Nemere za života. Nejma kulta ličnosti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma neki se ne mogu pomiriti da je uprava uvijek na udaru i to je tako, posebno na Balkanu. Jednostavno to uprava napolje je postalo normalno. Sarajevo, Beograd, Zagreb, Split gdje god se okrenes isto je nakon dva poraza viću uprava napolje to je ono kao navijaci se nesto pitaju. Tako da ne treba se osvrtati na to, nek rade kao posljednje 2 god i svi zadovoljni.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 29 jul 2020, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napravit ćemo mi neku akciju (počeo sam raditi na tome prošli mjesec) kao forumaši sa sportsport.ba kao što sam i prije govorio i bit će ubačeno kako je i Denchi predložio, paypal za uplate iz dijaspore a ostalo će ići normalnim putem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Morteme, ja se nisam prijavio da se slažem ovde sa svima ko lego kockice

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
http://www.bordoprijatelji.ba/bordo-fan/
Kako bi bilo dobro ovo ozivjeti, imao sam jedno izdanje, kad bih znao samo gdje se nalazi...
Kako bi bilo dobro ovo ozivjeti, imao sam jedno izdanje, kad bih znao samo gdje se nalazi...

Amer Dupovac!
Skinuti atletsku stazu...primaknuti tribine...e to bi onda bilo vehunski
- AlfredNobel
- Kontakt:
Beli je pogriješio što je išta spominjao opet, ali koliko vidjeh dotični iznad danas prvi spomenu Husrefa u vezi komentarisanja Juga Stanojeva.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Imabordobijeli je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:40Hoce li biti tv prijenos iz Krupe, rekoše danas ce se znati.
-
- Kontakt:
Ma misu oni, bezgresni su oni... Treba ih pominjati na svakoj stranici bas kao sto treba ajnadzica kazniti na izborima bez obzira na ovo danas...AlfredNobel je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:29Beli je pogriješio što je išta spominjao opet, ali koliko vidjeh dotični iznad danas prvi spomenu Husrefa u vezi komentarisanja Juga Stanojeva.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je moja poenta

-
- Kontakt:
Volim Sabrinu vise od svoga zivota
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jako dobre vijesti, nadam se da će se početi ulagati u Koševo. 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da ne bi nekih pojedinaca svakako bi ih se otjeralo već je bila kampanja od ovih istih likova što ih sad brane.
Konačno je stadion vraćen izvornom vlasniku kojem su ga oteli 79e.
Konačno je stadion vraćen izvornom vlasniku kojem su ga oteli 79e.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
treba se porokat argumentima, pa šta bude, vazda moš na kraju meni moje tebi tvoje....neću počet s tim? ko tako komunicira
zamisli sad dođe frajer kaže "Mortem šupak treba ga otjerat" i sad ja kažem pa dobro uvažavam tvoje mišljenje i on nastavi dalje....
Forum bi imao 3 stranice u totalu, ne ja onda kažem "nemo bit đubre to najtrofejniji moderator na forumu" onda on "šta ti meni, ti braniš rasiste" itd.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo će još više smarati. I ovako im ispišeš romane i satreš argumentima, oni jedno te isto vraćaju. Za neke stvari i treba, to si upravu.belosevic28 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:33Ma misu oni, bezgresni su oni... Treba ih pominjati na svakoj stranici bas kao sto treba ajnadzica kazniti na izborima bez obzira na ovo danas...AlfredNobel je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:29Beli je pogriješio što je išta spominjao opet, ali koliko vidjeh dotični iznad danas prvi spomenu Husrefa u vezi komentarisanja Juga Stanojeva.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Treba poslusati i podržati našeg Mortema...Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:42treba se porokat argumentima, pa šta bude, vazda moš na kraju meni moje tebi tvoje....neću počet s tim? ko tako komunicira
zamisli sad dođe frajer kaže "Mortem šupak treba ga otjerat" i sad ja kažem pa dobro uvažavam tvoje mišljenje i on nastavi dalje....
Forum bi imao 3 stranice u totalu, ne ja onda kažem "nemo bit đubre to najtrofejniji moderator na forumu" onda on "šta ti meni, ti braniš rasiste" itd.
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 29 jul 2020, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:42treba se porokat argumentima, pa šta bude, vazda moš na kraju meni moje tebi tvoje....neću počet s tim? ko tako komunicira
![]()
![]()

Meni para oči ovo "dogodine da bi trebao biti naš" nadam se da nas poslije izbora ne mogu zajebati u smislu povlačenja odluke, izmjena, dopuna i sličnih stvari da nas opet šutnu.
Na hajr.
Na hajr.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Završe ugovor kako se dogovorimo i ne može se poništiti
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijeli, WeekendOffender i 24 gosta.