Kad uđem u upravu kluba, ima prvo da oĆeram medicinsku službukerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:48Tacno niti jednu lijepu vijest ne mozes cuti zadnje vrijeme. Neka nam je Bog dragi na pomoci, kao da smo u brašno pišali.
Lendric svakako prica da ode, od aprila.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Otjeraj sve ove lezihljebovice osim Jaska i na avatar cu da te tutnutibraco je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:06Kad uđem u upravu kluba, ima prvo da oĆeram medicinsku službukerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:48Tacno niti jednu lijepu vijest ne mozes cuti zadnje vrijeme. Neka nam je Bog dragi na pomoci, kao da smo u brašno pišali.
Lendric svakako prica da ode, od aprila.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- themaniaks
- Kontakt:
Nije zadovoljan jer ima preveliku platu i vjerovatno ce biti raskid.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Pa Ermin preveliku platu ima vec godinu i vise, a isto toliko i ne igra. Davno se trebao ili traziti raskid ugovora ili smanjenje plate.
I iskreno zaboli me tuki ko ce igrati i za koliko para. Vakat je za titulu i nista me drugo ne zanima.
I iskreno zaboli me tuki ko ce igrati i za koliko para. Vakat je za titulu i nista me drugo ne zanima.
Ma djeluje mi opet da se malo ugojio ,ma bjezi **** ti zivot nista lijepo ne mozes procirtati,izgleda i odnos je problem.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja sam ruku bio spreman dati da ce se spremiti kao pracka. Tako je i izgledao, spreman i zdrav. Ne znam sta je sada, on je paklen igrac. Hajde Erminjo, zasluzili smo dobre partije s tvoje strane.
Sacekajmo subotu, mozda gibetimo bez potrebe.
Šal oko vrata, tv na najjace i vjerovati Brkatom majstoru.
Sacekajmo subotu, mozda gibetimo bez potrebe.
Šal oko vrata, tv na najjace i vjerovati Brkatom majstoru.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Neko ko nema volje da igra nogomet i da se time bavi, taj se ne moze spremiti ni za deset godina. Meni on odavno djeluje kao neko ko nema volje
Ovo je večeras noć crnjaka na forumu izgleda, prodajemo Lendrića, Štila Veseli Subašić povrijeđeni, Zecu raskid ugovora, ja ulazim u upravu, sve gluho bilodelinjo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:08Otjeraj sve ove lezihljebovice osim Jaska i na avatar cu da te tutnutibraco je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:06Kad uđem u upravu kluba, ima prvo da oĆeram medicinsku službukerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:48Tacno niti jednu lijepu vijest ne mozes cuti zadnje vrijeme. Neka nam je Bog dragi na pomoci, kao da smo u brašno pišali.
Lendric svakako prica da ode, od aprila.![]()

Hajde ba šta se sekirate, bilo je i gorih situacija pa ih nismo riješili 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
@Plavac
@UBIPITAR
Javite se, utopih se u ovoj negativi.
@UBIPITAR
Javite se, utopih se u ovoj negativi.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
uvijek mozemo povuc ono pitanje a gdje su nam bosnjaci u ekipi hahahahahhahahahah kad vec crnjacimo bez razloga 

Pa ti u upravi si dobra vijest

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Oko bratovo, nemas sta ti citati ti pises ove negativnije informacije

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala brate moj, samo me ne meći na avatar, neće mi glava stati na 100x100 veličinu slike

Znao sam čim je ovaj maler Asim opet zagazio na Grbavicu da će nas loše stvari zadesit

Hahahahaha yebo li ga konj
Braconi, obecavas li da cemo imati pouzdane informacije friske i na vakat?
Braconi, obecavas li da cemo imati pouzdane informacije friske i na vakat?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma realno ovo se sve moglo i naslutiti (**** je situacija nema para) nego sam se malo bio nafurao dodje par nekih igraca ,kontam mozda i mozemo nesto napraviti ali sve je ovo nazor .Neki dan sam napisao post da bi najbolje bilo da skupe muda uprava/Amar i da se javno kaze sta,kako i koji nam je cilj ?ako treba podvuci crtu ali biti iskren . Nakon svih ovih teskih sezona mi navijaci nismo zasluzili vise nikakva nafuravanja ,ide 100 godina kluba pa nam je to sad sve teret ali bolje i to nego da se opet razocaramo

Ako su tacni ovi crnjaci sto ih plasiraju ovdje pojedini onda je mrka kapa, ako se pokaze da su lazne vijesti ,zamolio bi da se sankcioniraju oni koji ih plasiraju.Svakako ste ovaj forum pretvorili u u privatnu prciju , danima citamo vase zajebancije i privatne djecije sale.Dobro vas je vise.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 10 gostiju.