https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categoriesHeraklitMracni je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:14Aj sad strucan da neko napise sta treba za kategoriju 4 , sigurno da treba Hotel u blizini , parking imamo , Krov sigurno mora biti sad ne znam na koliko mjesta i td pa ako ko zna sta tacno znaci kat 4 ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sada kada se i pravno sve rijesi, naci sponzore i dati im tribine, pa ko voli nek' izvoli, daj pare i tribina se zove imenom tvojim 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Daj nek otvore broj ziroracuna za rekonstrukciju stadiona dok dam vruć da uplatim petobanku.
Odlicno jer sam vani trenutno svakako bravo Morto
HeraklitMracni je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:14Aj sad strucan da neko napise sta treba za kategoriju 4 , sigurno da treba Hotel u blizini , parking imamo , Krov sigurno mora biti sad ne znam na koliko mjesta i td pa ako ko zna sta tacno znaci kat 4 ?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nista od Juga, Delije saznale da je trebalo potpisati i urgirale upravi da se ne prodaje za DZ. A znamo kako oni urgiraju. Juce je momak bio u Sarajevu, trebao potpisati medjutim od njega nema nazalost nista.
Je.bo sad Jug mi dobili cijeli stadion .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam ovo cekao da vidimo sad nas na djelu mislim u globalu na bordo familiju
- AlfredNobel
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
**** juga ba daj makete, skice, photoshopirane slike 
Jaoo euforija ne popusta! Hvala ti Boze! Pa onda hvala Tanu, Namu, najvecem dingospu Fedji, upravi!! Hvala vam sto smo i ovo dozivjeli!

Jaoo euforija ne popusta! Hvala ti Boze! Pa onda hvala Tanu, Namu, najvecem dingospu Fedji, upravi!! Hvala vam sto smo i ovo dozivjeli!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jel ono @Foste pisao da ima provjerenu informaciju u vezi potpisa malog Jugovića ? 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
savez je rekao to raditi, bar djelimično kako znam, treba to sa grijanjem uraditi da bude baš vrh
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno.. i sve će biti transparentno, imat ćemo listu itd.zagor1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:30Odlicno jer sam vani trenutno svakako bravo Morto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolja vijest od stadiona je ta da je propao transfer onog Djikana.
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, tajsamja i 22 gosta.