I ovo navijac Sarajeva...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jes vidio kako nonsalantno predje kao da crni i ne postoji.....
Ja se sjecam poslije derbija ja se slomio pricajuci da ga je trener formacijom pokopao da momak itekako zna igrati itd otd al jok kaze vezr nrma mutav, neka upisr fax.AngelDiMaria je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:51Nmg da vjerujem da se sad plage za njimkad smo ga samozdravlje, alfred i ostali branili mi budale bili
Momak nije igrao skoro nikako, da ga je Kesoljub koristio vise od Crepulje mogao bi vise i traziti, ovako 4-5 izbor u vezi, sasvim ok cifra, sretno njemu u karijeri i da uspije....feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:53Ako je 300k KM malo je majku mu. Jak je klub gdje je otiso stabilan on mlad. Da je 500 hiljada i nekih 25 onda bi se moglo rec Hadzija stopama Mamica..samo postenije
meni je samozdravlje promijenio misljenje u vezi mustafica i zao mi je sto nije ostao jos ovu sezonu kod nas al nadam se da ce se dobro uklopiti tamo i razviti u prsvog igraca jer to je najbolja reklama za nas klub i akademiju.AngelDiMaria je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:51Nmg da vjerujem da se sad plage za njimkad smo ga samozdravlje, alfred i ostali branili mi budale bili
Znam sjecam se, takodjer bio sam od onih koji ga je branio nakin derbija. Da je gvardiola trener bio, a onako ga u vatru bacao, isto bih govorio da je trenerska greska. Vidjelo se da ima potencijala, po meni vise nego sabanovic i trebala mu se dati fina sansa ali eto. Orece bilo da krste igra neprirodne pozicije. Nek mu je sa srecom od srca i nek klubu ne zamjeriPantelija je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:54Ja se sjecam poslije derbija ja se slomio pricajuci da ga je trener formacijom pokopao da momak itekako zna igrati itd otd al jok kaze vezr nrma mutav, neka upisr fax.AngelDiMaria je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:51Nmg da vjerujem da se sad plage za njimkad smo ga samozdravlje, alfred i ostali branili mi budale bili
Sad odjednom dobar hahaha sto ga daju ..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, kogmagie46 i 35 gostiju.