Ma pao mu mrak na oci kako se ovo objavi pa on od straha to rece , bio je u stanju soka ne pika se to...Vanja8 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:38Moderator juce izjavi da posle ovog ne trebaju nikog dovoditi tri godine...Prema tome,zahvaliti se njemu sto se necemo pojacavati vise...amypitar je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:05Da to bi bio slag na tortu.
A joj jest nas uprava razmazila, ne daj bože dva dana da nema neke pozitive iz kluba, nastao bi haos.
Posle svih ovih dešavanja od titule, pojačanja, sad stadiona ,kod kona opšta depresija, ocaj. Čak ni slike travnjaka sa Grbavice,i slike istoka ne popravljaju raspoloženje. Sad postavljaju slike Camp Nou urnebes:![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Originalno izraelska pjesma iz 1955 čini mi se. Prepjevana je na mnogo jezika i obrađena u razne svrheZip je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:47Jel ova?Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:34Ma nema navijacke grupe na ovim prostorima koja nije ovu melodiju "Erev shel Shoshanim" preradila![]()
Koševo Sarajevu, eto dočekali smo i to, veliki smo zalogaj zagrizli ali nadam se da ce sve ispasti kako smo zamislili inace mrka kapa jer onaj stadion je rupa bez dna, valja to renovirati, odrzavati, a vecinom o trošku kluba. A na tribinama nas 2,5 do 3 milje redovnih bolesnika sa sezonskim i članskim. Ali eto , nadam se najboljem.
Samo sporija varijanta ili sam pogrijesio
Šošana se zove originalno. Ima nekoliko obrada na prostorima ex yu od 60tih 70tih i 80tih godina
Nek oni to ganjaju jbg po uprave advokati i pravnici...Napapijri je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:42Razlika je u tome sto se nakon isteka koncesije moze dogovoriti vlasnistvo ukoliko ulaganja za vrijeme koncesije budu visa od vrijednosti samog predmeta koncesije u momentu preuzimanja. Ako se sacinjava ugovor o zakupu, njegovim istekom se predmet zakupa vraca u posjed onoga ko je zakupodavac, u ovom slucaju opstina. Da skratim, koncesija omogucava vlasnistvo, zakup ne.
Kao ne moze on stavit poziv za koncesiju moze se jos neko javit

