J ebo majku lopovsku jesi vidio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
J ebo majku lopovsku jesi vidio
Sta je bilo sad
fuj fuj
Kaze nista on nije izjavio i obecao , nikom nije duzan polagati i poklanjati neke stvariAnex je napisao/la: ↑29 jul 2020, 12:35Sta je bilo sad
Dabogda se šlagirao majku mu yebem seljačku,ko za njih glasa sjeme mu se zatrloHeraklitMracni je napisao/la: ↑29 jul 2020, 12:36Kaze nista on nije izjavio i obecao , nikom nije duzan polagati i poklanjati neke stvari![]()
Ne znam kakva su naša prava i kako to funkcioniše, jer sam vidio dosta juznoamerickih ekipa koje imaju grbove poput Barce ili drugih evropskih klubova.
Ne shvatam zasto tužiti...?Haver ! je napisao/la: ↑29 jul 2020, 12:43Ne znam kakva su naša prava i kako to funkcioniše, jer sam vidio dosta juznoamerickih ekipa koje imaju grbove poput Barce ili drugih evropskih klubova.
Ako ima elemenata za tužbu, pod uslovom da možemo izvući neke pare, onda treba provjeriti.
Nek on mene promovira na druge nacine, a ne da nam grb kradwVanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 12:48Ne shvatam zasto tužiti...?
Covjek navija za nas klub, nastupa u nekoj tamo nevažnoj ligi...
Sto se mene tice, neka nas malo promoviraju i na ovaj nacin...
Sve je isto osim imena i godine treba ih tužiti uzeti im pare i zabeaniti da iko koristi trebamo napraviti pritisak na upravu preko fejsa insta...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 12:51Nek on mene promovira na druge nacine, a ne da nam grb kradw
Nek igraju u tadzikistanu..treba ih tuziti i uzeti im sto vise para
Pogledaj samo grb, identican je..
Zaista ne vidim svrhu te tužbe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 12:51Nek on mene promovira na druge nacine, a ne da nam grb kradw
Nek igraju u tadzikistanu..treba ih tuziti i uzeti im sto vise para
Pogledaj samo grb, identican je..