To se trazi, Brkoo

Irfo, sad nam reci neki detalj na dresu da bi se odbranio.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To se trazi, Brkoo
Meni je jedini problem sto ide 5-6 dana pred pocetak prvenstva. Ako ode, to samo pokazuje koliko smo i dalje neozbiljni i nespremni. Usli bi u sezonu sa kiks golmanom koji s vremenom postaje sve gori i nesigurniji. Dalje sa tankim krilima, da bog da Veseli bude najbolji igrac lige. I na kraju bi ostali bez provjerenog napadaca i ostali bi samo na Juricicu i Hajricu. Prvi se dobro pokazao, a drugi jos uvijek nije spreman.
Pisam sam jucer o tome da ove godine nije cudno ni sto ce ti otici tj. sto ces prodati nekog, ni sto ce ti neko doci u augustu/septembru jer traje prelazni rok do oktobra i lige nisu ravnomjerno zavrsene. S obzirom da u napadu imamo Juricica koji pokazao dobro mozes se osloniti 2-3 utakmice na tu opciju uz Hajrica.MrkiMedo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 08:49Meni je jedini problem sto ide 5-6 dana pred pocetak prvenstva. Ako ode, to samo pokazuje koliko smo i dalje neozbiljni i nespremni. Usli bi u sezonu sa kiks golmanom koji s vremenom postaje sve gori i nesigurniji. Dalje sa tankim krilima, da bog da Veseli bude najbolji igrac lige. I na kraju bi ostali bez provjerenog napadaca i ostali bi samo na Juricicu i Hajricu. Prvi se dobro pokazao, a drugi jos uvijek nije spreman.
I eto ona cifra sto se spominjala za Dadu 150-200k eura izadje na kraju fina cifra u sred pandemije.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:28@Plavac
@UBIPITAR
Javite se, utopih se u ovoj negativi.![]()
Trenutno korisnika/ca: ZeljeznicarUberAlles i 18 gostiju.