Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
Re: Chat
Kako ti znas da smo mi besposlicari? Kako mozes biti uvjeren u to? Dokazi pa onda nesto pricaj..Prdis bez pokrica..
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
-
- Kontakt:
Moj prdez nema pokrica ali izaziva ozbiljna ostecenja pluca i disajnih organa.... 

Ma nema sta pametno reci pa doso da nabije koji post, bitno je da je post zabiljezen, a sta je napisano nema veze 

Big club, great history, Nottm Forest.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Reci mu,mrzim osobe koju izigravaju "starije" osobe na forumu,pa pišu evo me na poslu i ta sranja,čast izuzetcimailidžanski dijamant je napisao/la:Kako ti znas da smo mi besposlicari? Kako mozes biti uvjeren u to? Dokazi pa onda nesto pricaj..Prdis bez pokrica..

Hajde lazare,hajde Lazare..
VEc sam reko, sve satro biznismeni, najvise postova o tome koju igrici igraju i do kojeg su nivoa dosli, Super Mario dominira.
Big club, great history, Nottm Forest.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Ovaj starigrad mi je najjači lik.Sve on fol na poslu,kritikuje nekog dječaka što ne uči,a onda dođe i napiše post kako je izvuko " balu " iz nosa,ili kako je prno.Đe's ba stari? xD Ne vidim u čemu je fol furat' se da si stariji.Kad budeš bio stariji stvarno,e onda ćeš se furati da si mlađi... Jose Entrerio Dramaticus xD
btw. Jutro svima koliko vas ima

Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
Mah pusti bva, vidi se koliko djece ima na ovom forumu. Tamo je ona tema i 45-46% ukupno djece ima, ustvari osoba ispod 20 godina na ovom forumu

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
* Prijavi postji-sung je napisao/la:Ovaj starigrad mi je najjači lik.Sve on fol na poslu,kritikuje nekog dječaka što ne uči,a onda dođe i napiše post kako je izvuko " balu " iz nosa,ili kako je prno.Đe's ba stari? xD Ne vidim u čemu je fol furat' se da si stariji.Kad budeš bio stariji stvarno,e onda ćeš se furati da si mlađi... Jose Entrerio Dramaticus xD
* Citiraj (i odgovori)
PostPostao/la Starigrad1977 dana 06 dec 2010, 13:32
Ja sam novi...Zovem se Danilo ali me zovu Danki a u zadnje vrijeme i Danko Bananko...

Imam 13 godina...
Pozdrav za ostale clanove
toliko o postanju sa posla. i dodje mi da promjenim nick, zbog njegovih nebuloza

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ma nije problem.Neka djece,šta im fali?Samo je problem što svi nešto glume starije ( mislim,i ja sam se tako furao..Standardni dječiji "sindrom",ali pretjeruju).Ja imam 21 godinu,ali i sada sam neozbiljan i volim zajebanciju,i meni je to normala.Nekada sam neozbiljniji od 14-godišnjaka,ali Bože moj .
Samo nemojte biti " na poslu " i nemojte šuplje i sve uredu 

Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 09 dec 2010, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
U mene stari roden 4.aprila,a u rodnom listu upisano da je roden 6.aprila i sada uvjek slavi dva puta rodendan. 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
- Kontakt:
ebo te taj Jose Enter......a sta kao neko od 40 god ne moze izvuci balu iz nosa? Da mozda kod starijih nije kreč u nosu....ji-sung je napisao/la:Ovaj starigrad mi je najjači lik.Sve on fol na poslu,kritikuje nekog dječaka što ne uči,a onda dođe i napiše post kako je izvuko " balu " iz nosa,ili kako je prno.Đe's ba stari? xD Ne vidim u čemu je fol furat' se da si stariji.Kad budeš bio stariji stvarno,e onda ćeš se furati da si mlađi... Jose Entrerio Dramaticus xD

@starigrad, mislim da nemožeš mjenjat nick

Starigrad1977 je napisao/la:ebo te taj Jose Enter......a sta kao neko od 40 god ne moze izvuci balu iz nosa? Da mozda kod starijih nije kreč u nosu....ji-sung je napisao/la:Ovaj starigrad mi je najjači lik.Sve on fol na poslu,kritikuje nekog dječaka što ne uči,a onda dođe i napiše post kako je izvuko " balu " iz nosa,ili kako je prno.Đe's ba stari? xD Ne vidim u čemu je fol furat' se da si stariji.Kad budeš bio stariji stvarno,e onda ćeš se furati da si mlađi... Jose Entrerio Dramaticus xD
Hahqahahahhahahhah što me nasmija..KRALJU! HAHAHAHA..Ma uredu je,ali ne moraju svi znati da si izvuko patka..

-
- Kontakt:
Dobar razlog da se covjek dobro napije 2 puta u 3 danasikirica je napisao/la:U mene stari roden 4.aprila,a u rodnom listu upisano da je roden 6.aprila i sada uvjek slavi dva puta rodendan.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao kako lijep dan, ne mogu da vjerujem. Čovječe, pa ovo nije normalno. Prije sedam dana sam u kaputu izlazio vani, sada se može i u maji kratkih rukava. No, ne žalim se.
Sad lagano na pos'o(provesti 2 sata na istom), onda kafa(možda sa onim koji je trenutno u Banja Luci), kladionica i spavanje, a zatim praćenje Eurolige.
Also, dobar dan svJEma.
Sad lagano na pos'o(provesti 2 sata na istom), onda kafa(možda sa onim koji je trenutno u Banja Luci), kladionica i spavanje, a zatim praćenje Eurolige.
Also, dobar dan svJEma.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Jarane a kakav ti to poso imas pa radis 2 sata na dan i dolazis na posao u 11.00????Monolog je napisao/la:Jao kako lijep dan, ne mogu da vjerujem. Čovječe, pa ovo nije normalno. Prije sedam dana sam u kaputu izlazio vani, sada se može i u maji kratkih rukava. No, ne žalim se.
Also, dobar dan svJEma.

PS: Posalji one koeficijente i margine..nemoj zaboraviti !!
Zadnja izmjena: Starigrad1977, dana/u 09 dec 2010, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
Što će nas bolešćurine uhvatit radi ovakvog vremena

Moj stari 21. januara a pise mu 25.sikirica je napisao/la:U mene stari roden 4.aprila,a u rodnom listu upisano da je roden 6.aprila i sada uvjek slavi dva puta rodendan.

Poklone prima 4 dana

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.