Jel ovo iz Lakinog spota
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma pravi ba pusti ove partibrejkere.
Jel vidi neko Susica na ovoj poruci sto su snimili sa treninga.Sve sam pofato njega nisam,trenirali li.I Milanovic je tu neko spomenu da je otisao
Jel vidi neko Susica na ovoj poruci sto su snimili sa treninga.Sve sam pofato njega nisam,trenirali li.I Milanovic je tu neko spomenu da je otisao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cistitam FK SARAJEVO na vracanje stadiona ASIM FERHATIVUC HASE U SVOJE VLASNISTVO..
Al
Netreba se zaljetat sve dok se papir ne dobije i bager nepocne radit...
Volim te SARAJEVOOO
SAMO ako je ovo istina i ako u roku 10 godina stadion bude4 categorija i to kad korona kara citav svijet zamuslite sta ce bit kad se ekinomija vrati u normalne tokove, kupovacemo ahmeta id 22 godine
Al
Netreba se zaljetat sve dok se papir ne dobije i bager nepocne radit...
Volim te SARAJEVOOO
SAMO ako je ovo istina i ako u roku 10 godina stadion bude4 categorija i to kad korona kara citav svijet zamuslite sta ce bit kad se ekinomija vrati u normalne tokove, kupovacemo ahmeta id 22 godine
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Mashallah gostiju
Skupio se sav komsiluk i pola rodbine
Ono pola nije moglo, nije moglo od muke
Sabra napravila mezu ispekla hurmasice
Nam otiso u granap po jos logistike
Pozdravlja te Sabrina !!!Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:15majmune jos pjenis po forumu hahaZip je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:01Ako treba, na svakoj stranici ispisati ko je zelio da ovu radost uskrati na bilo koji nacin.
E pa neces pasa, zbog jednog lika koji ne zeli doci na proslavutitule kluba koji kao navodno voli vise od svog zivota, mogli smo ostati bez ove fenomenalne vijesti ...
Stali su na njegovu stranu, znajuci da nisu upravu.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:16Pozdravlja te Sabrina !!!Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:15majmune jos pjenis po forumu hahaZip je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:01Ako treba, na svakoj stranici ispisati ko je zelio da ovu radost uskrati na bilo koji nacin.
E pa neces pasa, zbog jednog lika koji ne zeli doci na proslavutitule kluba koji kao navodno voli vise od svog zivota, mogli smo ostati bez ove fenomenalne vijesti ...
njega cekam cijeli dan
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Tino snima
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zapjenio odmah na prvom postu historijskog dana za FK Sarajevo
TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:16Mashallah gostiju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
ko je zelio da ti uskrati ovu radost i na koji nacin ?Zip je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:16Pozdravlja te Sabrina !!!Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:15majmune jos pjenis po forumu hahaZip je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:01Ako treba, na svakoj stranici ispisati ko je zelio da ovu radost uskrati na bilo koji nacin.
je li tebi sve u zivotu sto ces pljuvati najvatrenije navijace Sarajeva na nekom forumu ...jado jadni
Negdje sam pročitao da je Ajnadzic izjavio da je kanton ili grad ne znam tačno donirao lovu za travnjak. Kad se papirologija završi hoceli ta sredstva prebaciti za postavljanje travnjaka.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Krepo zeljo i usro taldzija
halo ba, de sad reagujte kad ne pravim ja sranje!!! 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PeppermintSA
- Kontakt:
Navodno je Jug ipak potpisao
onaj Valter Hordaš na fb piše 
ma pusti @RajaBa1983 to vise govori o njemu
a da i njemu odgovorim kod postavljenog pitanja ko je to nama htio uskratiti radost
isti oni koji su tjerali ovu upravu i stali na stranu lika koji toboze voli klub vise od svog zivota a nece da dodje na proslavu titule
toliko o njegovoj ljubavi
a da i njemu odgovorim kod postavljenog pitanja ko je to nama htio uskratiti radost
isti oni koji su tjerali ovu upravu i stali na stranu lika koji toboze voli klub vise od svog zivota a nece da dodje na proslavu titule
toliko o njegovoj ljubavi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne javljam se puno, ali moram ostavit na ovo komentar.
Cestitke svima nama braco pitari!! Pamet u glavu, gurati naprijed i aBd da docekamo i te grupe na NASEM stadionu!
Cestitke svima nama braco pitari!! Pamet u glavu, gurati naprijed i aBd da docekamo i te grupe na NASEM stadionu!
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Burberry46, Faraon iz Visokog, Fouzi1, misstianopenaldo i 90 gostiju.