Zna sestricu tender u krilo bacit a ne zna koncesiju hahahaha
Mislim bit ce hrvanja s njim jos ali lova ga moze smeksat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Još 3 dana do prve zvanične utakmice Sarajeva
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne znam Denchi,jedino bi smjena moderatora mogla promjeniti situaciju... Mislim da bi to bilo optimalno rješenje...Denchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 10:25Ma pao mu mrak na oci kako se ovo objavi pa on od straha to rece , bio je u stanju soka ne pika se to...Vanja8 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:38Moderator juce izjavi da posle ovog ne trebaju nikog dovoditi tri godine...Prema tome,zahvaliti se njemu sto se necemo pojacavati vise...amypitar je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:05
Da to bi bio slag na tortu.
A joj jest nas uprava razmazila, ne daj bože dva dana da nema neke pozitive iz kluba, nastao bi haos.
Posle svih ovih dešavanja od titule, pojačanja, sad stadiona ,kod kona opšta depresija, ocaj. Čak ni slike travnjaka sa Grbavice,i slike istoka ne popravljaju raspoloženje. Sad postavljaju slike Camp Nou urnebes:![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Dje nam je brat Kamuflazn, da pohvali upravu, il ce cekat neke dezinformacije od havera mu Runde pa da ovdje pljuje sve rredom.
Daj nam upravo akciju stlice da kupimo, 30000 komada da to rijesom za 5 dana maximalno
Daj nam upravo akciju stlice da kupimo, 30000 komada da to rijesom za 5 dana maximalno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- LegendKiller
- Kontakt:
Koncesiju može davati svaki organ uprave koji ima nešto što bi moglo biti predmet koncesije. Dakle ono što je općinsko, općina daje koncesiju. Po tom pitanju BiH je specifična zemlja, jer imamo ukupno 13 zakona o koncesijama, svaki kanton, entiteti i državni nivo.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:45Ti si u pravu. Međutim, da bi koncesija bila data, nužno je da skupština izglasa dodjelu. Budući da je stadion u vlasništvu opštine (sic!), Vlada opštine (skupština) preuzima zakonske odluke i legislativu, te ima zakonsku mogućnost dodjeljivati, prodavati, davati u zakup, pa i zakupljivati, kupovati, davati koncesiju, sve subjekte za koji postoji javni interes bez upliva ostalih struktura vlasti, osim ako pobrojane akcije ne ugrožavaju živote, poslovanje, pravni i državni integritet. Dovoljno je samo predmetni dogovor registrovati u Sudu.Napapijri je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:33On je u pravu za koncesiju, zato sam se ja i ustrucavao jucer radovati. Koncesiju daje samo Vlada FBiH i to na prijedlog nadleznog Ministarstva. Tom prilikom se osniva i Komisija za koncesije koja daje preporuke. Opstina zemljiste moze dati samo u zakup na odredjeni period.
Ne znam još kakav će biti pravni osnov za davanje stadiona, koncesija ili zakup, mada čim spominju 30 godina znači da je koncesija, jer se po zakonu koncesija može dati na maksimalno 30 godina, uz mogućnost produženja na još 15 godina.
Bilo bi dobro da ima neka muzicka grupa koja bi pravila navijacke pjesme o FKS.
Za lozione, bile bi super.
Za lozione, bile bi super.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A upravo tu igru je Vinko forsirao na pripremnim tekmamamiky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2020, 07:05Bas naprotiv na veci bunker protivnika krila se mogu spustati sto vise unutra a bekovi ici u sirinu i tako pravis visak po stranama.Na kraju nece ti niko stajati u bunkeru 90 minuta pogotovo ako ih rano probijes i das rani gol prije ces ih natjerati da izadju visocije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Nije Radnik vecina klubova, dobro ove sezone mozda i Sloboda. Danasnji fudbal stavlja naglasak na bekove, koji rade dosta posla u napadu. Mi sto se toga tice smo sakati, jer desno nemamo sta trazi u napadu. a forsirat cijelo vrijeme lijevu stranu nije moguce
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bice zeznuto sad imamo stadion i kamp a to zahtjeva ogroman novac al eto Nam je ozbiljan tip.
Ma valjda dođu za 2 najavljena pojačanja,pa i to zakrpimo.feniksptica je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:48Nije Radnik vecina klubova, dobro ove sezone mozda i Sloboda. Danasnji fudbal stavlja naglasak na bekove, koji rade dosta posla u napadu. Mi sto se toga tice smo sakati, jer desno nemamo sta trazi u napadu. a forsirat cijelo vrijeme lijevu stranu nije moguce
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vama samo da je pojacanja, evo ja se najvise radujem sto nam svetinja krece igrati, i to ce me vise obradovati nego neki tkz kapitalac
Ps.@amypitar po onome sto je Emir rekao doci ce jos ssamo jedno pojacanje..najavio je 2(dosao Fanimo)
Ps.@amypitar po onome sto je Emir rekao doci ce jos ssamo jedno pojacanje..najavio je 2(dosao Fanimo)
Da i rekao je krilo i napadac. Krilo doslo, cekamo napadacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:58Vama samo da je pojacanja, evo ja se najvise radujem sto nam svetinja krece igrati, i to ce me vise obradovati nego neki tkz kapitalac
Bile su nekad Visosti Horde zla. Moglo bi se to opet aktivirati, makar da snime tih par pjesama pa da se raja lozi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To nije rekao..sjecam se dobro intervjua pred utakmicu sa Slobodom gdje je najavio 2 pojacanja, a kad ga je novinar pitao jel bi mogao reci pozicije, nije htio da otkrije..FoSte95 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:01Da i rekao je krilo i napadac. Krilo doslo, cekamo napadacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:58Vama samo da je pojacanja, evo ja se najvise radujem sto nam svetinja krece igrati, i to ce me vise obradovati nego neki tkz kapitalac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je to ** napisao, nije EmirFoSte95 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:01Da i rekao je krilo i napadac. Krilo doslo, cekamo napadacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:58Vama samo da je pojacanja, evo ja se najvise radujem sto nam svetinja krece igrati, i to ce me vise obradovati nego neki tkz kapitalac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onda sam to sa nekim portalom pomijesao hahahGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:09To nije rekao..sjecam se dobro intervjua pred utakmicu sa Slobodom gdje je najavio 2 pojacanja, a kad ga je novinar pitao jel bi mogao reci pozicije, nije htio da otkrije..FoSte95 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:01Da i rekao je krilo i napadac. Krilo doslo, cekamo napadacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:58Vama samo da je pojacanja, evo ja se najvise radujem sto nam svetinja krece igrati, i to ce me vise obradovati nego neki tkz kapitalac
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlična vijest, da je ne znam kakav igrač, ne treba nam obzirom na veliki broj krila.Jug Stanojev, talentovani srbijanski fudbaler, neće potpisati ugovor sa Sarajevom, prenosi Sportski žurnal.
Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde proveo je 24 sata u prijestolnici BiH, ali se nije dogovorio sa Sarajlijama, pa će potražiti novu sredinu, navodi srbijanski medij.
Ipak, prema saznanjima SC problem nisu bili uslovi, jer je praktično sve već bilo dogovoreno. Stanojev se predomislio u posljednji čas zbog privatnih razloga, te od njegovog dolaska na Koševo nema ništa.
Stanojev je odigrao sjajnu prošlu sezonu u dresu drugoligaša Grafičara za koji je na 28 mečeva postigao sedam pogodaka, uz četiri asistencije.
Ništa gore od nagomilavanja i nezadovoljnih igrača.
Samo balans, glupo je imati 23 krila a samo jednog lošeg desnog beka.
Vezni i desni bek

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Fali nam to bgmi, a nije to neki bauk da se sad ne moze naci. Ima muzicara koji vole FKS i koji bi mogli sjesti, opjevati neke pjesme, pa i napisati neke nove, navijacke... Krenulo je sve svojim tokom, pa ce i ovo aBd

Inace,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.