FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Necemo samo Jug, hocemo cijeli stadion
Psuj meni mater slobodno ovo sa stadionom mi ne može pokvarit vijest čak ni da je Tino napustio klub, boli me qurac za Tinu doc će novi Tino ali stadion je za budućnost i historiju ovog našeg kluba. Volim vas sve 

12. igrač kluba iz Titove 38b
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
shvatam brt svea nije ok brt vise svaki put meni yebe lik mater i nikom nista
treba banove dijeliti za spominjanje mama itd
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
sa Seminog fejsa:
Maksuz selam članu Skupštine FK Željezničar, inače rođenom Sarajliji iz Tešnja, evo već dvije godine

Jesu li ukusna majstore?
#koševosarajevu #dušmanišicšic

mora da je nešto u vodi u ovom Tešnju
Maksuz selam članu Skupštine FK Željezničar, inače rođenom Sarajliji iz Tešnja, evo već dvije godine
Jesu li ukusna majstore?
#koševosarajevu #dušmanišicšic

mora da je nešto u vodi u ovom Tešnju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Taj do Tesnja ne može dobacit minobacačem vjerovatno kao ni ti do Saraj’va
12. igrač kluba iz Titove 38b
E još nisam čuo da navijači jednog kluba mogu spriječiti transfer igrača iz tog kluba
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
i to kojem je istekao ugovor jelte

