FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad KANA uleti sa novostima to zvuci 10 puta gore nego sto zapravo jeste 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kad bude trebalo sumnjivih menadžerskih polovnjaka zvaćemo te irfo i ja, do tadbraco je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:06Kad uđem u upravu kluba, ima prvo da oĆeram medicinsku službukerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:48Tacno niti jednu lijepu vijest ne mozes cuti zadnje vrijeme. Neka nam je Bog dragi na pomoci, kao da smo u brašno pišali.
Lendric svakako prica da ode, od aprila.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako ces Lendric otici za lovu onda ok. Pisao sam vec da mi moramo nekog prodati pa bio to Lendric ili Sadikovic nebitno i ako ima ponuda iskreno nakon ovolikog neigranja i svega ovog to je bas nafaka. Jedino ko ne bi trebao biti na prodaju ni u kakvoj varijanti je Stilic ostalo sve sjesti pa razmisliti na svaku ponudu. Prelazni rok i kod nas traje duzi, a i u drugim ligama pa i ne cudi sto bi neko otisao sad ili u toku sezone (august/septembar). Na trzistu ima igraca koji bi mogli zamijeniti te koji bi eventualno otisli i koji su za nase uslove dostupni.
I za povrede morate biti svjesni da ce toga biti u ligi ne samo kod nas bruku sad kad krene. Od onih sto mirujes nekoliko dana do nazalost onih sto te duze odvoje od terena. Vidite i sad da ima sigurno 4-5 igraca kojima je otislo koljeno vec sad, nazalost.
I za povrede morate biti svjesni da ce toga biti u ligi ne samo kod nas bruku sad kad krene. Od onih sto mirujes nekoliko dana do nazalost onih sto te duze odvoje od terena. Vidite i sad da ima sigurno 4-5 igraca kojima je otislo koljeno vec sad, nazalost.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ima da napravim Željin sedmični magazin s insajderskim, ima prodaja da ide ko halva. Nisam uzalud završio višu biznis školu u Kalinoviku.
Ja ne znam kako do sad nismo na horsu završili

Otom potom

Brate ispusim 2 kutije cigara kad igramo na Grbavici,necu 50 dozivjeti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Citam postove, braco spomenu magazin, pade mi na pamet da bi bilo fino da imamo kakav klupski magazin ili kakav navijacki tj.nase grupe, ili cak magazin koji bi obuhvatao cijelu ligu, znam da je malo apsurd to raditi pored svih mogucnosti danas i sva ta tehnologija, ali bilo bi lijepo, recimo avaz ima portal pa opet prodaju 50 hiljada primjeraka
Ma hajde ba, jesmo se raspekmezili ko kakve tetke svi večeras.LjoZee je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:05Ako ces Lendric otici za lovu onda ok. Pisao sam vec da mi moramo nekog prodati pa bio to Lendric ili Sadikovic nebitno i ako ima ponuda iskreno nakon ovolikog neigranja i svega ovog to je bas nafaka. Jedino ko ne bi trebao biti na prodaju ni u kakvoj varijanti je Stilic ostalo sve sjesti pa razmisliti na svaku ponudu. Prelazni rok i kod nas traje duzi, a i u drugim ligama pa i ne cudi sto bi neko otisao sad ili u toku sezone (august/septembar). Na trzistu ima igraca koji bi mogli zamijeniti te koji bi eventualno otisli i koji su za nase uslove dostupni.

Sačekajmo da vidimo kako će se odvijat stvari u narednom periodu, pa ćemo suditi.

Drago mi je da ima još vizionara poput mene.Walterrorist je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:32Citam postove, braco spomenu magazin, pade mi na pamet da bi bilo fino da imamo kakav klupski magazin ili kakav navijacki tj.nase grupe, ili cak magazin koji bi obuhvatao cijelu ligu, znam da je malo apsurd to raditi pored svih mogucnosti danas i sva ta tehnologija, ali bilo bi lijepo, recimo avaz ima portal pa opet prodaju 50 hiljada primjeraka

Mogao si reci bar da ce Veselinovic upisati neku asistenciju. Traljavu, ali 

Hvala ti sto si me podigao malo

Ma da pocne pa kako god ,jbg imamo to sto imamo,za sta je dovoljno Bog zna

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
al me bi to bilo lose kao i engleskoj za simbolicnu cijenu od dvije marke da se ima u prvoj tekmu u mjesecu uzeti da unutra ima raspored ,intervju sa igracima, upoznavanje ostaloh ekipa u ligi , popusti u fan shopu ako se kupi taj magazin, na kraju godine nagradna igra tko ima sve brojeve dobija kupon sa kojim ima priliku da osvoji godišnju dres i loptu potpisanu sa svim igracima 

Zato ne objavljujem dresove jos uvijek, cekam da dno dotaknete depresije i onda ide:dres bam ! 

I onda da nas skroz syebe kad vidimo na sta lici dres

kakve smo nafake macron svima napravi **** nekako kao da gledam nasi ce biti meeeeeh u najbolju ruku
-
- Kontakt:
Pa da, moglo bi se mnogo toga izvarijantisati, izlazak svako 2 sedmice recimo, te intervju sa ovim, pa onim, pa navijacke aktivnosti ma svasta svastaRobust je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:40al me bi to bilo lose kao i engleskoj za simbolicnu cijenu od dvije marke da se ima u prvoj tekmu u mjesecu uzeti da unutra ima raspored ,intervju sa igracima, upoznavanje ostaloh ekipa u ligi , popusti u fan shopu ako se kupi taj magazin, na kraju godine nagradna igra tko ima sve brojeve dobija kupon sa kojim ima priliku da osvoji godišnju dres i loptu potpisanu sa svim igracima![]()
Ne morate se sekirat, dobar je

cim se zakuka odmah informacije pocinju izlaziti hahahhaha da ovako kukamo stalno znali bi sve hahaha
De jos malo mozda saznamo koji detalj sa dresa 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Kajkutenjoyer, Riziko i 31 gost.