AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Allegri nista novo nije uneo u Milan. Milan dobija samo zbog Zlatana. Ovo sto su veceras prikazali je tiha jeza. Sulejmani i Suarez ih vozali kao volove, a De Zeeuw je pored staticne sredine Milana licio na Fabregasa. Ko god da padne ovakvom Milanu, pada samaranje.
Ronaldinho imao 3 pasa odlicna za gol sansu. 2 je dao Ibri i jedan Boatengu cini mi se. Dok nase pile (citaj robinho) nista nije napravio. Covjek konta ovo Brazil pa da preskaces loptu 320 puta i da te niko ne opali po nogama. To ti kuci u Brazil kad odes pa skakuci,vintaj nesto u sitno samo tamo i mozes. Pitanje je trenutka kad ce mu neko nogu slomit i ja cu to u velikoj sreci docekati. Hajde Pato oporavi se vise da negledam ovog debila.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma robinjo igra strašno za milan ove sezone, nisam ga noćas gledao al zadnjih desetak utakmica je stalno jedan od najboljih, tako da noćašnja eventualno lošija partija to ne mjenja puno.A_d_0 je napisao/la:Ronaldinho imao 3 pasa odlicna za gol sansu. 2 je dao Ibri i jedan Boatengu cini mi se. Dok nase pile (citaj robinho) nista nije napravio. Covjek konta ovo Brazil pa da preskaces loptu 320 puta i da te niko ne opali po nogama. To ti kuci u Brazil kad odes pa skakuci,vintaj nesto u sitno samo tamo i mozes. Pitanje je trenutka kad ce mu neko nogu slomit i ja cu to u velikoj sreci docekati. Hajde Pato oporavi se vise da negledam ovog debila.
@magica
ma nije noćašnja tekma nikakav primjer, jer kao što sam rekao zašto da se igrači kao ambrosini, sedorf, pirlo i dr. trude u utakmici čiji je značaj manji od osmine kupa sa barijem. kako njih nabrijati na jednu takvu utakmicu, nikako.
e zato je greška što nije stavio ovog merkela od početka, strasera isto verdija u napad i eventualni bi izgubili 0-3 u najgorem slučaju, mada je vjerujem da bi rezultat bio bolji jer ti bi momci letjeli terenom i trudili se da pokažu da vrije i da zaslužuju mjesto u milanu.
a alegri je promjenio "drastično" igru milana lani je kod leonarda sve išlo preko ronaldinja, a ove godine sve ide preko zlatana, to je ogromna razlika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Šteta što Zlatan ne zabi onaj gol škaricama, zamalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene Robinho nikad nije toliko zadivio da kazem svaka cast. Covjek nema snage i u Italiji to je odmah veliki minus. Ovo sto pricam dokazat ce se ubrzo jer vec su ga poceli citat.
A skarice zlatanu naravno je namjestio Ronaldinho loptom sa pola terena.
- tony-mortale
- Kontakt:
e jbg nije meni mrzak ronaldinjo al on jednostavno neželi da igra više vrhunski fudbal i šta sad mi tu možemo, on će loptu s centra znati odigrati i sa 50 godina i stomačinom do zuba, al on ne trči ne trudi se, ne vraća se kad izgubi loptu. igra isto na termin u s rajom na male, a robinjo trči, trudi se, asistira, zabija, pa šta više hoćeš.A_d_0 je napisao/la:Mene Robinho nikad nije toliko zadivio da kazem svaka cast. Covjek nema snage i u Italiji to je odmah veliki minus. Ovo sto pricam dokazat ce se ubrzo jer vec su ga poceli citat.
neda mi se traćiti sada, al onako napamet robinjo ima više asistencija i golova po odigranoj utakmici nego ronaldino za AC MILAN
A sad slijedi zdrijebanje koga bi vi voljeli
ja bi volio da dobijemo Mancu da im vratimo za ono od prosle godine jer oni su meni jedni od laksih ekipa pobjednika grupa uz Šalke i Šahtar

- Popović Lazar
- Kontakt:
ja bi najviše volio ove ekipe
Schalke - neznam ni kako su bili prvi :S
Bayern Munich - preloša forma, mogli bi ih dobiti
Chelsea - isto loša forma, mogli bi i sa njima igrati
Shakhtar Donetsk - igraju brz,dobar fudbal ali možemo igrati sa njima
Trenutno su po meni oni najlošiji od ovih "ostalih" /Barsa,Manćo,Tottenham/
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Prijatelju do kraja februara ce se forma svake ekipe dignuti bar 50% tako da na osnovu trenutne forme nebi se trebli birati protivnici...a nebi imao nista protiv da vam mi dodjemo....dosad ste nas stalno izbacivali pa bi bio red da se sastanemo da mi vas pokusamo izbacitirobovi88 je napisao/la:ja bi najviše volio ove ekipe
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- tony-mortale
- Kontakt:
nešto sam ja izgleda predosjetio, jer danas kažu da se sinoć tiago silva ozljediotony-mortale je napisao/la:e pa moja sumnja u alegrija je nakon ove utakmice još veća, nije uopšte poraz ni bitan ni sporan(igro x2 na kladionica al zbog toga što sam očekivao neke klince u timu) ali on u totalno nebitnoj utakmici izađe skoro sa najjačim timom(golman bonera yepes i dinjo su rezerve ostali prvotimci) a te ljude od 30 i kusur godina u ovakvoj utakmici nemože motivirati ni najbolji psiholog a kamoli ovaj lik. još mu se ozljedio flamini, a to je straser komotno mogao igrati, na kraju ubaci i ibru![]()
trebao se još i silva ozljediti pa da onda doživljaj bude potpun.
