Nista od toga..vjerovatno ostaje nike i nakon isteka ugovora, ali imat cemo ugovor direktno s njima..naravno, moze se svasta desiti, ali sad za sad je takofeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:59Kelme Siroki nelosi dresovi pravo. Mogli bi i mi kakvu manju kompaniju nafatat kad istekne ugovor, sumnjam da je kvaliteta losija od ovih, ako je, nije vise od 5%. A svake godine bi dobili nove dresove, i vise para u Fan Shopu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma brate gdje je ono lijepo, užas živi, barem meni. Nikad nisu imali lijepe dresove, još nazad nalijepe sponzora, pola dresa zauzme. Probati pronaći nekog sponzora koji će to fino odraditi i koji će nas snadbjevati kako treba svake sezone. Ovi novi dresovi su fini, ali daleko je to od onog kako treba izgledati. Dodali samo crte i to je sve.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:59Kelme Siroki nelosi dresovi pravo. Mogli bi i mi kakvu manju kompaniju nafatat kad istekne ugovor, sumnjam da je kvaliteta losija od ovih, ako je, nije vise od 5%. A svake godine bi dobili nove dresove, i vise para u Fan Shopu
@Gospodin
Ma ne možemo imati direktno s Nikeom, zato što Nike ni ne zna ko smo, niti imaju korist, niti bi pravili ugovor s nama. Ne prave s mnogo jačim od nas, a kamoli s klubom iz BiH. Prosto nemoguće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se za Kelmu, bezveze dresoviAlfredNobel je napisao/la: ↑31 jul 2020, 01:12Ma brate gdje je ono lijepo, užas živi, barem meni. Nikad nisu imali lijepe dresove, još nazad nalijepe sponzora, pola dresa zauzme. Probati pronaći nekog sponzora koji će to fino odraditi i koji će nas snadbjevati kako treba svake sezone. Ovi novi dresovi su fini, ali daleko je to od onog kako treba izgledati. Dodali samo crte i to je sve.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:59Kelme Siroki nelosi dresovi pravo. Mogli bi i mi kakvu manju kompaniju nafatat kad istekne ugovor, sumnjam da je kvaliteta losija od ovih, ako je, nije vise od 5%. A svake godine bi dobili nove dresove, i vise para u Fan Shopu
@Gospodin
Ma ne možemo imati direktno s Nikeom, zato što Nike ni ne zna ko smo, niti imaju korist, niti bi pravili ugovor s nama. Ne prave s mnogo jačim od nas, a kamoli s klubom iz BiH. Prosto nemoguće.
Ma sve se moze kad se hoce, nije nesto nemoguce..
U slucaju da ne bi uspjeli s nikeom, ja licno bi volio Under Armour, ali posto je to jos teze nego direktan ugovor s nike, bio bi zadovoljan i sa Umbrom ili Macronom...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
UA redneck marka. Oni svakako haraju Amerikom, isti bi to bio slucaj ko Nike. Sminka je Macron ili Kappa. ali prije svega
NEMA VISE DOVODZENJA INDIJANCI
NEMA VISE DOVODZENJA INDIJANCI
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Rahmanovic se kupa hladnom vodom , Nikad toplom 

- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni su dresovi odlični. Volim taj Nikeov minimalizam. Svi bi neke šare i hepeke. Zajebi to, naša osnovna klupska boja je rijetka i savršeno izgleda kad je neki minimalizam. Poneka ciza i taman. Eventualno bi bilo zanimljivo vidjeti dres sa bordo-bijelim prugama. To nikad nismo imali.
