procita naslov u medijima ili neki komentar ko zna koga kako drzava gura klub bla bla,a zapravo su klubovi TAOCI drzave (instaliranih ljudi koji za racun/korist drzave/pojedinaca izvlace pare iz klubova).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:22Nisam pratio, eto ipak nisam upravu..
Ne znam kako to nije jasno...
Vlast je postavila svoje ljude i u Zvezdu i u Partizan jer je to najlaksa zarada za njih, cist profit na primjeru koji sam ti gore naveo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma sve ok, tu smo da diskutujemomarconato je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:29Pazi, nista protiv tebe ili bilo koga,ali najjace mi je kada neko ko nema pojma o situaciji u Zvezdi i srpskom fudbalu procita naslov u medijima ili neki komentar ko zna koga kako drzava gura klub bla bla,a zapravo su klubovi TAOCI drzave (instaliranih ljudi koji za racun/korist drzave/pojedinaca izvlace pare iz klubova).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:22Nisam pratio, eto ipak nisam upravu..
Ne znam kako to nije jasno...
Vlast je postavila svoje ljude i u Zvezdu i u Partizan jer je to najlaksa zarada za njih, cist profit na primjeru koji sam ti gore naveo.
Tesko je stvarno za porediti Zvezdu sa bilo kojim timom iz regiona. Onaj citav kompleks Marakane je na takvoj lokaciji da vrijedi nekoliko stotina miliona evra.fera je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:27mislim da se ne lazemo nije ni to lose ako se ugradi dobar postotak od narednog transfera, vjerujes u svog igraca da ce napraviti korak naprijed kad ode u jacu ligu. Jbg dinamo je puno duze prisutan u europi i njihovi igraci su godinama u izlogu. Ne pratim toliko zvezdu al imali ste vi dosta jacih transfera od ovih sto spominjes, recimo na prvu radonjic mada on nije zvijezdino dijete...marconato je napisao/la: ↑31 jul 2020, 19:41Pa da. Zvezda ganja permanentni uspjeh. Prodaje svoje klince posle samo pola god-god u prvom timu za po 4-5 mil. i onda od tih para dovodi povratnike i strance koji.mogu odmah igrati evropu.
Evo citam da ce vjerovatno i Gavrića prodati Atalanti za 4 mil. i bonuse...![]()
Ipak je zvezda brend koji ce privuci kvalitetne povratnike dok smo mi recimo nasim internacionalcima uvijek zadnja opcija ako sve propadne vani ali se nadam da ce to otvoriti vise prostora za nasu djecu ja sam uvijek za to da omladinci dobiju priliku. Evo ova prica o kovacevicu i zvezdi se poteze jedno godinu dana al ja i dalje ne vjerujem u taj transfer posebno po cijeni koja se spominje.
Nama treba biti cilj posloziti akademiju tako da ne priprema igrace za našu ligu nego za europski fudbal nesto slicno kao sto je mega radila u kosarci. Prodati igraca i po manjoj cijeni za pocetak dok se ti igraci ne pocnu dokazivati vani kod nas ih se vecina nakon par sezona vrati u BiH ili negdje u osrednji klub u regionu. Al tesko je to objasniti prosjecnom navijacu balkancu koji hoce sve instant.
Meni je mozda i veci uspijeh od ovih titula sto je ova uprava napravila iskorak kad je profesionalnost u pitanju, ne dozvoljava se da navijaci upravljaju klubom. Ne odgovaraju po medijima na neke neutemeljene prozivke ne iskacu iz pastete sto bi se reklo nego radom i rezultatima zacepe usta kriticarima. Ja sam ih prvi kritikovao dosta u pocetku al su mi promijenili misljenje i to najvise zbog toga sto nemaju neke egotripove i potrebu da se isticu nego u tisini rade svoj posao.
A price o dugovima koje zvezda ima su mi smijesne i mi bi bili u problemu da nam investitor okrene leđa... Gledati prvo sebe i raditi nikog kopirati ni zvezdu ni dinamo jer okolnosti u kojim klubovi posluju su veoma razlicite.
Pokusavao je Miskovic da kupi klub i zemljiste, ali to nije proslo jer ko zna ko sve u drzavi ima interes od kluba.
Vucic nedavno izjavi kako ne postoje uslovi za privatizaciju klubova, eee predsednik tako nesto izjavi?! Pa ko pravi uslove, ja, Mitar, Jovan ili yebena vlast?!
Tako da je sve jasno, ni drzavi ne odgovara privatnik sa jasnim vlasnistvom,jer onda tu ne bi bilo kojekakvih Terzica, Djura frizura,Vazura, Kokeza i pm...da za njihov interes rade i uriniraju klubove!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Combattente87, gh0stHZ, napoleon72, plisek i 77 gostiju.