čitam da je rezultat još i dobar kakva je igra bila al vidjećemo na pregledu
e moj alegri konjino, zar nije bolje da su yepes i papa igrali sinoć, e jadi moji pa kakav je to "stručnjak" to je žalosno, sad kad treba u seriji a gostovati bolonji pa čekati romu u sastavu će mu morati biti yepes ili čak bonera
a što se tiče LP meni svejedno, jer do toga ima još dosta i forma će se svih klubova dotad promjeniti, a rađe bi da odma sad ispadnu nego u polufinalu npr., jer realno milan pehar nemože podići, a treba se ići na scudeto svim snagama
- sarajlija89
- Kontakt:
Vidjeh i ja za ove povrede..bespotrebno vala...
Flamini 3-4 sedmice van terena..ligamenti.Isto je i sa Silvom al jos nema prognoza..on ide u Brazil na konusultacije sa lijecnikom brazilske reprezentacije...
Stvarno bespotrebno...
Flamini 3-4 sedmice van terena..ligamenti.Isto je i sa Silvom al jos nema prognoza..on ide u Brazil na konusultacije sa lijecnikom brazilske reprezentacije...
Stvarno bespotrebno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Kontakt:
ma sezona je završena za tiaga silvu, znači spala odbrana na yepesa, nestu, boneru i papadapanešto, čak i da dovedu davida luiza u janusaru dok se uigra prođe sezona, ovo je ogroman udarac u borbi za scudeto, a samo je jedan krivacsarajlija89 je napisao/la:Vidjeh i ja za ove povrede..bespotrebno vala...![]()
Stvarno bespotrebno...
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg zao mi je stvarno..znam koliko znaci pomenuti dvojac,posebno silva koji je igrao stvarno dobro....
Ide ovu na ruku konkurentima,medju kojima je i Juve... al normalno da mi je zao kad se neko povrijedi...pa bas je Juve prethodnih sezona bi zrtva tih povreda i one su u najvecoj mjeri bile glavni krivac za slabije rezultate...tako da ne govorim iz kurtoazije...znamo mi to najbolje kako je
Alegri je meni darg trener,ja sam ga prizeljkivao u juventusu...al ovo je stvarno bilo neshvatljivo...i sam sam bio iznenadjen kada sam vido sastav...
Inace, ovo je bio 6 poraz milana kod kuce rezultatom 2-0 u Evropskim takmicenjima ...sto je ujedno i najtezi domaci poraz za rossonere
impresivno

Ide ovu na ruku konkurentima,medju kojima je i Juve... al normalno da mi je zao kad se neko povrijedi...pa bas je Juve prethodnih sezona bi zrtva tih povreda i one su u najvecoj mjeri bile glavni krivac za slabije rezultate...tako da ne govorim iz kurtoazije...znamo mi to najbolje kako je
Alegri je meni darg trener,ja sam ga prizeljkivao u juventusu...al ovo je stvarno bilo neshvatljivo...i sam sam bio iznenadjen kada sam vido sastav...
Inace, ovo je bio 6 poraz milana kod kuce rezultatom 2-0 u Evropskim takmicenjima ...sto je ujedno i najtezi domaci poraz za rossonere
impresivno
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 09 dec 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Eh, kad sam ja govorio da se treba odbrana podmladit i proširit mnogi su ovdje govorili da se ja držim Arsenala jer pojma nemam. Nažalost, to se evo i obistini
Tony, nije zahebancija nikakava.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Kontakt:
neznam što bi bila, al fazon je što se ozljedio čovjek koji je osim što je ubjedljivo najbolji u toj odbrani uz to i najmlađi(grka ne računam on je igrač u pokušaju), hajd od neste se i očekuje da se sa 34 relativno lako ozljedi al silvaGunnerS je napisao/la:Eh, kad sam ja govorio da se treba odbrana podmladit i proširit mnogi su ovdje govorili da se ja držim Arsenala jer pojma nemam. Nažalost, to se evo i obistiniTony, nije zahebancija nikakava.
Pošto ovdje ima dosta likova koji dolaze se naslađivat tuđom žalošću pa ti govorim da nije zahebancija nego da fino raspravljamo
Treba vama sigurno 2-3 defanzivca i bekovi i štoperi
Po meni naravno.
Treba vama sigurno 2-3 defanzivca i bekovi i štoperi
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kako sada stoje stvari, Flamini se vraca u januaru, a sezona je zavrsena za TSilvu. To znaci da ce Milan morati da na mercatu izdvoji 20mE za Davida Luiza (koji ne moze da igra u LS) ili da vrati Astorija. Sada su im sanse manje da uzmu titulu, a sve je izvesnije i ispadanje iz Evrope.sarajlija89 je napisao/la:Jbg zao mi je stvarno..znam koliko znaci pomenuti dvojac,posebno silva koji je igrao stvarno dobro....
Aleggri je meni darg trener,ja sam ga prizeljkivao u juventusu...al ovo je stvarno bilo ne shvatljivo...sam sam bio iznenadjen kada sam vido sastav...
Inace ovo je bio 6 poraz milana kod kuce rezultatom 2-0 u Evropskim takmicenjima ...sto je ujedno i najtezi domaci poraz za rossonere![]()
impresivno![]()
Max Allegri je milanista, ne verujem da bi on preuzeo Juve u situaciji kada se Milan raspitivao za njegovo zdravlje.
A ovo sa porazima od 0-2 je impresivno, a jedini klub koji je dva puta uspeo da to uradi je Ajax.
Ironija.
Odlicno. Silve nema do kraja sezone, flamini do januara, Pato ispunio tek 3 provrede znamo da je njegova norma 7 po sezoni. Znaci izgubit cemo Scudetto a od LP nisam nista ni ocekivao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.