Nike oprema je prekvalitetna. Nike je Nike, on je za elitu. Pogledajte torbe sa grbom, trenerke, polo majice. Vidiš da je najveći kvalitet, da je šminka jer je Nike. Živimo u takvom svijetu u kojem je Balanciaga, Balanciaga. U kojem je Armani, Armani i u kojem je Nike, Nike. Ljudi zaboravljaju jednu ključnu stvar - sponzori svakako jesu najmjerodavniji po tome koliko novca daju i kakve od njih dodate pogodnosti imaš. Međutim, postoji i onaj psihološki efekt. Kad vidiš napucanu Nike opremu, Turkish Airlines na dresu, Vietnam Tourism na reklamnim panoima, jos desetak sponzora i partnera, moderni trening kamp sa svim tim logotipima, aBd i napucan stadion u budućnosti. To ostavlja dojam. Potpise novi igrač i odmah osjeti da je došao u veliki klub. Prođe turista pored fanshopa, uđe kupi dres i osjeti da je u prisustvu nekog velikog kluba za kojeg možda nije čuo. Dođe igrač sa svojim timom da odigra utakmicu protiv nas i sutra svim silama želi da dođe kod nas jer na nivou osjecanja osjeti da je ovo nešto ekskluzivno, da je samo za elitu. Taj faktor nije zanemariv.
Trebamo se držati samo najvećih ako želimo biti najveći. Kad govorimo o tehničkom sponzoru, Nike, eventualno Adidas ili Puma i to je to. Ako govorimo o generalnim sponzorima, držati nivo Turkisha. Ranije je bila Visit Malaysia. Dakle, samo veliko i poznato, samo internacionalno. Imamo milijardera vlasnika, kinta od sponzora ne znači nam život ili smrt k’o ranije kad smo žicali koju milju od duhanjare da nosimo Auru na dresu. Biti veliki znaci imati mindset velikog, prepoznavati se u velikim i tražiti saradnju isključivo s velikim. Ko nosi Nike? Samo najveći. Kome je Turkish sponzor? Samo velikim. Ko ima elitni trening kamp? Samo najveći. Ko ima vlasnika milijardera? Samo veliki. Ko reda titula godinu za godinom? Pa veliki.
Pogodnosti poput dodatno stiliziranog dresa doce sa vremenom. Polako, kad napravimo iskorak u Evropi, a budite sigurni da hoćemo, tad će sve doći na svoje. No za sad držimo se najvećih kad nam se već može.
Nike oprema je prekvalitetna. Nike je Nike, on je za elitu. Pogledajte torbe sa grbom, trenerke, polo majice. Vidiš da je najveći kvalitet, da je šminka jer je Nike. Živimo u takvom svijetu u kojem je Balanciaga, Balanciaga. U kojem je Armani, Armani i u kojem je Nike, Nike. Ljudi zaboravljaju jednu ključnu stvar - sponzori svakako jesu najmjerodavniji po tome koliko novca daju i kakve od njih dodate pogodnosti imaš. Međutim, postoji i onaj psihološki efekt. Kad vidiš napucanu Nike opremu, Turkish Airlines na dresu, Vietnam Tourism na reklamnim panoima, jos desetak sponzora i partnera, moderni trening kamp sa svim tim logotipima, aBd i napucan stadion u budućnosti. To ostavlja dojam. Potpise novi igrač i odmah osjeti da je došao u veliki klub. Prođe turista pored fanshopa, uđe kupi dres i osjeti da je u prisustvu nekog velikog kluba za kojeg možda nije čuo. Dođe igrač sa svojim timom da odigra utakmicu protiv nas i sutra svim silama želi da dođe kod nas jer na nivou osjecanja osjeti da je ovo nešto ekskluzivno, da je samo za elitu. Taj faktor nije zanemariv.
Trebamo se držati samo najvećih ako želimo biti najveći. Kad govorimo o tehničkom sponzoru, Nike, eventualno Adidas ili Puma i to je to. Ako govorimo o generalnim sponzorima, držati nivo Turkisha. Ranije je bila Visit Malaysia. Dakle, samo veliko i poznato, samo internacionalno. Imamo milijardera vlasnika, kinta od sponzora ne znači nam život ili smrt k’o ranije kad smo žicali koju milju od duhanjare da nosimo Auru na dresu. Biti veliki znaci imati mindset velikog, prepoznavati se u velikim i tražiti saradnju isključivo s velikim. Ko nosi Nike? Samo najveći. Kome je Turkish sponzor? Samo velikim. Ko ima elitni trening kamp? Samo najveći. Ko ima vlasnika milijardera? Samo veliki. Ko reda titula godinu za godinom? Pa veliki.
