Haj skloni se tamo, pusti mene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma na mobu pa ne mogu vidjet fino, uglavnom vidjece se do ponedeljka.Denchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 20:55imaš na fb pa razvuci u HD sliku
nije blijeda nego je crna i reklama, grb je kao ono ripped efekat sve je zatamnjeno, one dvije ćize se vide na leđima kao da su zlatne
Inter ima isto skroz crni ove godine, samo seljačka ona drečava žuta grb urađen, ovo mi je drama, možeš izać u njoj glat![]()
prejak ovaj crni
Eto me
Koliko su ti platili da ovo objaviš?Pantelija je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:12Velikiiiiiiii selam za one "uprava napolje", "dje si sabro kurvetino stara", nabrajanja ko je iz kojeg grada i slicne profile tzv. navijaca.
Nadam se da bar imate toliko samopostovanja da cete se prvu tekmu s navijacima poklopiti.
Vec sad moze se reci najbolja uprava ikada. Najtrofejnija. Najsposobnija. Veliki kredit imaju posebno sabrinA koja nije dopustila da mahala vodi klub vec je jasno rekla da se zna red.
Idemo dalje, samo samarajte i dijelite lekcije, jer gdje ce zena voditi klub...
Ja njiih placam, nisam ja sitna riba...Zundo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:14Koliko su ti platili da ovo objaviš?Pantelija je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:12Velikiiiiiiii selam za one "uprava napolje", "dje si sabro kurvetino stara", nabrajanja ko je iz kojeg grada i slicne profile tzv. navijaca.
Nadam se da bar imate toliko samopostovanja da cete se prvu tekmu s navijacima poklopiti.
Vec sad moze se reci najbolja uprava ikada. Najtrofejnija. Najsposobnija. Veliki kredit imaju posebno sabrinA koja nije dopustila da mahala vodi klub vec je jasno rekla da se zna red.
Idemo dalje, samo samarajte i dijelite lekcije, jer gdje ce zena voditi klub...![]()
Pazi da ne dobijes PP jer treba slaviti a ne potencirati moguci sukobPantelija je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:12Velikiiiiiiii selam za one "uprava napolje", "dje si sabro kurvetino stara", nabrajanja ko je iz kojeg grada i slicne profile tzv. navijaca.
Idemo dalje, samo samarajte i dijelite lekcije, jer gdje ce zena voditi klub...
Dobio je on već svoje u onom gej šorcićuZip je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:19Pazi da ne dobijes PP jer treba slaviti a ne potencirati moguci sukobPantelija je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:12Velikiiiiiiii selam za one "uprava napolje", "dje si sabro kurvetino stara", nabrajanja ko je iz kojeg grada i slicne profile tzv. navijaca.
Idemo dalje, samo samarajte i dijelite lekcije, jer gdje ce zena voditi klub...![]()
No hard feeling za druga![]()
Pitar6785 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:45Najveca greska sabrine dosad je sto je imala onu sirotinsju maicu i sto ima govor tjela nekako djetinjast i slabo bosanski govori.
Ja sam joj halalio Husrefa, i zenucu i malog adilovica (golman visok ko senad repuh)
Ja vise nemam nista da pozitivno kritikujem, fino sam je ruzio za kosevo (gluupost ici u zenicu igrat ligu prvaka) govorio da mi vrati stadion da osvoi titulu sve mi je ispunila, al samo da joj kaem sabro nedaj sirotinji ni kup vec ako mozes pokupuj im one amatere i posalji u bihacko jedinstvo da opet 75 gidina kukaju kako smo ih radkucili i poslali u penziju...
Amawu i brada isjedila, kontajuci kako ce prodavat budalama sa juga maglu, i kako ce sam sebi postavljat pitanja i odgovarat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.