FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobismo stadion, imamo Akademiju, dva puta prvaci u dvije godine, ostalo je samo da smijenimo ovog Moderatora i da uživamo...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 29 jul 2020, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sano cu reci da otkad je mortem moderator da su stvari krenule na bolje.
Hejteri ko hejteri
Hejteri ko hejteri
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa otprilike isti ko i u Saraj’vu, FGR navija za Bordo a okolni seljoberi ko ovaj Adnan za selju
12. igrač kluba iz Titove 38b
- hordasDoboj
- Kontakt:
Evo rekonstrukcija jednog stadiona sličnog NAŠEM i približavanje tribina. Mislim da je ovo isječak dužeg videa na ZvezdaTV.
@FrancescoTotti jesi ti ono arhitekta, evo prilike za projekat

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovo bi kostalo 80 milionahordasDoboj je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:35
Evo rekonstrukcija jednog stadiona sličnog NAŠEM i približavanje tribina. Mislim da je ovo isječak dužeg videa na ZvezdaTV.
@FrancescoTotti jesi ti ono arhitekta, evo prilike za projekat![]()

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- hordasDoboj
- Kontakt:
SamoJavierBosnia je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:58Ovo bi kostalo 80 milionahordasDoboj je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:35
![]()

Ma postavio onako jer je slican nasem stadionu, evo nek jug ne diraju, postave onu šiljatu ogradu ko na rujevici, odmah 60m

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
jug treba iz preventivnih razloga smanjiti na 2000 stolica i iz sigurnosnih razloga dodijeliti 1500 stolicahordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:00SamoJavierBosnia je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:58Ovo bi kostalo 80 milionahordasDoboj je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:35
![]()
![]()
Ma postavio onako jer je slican nasem stadionu, evo nek jug ne diraju, postave onu šiljatu ogradu ko na rujevici, odmah 60m![]()

-
- Kontakt:
Prije par mjeseci sam kritikovao upravu da nisu dovoljno aktivni oko borbe za stadion. Tako mi se cinilo nisu jasno izašli s stavom kao Sabrina neki dan. Al cestitam im imali su petlje da preuzmu koševo ja mislim da se moglo i ranije al nije bilo ljudi, uprave, para, ideja, jednostavno niko se nije smio da upusti u takvo nesto. Još jednom cestitke upravi na velikoj stvari za FKS.
KOŠEVO = fk Sarajevo
KOŠEVO = fk Sarajevo
-
- Kontakt:
Jedan si od rijetkih koji je povukao ono što je pisao prethodnih par sedmica.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:05Prije par mjeseci sam kritikovao upravu da nisu dovoljno aktivni oko borbe za stadion. Tako mi se cinilo nisu jasno izašli s stavom kao Sabrina neki dan. Al cestitam im imali su petlje da preuzmu koševo ja mislim da se moglo i ranije al nije bilo ljudi, uprave, para, ideja, jednostavno niko se nije smio da upusti u takvo nesto. Još jednom cestitke upravi na velikoj stvari za FKS.
KOŠEVO = fk Sarajevo
Svaka cast, sad samo podrška za klub i ljude u klubu

-
- Kontakt:
Nikad mi nije problem da priznam gresku, al nisam vidjeo da su zeljeli kao u posljednji mjesec kad su bas javno išli da zele kosevo. Evo i sema na fb je rekao da u startu uprava bas nije bila zainteresovana, al vjerovatno kad su sagledali sve, zelju navijaca da to bude kosevo, da nije lako dobiti drugo zemljište i dozvolu, pa i onaj odlazak u Zenicu je dosta pokrenuo da zelimo svoj stadion i evo hvala Bogu. Bravo za upravu!!!ajdohordas je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:08Jedan si od rijetkih koji je povukao ono što je pisao prethodnih par sedmica.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:05Prije par mjeseci sam kritikovao upravu da nisu dovoljno aktivni oko borbe za stadion. Tako mi se cinilo nisu jasno izašli s stavom kao Sabrina neki dan. Al cestitam im imali su petlje da preuzmu koševo ja mislim da se moglo i ranije al nije bilo ljudi, uprave, para, ideja, jednostavno niko se nije smio da upusti u takvo nesto. Još jednom cestitke upravi na velikoj stvari za FKS.
KOŠEVO = fk Sarajevo
Svaka cast, sad samo podrška za klub i ljude u klubu![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svaka cast jos jednom za stadion, od nedelje u odbranu titule. Samo jako.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- hordasDoboj
- Kontakt:
Dečko bit ćeš sankcionisan

Nemoj da se previše nerviraš u nedjelju radi Tatara, dat će go na kraju

- ElCartel11
- Kontakt:
Gdje je onaj modni macak sto je kudio Sabrinu, da je u onom zadnjem videu neprofesionalno obucena i da njene gestikulacije ne pokazuju dovoljnu odlucnost u vezi stadiona?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

Kakva slika za kraj historijskog dana, Sule za Fanima Fanimo probija dribla dribla dodaje do Rahmanovica sutttt i goooooooooooo gooooooooooooo Sarajevo ide u Play off Lige šampiona.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, hazarder, Proximic, Varijantas8 i 24 gosta.