Vanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:48Treba poslusati i podržati našeg Mortema...Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:42treba se porokat argumentima, pa šta bude, vazda moš na kraju meni moje tebi tvoje....neću počet s tim? ko tako komunicira
zamisli sad dođe frajer kaže "Mortem šupak treba ga otjerat" i sad ja kažem pa dobro uvažavam tvoje mišljenje i on nastavi dalje....
Forum bi imao 3 stranice u totalu, ne ja onda kažem "nemo bit đubre to najtrofejniji moderator na forumu" onda on "šta ti meni, ti braniš rasiste" itd.
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Grob te yebo ludi, mogao si ova okolna brda obojiti u bordo kad si vec travu

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kad će se oglasiti na zvaničnoj stranici da ovo iz opštine potvrde, da je sve ok. Jos ne vjerujem dok se i notarski ne verifikuje.
A onda treba zasukati rukave pokrenuti neku kampanju pozvati navijače, sponzore ,grad, kanton, savez I da krenemo akciju renoviranja stadiona. Da ne zaboravim nase legende da poguraju sve se nešto busaju.
A onda treba zasukati rukave pokrenuti neku kampanju pozvati navijače, sponzore ,grad, kanton, savez I da krenemo akciju renoviranja stadiona. Da ne zaboravim nase legende da poguraju sve se nešto busaju.
Nije tribina lego kockica da je uzmes i primaknes, ovo je mnogo skuplji projekat nego gradnja novog stadiona. Bit će to jako skup i mukotrpan posao. Nadam se vrhunskom timu arhitekata da se postepeno napravi prava fina i uredna arena
- JavierBosnia
- Kontakt:
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ko ... ajevu/5763amypitar je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:55Kad će se oglasiti na zvaničnoj stranici da ovo iz opštine potvrde, da je sve ok. Jos ne vjerujem dok se i notarski ne verifikuje.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kako primaknuti tribine bez rusenja
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sad cemo vidjeti spremnost investitora koliko zeli uloziti. Treba napomenuti da se neki kruzni tokovi obicni prave za milione
Npr kruzni u Hrasnom kostao je 18 miliona KM ne smijem ni spominjati sta se sve ovsje moze za te pare uraditi
Promjena svih 32.000 stolica je cca 1 milion KM
Npr kruzni u Hrasnom kostao je 18 miliona KM ne smijem ni spominjati sta se sve ovsje moze za te pare uraditi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako treba, na svakoj stranici ispisati ko je zelio da ovu radost uskrati na bilo koji nacin.
E pa neces pasa, zbog jednog lika koji ne zeli doci na proslavutitule kluba koji kao navodno voli vise od svog zivota, mogli smo ostati bez ove fenomenalne vijesti ...
Stali su na njegovu stranu, znajuci da nisu upravu.
E pa neces pasa, zbog jednog lika koji ne zeli doci na proslavutitule kluba koji kao navodno voli vise od svog zivota, mogli smo ostati bez ove fenomenalne vijesti ...
Stali su na njegovu stranu, znajuci da nisu upravu.
Bilbao i Real Sociedad su svoje stadione renovirali na nacin da su jednu tribinu rusili i primakli je terenu... Kad se zavrsi ta tribina, ode sljedeca...
Ode Slobodan dodje Asim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
taj kružni nije ni 500 miljaJavierBosnia je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:01Sad cemo vidjeti spremnost investitora koliko zeli uloziti. Treba napomenuti da se neki kruzni tokovi obicni prave za milione
ostalo su ukrali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj ovako nesto, pa da izginemo

Nisam ekspert, cak sta vise, laik sam totalni, ali sam davno gledao neke rekonstrukcije starih, velikih stadiona i sjecam se da su svi potencirali "ukopavanje", sta god to znacilo iz ugla priblizavanja tribina.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Aj sad strucan da neko napise sta treba za kategoriju 4 , sigurno da treba Hotel u blizini , parking imamo , Krov sigurno mora biti sad ne znam na koliko mjesta i td pa ako ko zna sta tacno znaci kat 4 ?
Ili ovako nesto:

Vip parking 150 mjesta i još više mjesta za fotografe i novinareHeraklitMracni je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:14Aj sad strucan da neko napise sta treba za kategoriju 4 , sigurno da treba Hotel u blizini , parking imamo , Krov sigurno mora biti sad ne znam na koliko mjesta i td pa ako ko zna sta tacno znaci kat 4 ?
evo:
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 24 gosta.