FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nista od anela
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Anel je overrated, i ako bi došao definitivno bi se morali izvaliti za plaću, a sigurno ima boljih opcija.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ukoliko postoji i minimalna šansa da se vrati, to bi bio fenomenalan deal.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
uopste ga vise niko ne dozivljava po meni....trenutno bi me špic obradovo, ostalo talašika....imam traume od krila...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Priča se mnogo o željama.
Evo jedne moje želje Ognjen Ožegović, igrač koji ima i naše papire što je nevjerovatan plus.
Posljednji klub mu je Darmstadt. On sam je izjavio da želi da igra što više, a spominje se da je za njega zainteresovana Olimpija, definitivno i mi možemo ponuditi slične uslove.

Evo jedne moje želje Ognjen Ožegović, igrač koji ima i naše papire što je nevjerovatan plus.
Posljednji klub mu je Darmstadt. On sam je izjavio da želi da igra što više, a spominje se da je za njega zainteresovana Olimpija, definitivno i mi možemo ponuditi slične uslove.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ako i pokuša reć "nisam ja špic ja sam k....." odma u koljena pucat

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
dobar Ožegović, bilo bi dobro njega zaganjat...
Je li ovo onaj igrac kad je Partizan igrao protiv onih turaka pa mu stavili turci ime Fireman Ožegović...?Surreal je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:16Priča se mnogo o željama.
![]()

Nemam nikakve informacije, da se ogradim, ali i meni je logično i za očekivati da tu neće biti nikakve izgradnje novog stadiona i da će prvi koraci biti da se stadion osposobi za europska takmičenja i da će se onda šminkati i ulagati u njega shodno potrebama i mogućnostima.
Ima na wikipediji šta je sve potrebno za dobijanje kategorije četri i ja mislim da je taj spisak ujedno i naš spisak stvari koje će se prvo raditi i da će ostalo biti na dugom štapu.
Ovo sve treba posmatrati u kontekstu da će od naredne sezone otpočeti novo europsko takmičenje Europska liga 2 i da mi sad, u ovom trenutku, pravimo sebi poziciju za ulazak u grupnu fazu tog takmičenja; zato čvrsti ugovori za igrače, zato se čuva kostur igrača, zato sve ostalo... baš zbog toga da bi kao klub dočekali spremni to novo takmičenje jer po teoriji mi ako dodjemo do trećeg kola kvalifikacija Europa lige i tamo ispadnemo mi smo već u play off-u za to novo takmičenje i samo će nas dvije utakmice dijeliti od toga da udjemo u grupnu fazu tog novog takmičenja.
Dobro, nije samo "zato" nego je "i zato."
Ima na wikipediji šta je sve potrebno za dobijanje kategorije četri i ja mislim da je taj spisak ujedno i naš spisak stvari koje će se prvo raditi i da će ostalo biti na dugom štapu.
Ovo sve treba posmatrati u kontekstu da će od naredne sezone otpočeti novo europsko takmičenje Europska liga 2 i da mi sad, u ovom trenutku, pravimo sebi poziciju za ulazak u grupnu fazu tog takmičenja; zato čvrsti ugovori za igrače, zato se čuva kostur igrača, zato sve ostalo... baš zbog toga da bi kao klub dočekali spremni to novo takmičenje jer po teoriji mi ako dodjemo do trećeg kola kvalifikacija Europa lige i tamo ispadnemo mi smo već u play off-u za to novo takmičenje i samo će nas dvije utakmice dijeliti od toga da udjemo u grupnu fazu tog novog takmičenja.
Dobro, nije samo "zato" nego je "i zato."
Vreli penisi.
Što nisu preveli i ovo žeganje

® GONGASHI POWERHOUSE ®
E koje je to bilo plakanje, frajer izlazi i u potpisu stoji Fireman Ožegovic...Derdiyok je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:34Vreli penisi.
Što nisu preveli i ovo žeganje![]()

Trebamo se mi malo spustiti na zemlju. Vecina vasih zelja i kvaziinsajderskih informacija jednostavno nije ostvariva.
Mi ne mozemo dovesti omladinca iz Crvene Zvezde a kamo li tamo neka pojacanja tipa Gnjatic, Ozegovic, Suljic, Hadzic, Duljevic, Hajrovic, Beciraj, Hasselbaink...
To je jednostavno nemoguce za nase uslove.
Mi ne mozemo dovesti omladinca iz Crvene Zvezde a kamo li tamo neka pojacanja tipa Gnjatic, Ozegovic, Suljic, Hadzic, Duljevic, Hajrovic, Beciraj, Hasselbaink...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Navijačke pjesme su glupe kad ih bend odsvira (uz pratnju muzike), to samo tribina može zagrmit kako treba.
Treba vidjet s Merlinom da pjeva na proslavama titule. Oborili bismo sve rekorde posjete u zadnjem kolu.
Treba vidjet s Merlinom da pjeva na proslavama titule. Oborili bismo sve rekorde posjete u zadnjem kolu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ma mogli smo Juga dovesti, pretplatiš i dovedeš hebo to, ali zašto? da bude 5 izbor? da ga posudiš? nema smisla...forgempp je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:44Trebamo se mi malo spustiti na zemlju. Vecina vasih zelja i kvaziinsajderskih informacija jednostavno nije ostvariva.
ovo ostalo, ne mora niko, nek otjeraju jedno 4-5 krila, stavićemo Krstu na zadnjeg veznog i rokaj
specijalni gost iznenađenja - Keba

svi baklje krehnemo i "zapaaaalićuuuu pola graaadaa, odeš li od Nama sada(Sabrina)"

Kako ce da grmi kad se za koju godinu krov stavi, ima da srusimo rekord turaka od 110 i nesto decibela.
Steta sto Jug propade, kazu da je bio pred potpisom
Steta sto Jug propade, kazu da je bio pred potpisom
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 30 jul 2020, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
i blu aj iz krajing, a lot of drims iz mising

® GONGASHI POWERHOUSE ®