Pogodnosti poput dodatno stiliziranog dresa doce sa vremenom. Polako, kad napravimo iskorak u Evropi, a budite sigurni da hoćemo, tad će sve doći na svoje. No za sad držimo se najvećih kad nam se već može.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Opet ne kontate, ne možeš imati Adidas, Pumu ili Nike, znači baš sizifov posao da njih privučeš. Evo samo da mi neko objasni koja je korist, koja dobit, koja fajda je da Nike, Adidas ili neko takav potpiše s nama ugovor i radi nam opremu? Znači nema je, nula. Takvi brendovi rade s velikanima, astronomske cifre u pitanju, ne samo u fudbalu već i u košarci i ostalim sportovima. Plaćaju masno igrače da nose njihovo i sad kao trebaju s nama da se zaebavaju? Ne znaju gdje smo sunce ti poljubim. Ni sad nemaš ugovor direkt s Nikeom nego s nekim distributerom iz Srbije, čini mi se. Oprema s lagera, obične sportske majice koje imaš kupiti po raznim outletima, samo odštampana imena, broj, sponzor. Ovi manji se mogu privući, tipa Macrona i slično, što meni nije loša opcija.
Oprema je lijepa, to stoji, ali ČETIRI EBENE SEZONE jedno te isto nositi je meni van svake pameti. Okej, za to Uprava nije kriva, prethodna je potpisala taj ugovor i istrpiti još ovu jednu godinu, pa gledati šta dalje.

Evo zar je teško ovo uraditi? Pa garantujem da bih prvi uzeo ovakav dres, a vjerujem da bi planulo bruku njih. Prelijep i moderan dizajn, a i dalje minimalistika. Nikakav težak dizajn i seljakanje, jednostavno i lijepo. Da se nešto pitam, ovo bi bio novi dres za narednu sezonu. Ako može neko dizajnirati ljepši, ja mu dajem šta hoće.

Evo zar je teško ovo uraditi? Pa garantujem da bih prvi uzeo ovakav dres, a vjerujem da bi planulo bruku njih. Prelijep i moderan dizajn, a i dalje minimalistika. Nikakav težak dizajn i seljakanje, jednostavno i lijepo. Da se nešto pitam, ovo bi bio novi dres za narednu sezonu. Ako može neko dizajnirati ljepši, ja mu dajem šta hoće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Dafeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:30Saljul ovi nasi dresove preko grane. Da se profura novi malo
Bajram Šerif Mubarek Olsun vama koji slavite braćo, od vašeg Zunde
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ThrillerHz
- Kontakt:
UpravoPeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2020, 03:16Meni su dresovi odlični. Volim taj Nikeov minimalizam. Svi bi neke šare i hepeke. Zajebi to, naša osnovna klupska boja je rijetka i savršeno izgleda kad je neki minimalizam. Poneka ciza i taman. Eventualno bi bilo zanimljivo vidjeti dres sa bordo-bijelim prugama. To nikad nismo imali.

1946~
Bajram serif mubarek olsun
da nam sarajevo bude prvo u ligi...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bajram mubarek!!! Puno zdravlja, srece, para i titula! 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun braco!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo, nikad ljepši Bajram za nas pitice 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- forza_juve
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun, svim pitarcinama koji slave, da ih docekate najmanje jos stotinu, ne silazeci sa balkona iznad vjecne vatre...
Fala brate, ustedio si mi vremena da nakucam vakav story, apsolutno sve si upravu, lijepo kad raja konta...PeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2020, 03:16Meni su dresovi odlični. Volim taj Nikeov minimalizam. Svi bi neke šare i hepeke. Zajebi to, naša osnovna klupska boja je rijetka i savršeno izgleda kad je neki minimalizam. Poneka ciza i taman. Eventualno bi bilo zanimljivo vidjeti dres sa bordo-bijelim prugama. To nikad nismo imali.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima koji slave. Što se tiče stadiona, nije koncesija nego zakup a to nije isto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".