Šteta nadao sam se da će doći, veliki je potencijal
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
CRVENA ZVEZDA sve je dogovorila s Marijom Jurčevićem, lijevim bočnim ljubljanske Olimpije, ali onda su joj dolazak pojačanja iz Slovenije zabranili njeni navijači.
Razlog je što je Jurčević Slovenac hrvatskog porijekla. Točnije, otac mu je Hrvat. "Ako dovedete Hrvata, bojkotirat ćemo utakmice!", poručili su Delije, velikosrpski i pročetnički nastrojeni navijači Zvezde upravi kluba i treneru Dejanu Stankoviću. Ovo piše srpski tabloid Informer te dodaje da je Stanković, legenda srpskog nogometa, navijače pokušao odobrovoljiti informacijom da je Jurčeviću majka Srpkinja, ali to im ništa nije značilo.
"Nije tajna da rukovodstvo kluba s Marakane ne donosi odluke koje su u suprotnosti sa stavovima navijača. Delije ne vode klub, ali njihovo mišljenje je vrlo važno. Kad je riječ o angažiranju hrvatskih nogometaša ili onih koji su igrali u Partizanu, njihov stav je jasan - to ne dolazi u obzir. Stanković je pobunjenim navijačima napomenuo da je Jurčeviću majka Srpkinja. Odgovoreno mu je da igrač s takvim imenom i prezimenom ne može igrati za Zvezdu", tvrde izvori iz kluba. Zvezda je Jurčeviću zbog majke osigurala i srpsku putovnicu, ali nakon što mu navijači nisu dali propusnicu, pasoš mu neće trebati.
Delije su već ranije svom klubu zabranjivali ili odobravali dovođenje igrača koji imaju veze s Hrvatskom. Zvezda je u ljeto 2018. željela dovesti Brazilca Sammira, koji je igrao za Dinamo i reprezentaciju Hrvatske. Čim su navijači Zvezde to saznali, odmah su prekinuli pregovore. Da Sammir nije igrao za hrvatsku reprezentaciju, ne bi stavili veto. Dopustili su da u Zvezdu dođe Luis Ibanez, Argentinac, koji također ima hrvatsku putovnicu i igrao je za Dinamo iz Zagreba. Međutim, dobio je blagoslov Delija jer nije igrao za Hrvatsku.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Izgleda da ne mislimo na isto, Delije stopirale transfer Stanojevabenko21 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:17CRVENA ZVEZDA sve je dogovorila s Marijom Jurčevićem, lijevim bočnim ljubljanske Olimpije, ali onda su joj dolazak pojačanja iz Slovenije zabranili njeni navijači.
Razlog je što je Jurčević Slovenac hrvatskog porijekla. Točnije, otac mu je Hrvat. "Ako dovedete Hrvata, bojkotirat ćemo utakmice!", poručili su Delije, velikosrpski i pročetnički nastrojeni navijači Zvezde upravi kluba i treneru Dejanu Stankoviću. Ovo piše srpski tabloid Informer te dodaje da je Stanković, legenda srpskog nogometa, navijače pokušao odobrovoljiti informacijom da je Jurčeviću majka Srpkinja, ali to im ništa nije značilo.
"Nije tajna da rukovodstvo kluba s Marakane ne donosi odluke koje su u suprotnosti sa stavovima navijača. Delije ne vode klub, ali njihovo mišljenje je vrlo važno. Kad je riječ o angažiranju hrvatskih nogometaša ili onih koji su igrali u Partizanu, njihov stav je jasan - to ne dolazi u obzir. Stanković je pobunjenim navijačima napomenuo da je Jurčeviću majka Srpkinja. Odgovoreno mu je da igrač s takvim imenom i prezimenom ne može igrati za Zvezdu", tvrde izvori iz kluba. Zvezda je Jurčeviću zbog majke osigurala i srpsku putovnicu, ali nakon što mu navijači nisu dali propusnicu, pasoš mu neće trebati.
Delije su već ranije svom klubu zabranjivali ili odobravali dovođenje igrača koji imaju veze s Hrvatskom. Zvezda je u ljeto 2018. željela dovesti Brazilca Sammira, koji je igrao za Dinamo i reprezentaciju Hrvatske. Čim su navijači Zvezde to saznali, odmah su prekinuli pregovore. Da Sammir nije igrao za hrvatsku reprezentaciju, ne bi stavili veto. Dopustili su da u Zvezdu dođe Luis Ibanez, Argentinac, koji također ima hrvatsku putovnicu i igrao je za Dinamo iz Zagreba. Međutim, dobio je blagoslov Delija jer nije igrao za Hrvatsku.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pusti bolan budale.
Nego reci ti meni kakav je otprilike u Tešnju omjer nas i njih?
ovo je samo odgovor na ovo tvoje gore zar je moguce da navijaci sprijece transferZundo je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:20Izgleda da ne mislimo na isto, Delije stopirale transfer Stanojevabenko21 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:17CRVENA ZVEZDA sve je dogovorila s Marijom Jurčevićem, lijevim bočnim ljubljanske Olimpije, ali onda su joj dolazak pojačanja iz Slovenije zabranili njeni navijači.
vidis da jeste kako ulazni tako i izlazni transfer
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
A dobro što se tiče ulaznog može se bojkotovat i u interesu kluba je da prekinu pregovore. Ali, igrač pred potpisom za drugi klub i navijači njegovog kluba to sve prekinu. E sad možda se i njemu nije dolazilo
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Izgleda stvarno povrjedjenGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:18Gdje je Tino na treningu?
Jesam ja slijep ili?
ma razlika je druže, ulazni , gdje treba se handrit s navijačima a u startu su protiv njega ok, kontam
ali liku, ističe ugovor i odlazi iz kluba, bukvalno ne dotiče ih, ne ide u rivala....fakat je čudno
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 29 jul 2020, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jos ne vjerujem za stadion
A za juga malog steta dobio sam par provjerenih informacija da se radi o dobrom igracu.

A za juga malog steta dobio sam par provjerenih informacija da se radi o dobrom igracu.
You are someone else I am still right here
Šteta, veselio sam se tom transferu, ogroman je on potencijal.
A Zvezdi, svaka čast na uspjesima. To je historijski klub, igraju Ligu Prvaka, ali njihovi navijači, uprava - odvratni. Skandiranje Omiću, veličanje ratnih zločinaca. Bez obzira, koliko oni bili uspješni, za mene će uvijek nositi etiketu nacionalista i šovinista.
A Zvezdi, svaka čast na uspjesima. To je historijski klub, igraju Ligu Prvaka, ali njihovi navijači, uprava - odvratni. Skandiranje Omiću, veličanje ratnih zločinaca. Bez obzira, koliko oni bili uspješni, za mene će uvijek nositi etiketu nacionalista i šovinista.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma ispalo mu malo bolje, valjda dobio ponudu u srbiji da igra kod svoje kuce.. i satro delije nigdje veze. Ocito da ce zaglavit u nekoj ekipi.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Kad dodje 2 hiljade Vijetnamaca Radit na kosevu , stadion gotov za tri sedmice 

Trenutno korisnika/ca: adoado, rimljanin90 i 32 gosta.